“Lars Olaf

“Hvad gør man når alle ens drømme (på mindmap) er gået i opfyldelse og realiseret? Hvad er der mere, hvordan kommer man videre -og kommer i gang med ”det næste kapitel”.
Det fik jeg hjælp til gennem et forløb hos Sabrina, som jeg havde fulgt fra sidelinjen et stykke tid.
Forløbet har bl.a. betydet for mig, at jeg har fundet ud af at min skaberkraft er uendelig, at intet behøver at være ”fixet” for at komme i gang med noget nyt, og alt er op til mig selv.
Jeg har desuden taget vigtige skridt i forhold til at gøre min virksomhed mere uafhængig af mig, jeg arbejder mindre, nyder mere -og har på den måde fornyet overskud til at realisere de projekter jeg drømmer om. En målsætning jeg længe gerne ville opnå.
Forløbet er en unik kombination af selvstudie, refleksioner, øvelser, meditation, visualiseringer, nye teknikker og en nærværende coach/facilitator der selv på enestående vis har gået sin egen vej, til stor inspiration for os andre.
Efter afslutningen af forløbet har jeg besluttet at fortsætte samarbejde med Sabrina, der som coach giver sparring, coaching og personlig rådgivning med en indsigt og på et helt andet plan end jeg tidligere har oplevet.
De bedste anbefalinger herfra.”