Forløb til alle

Tid til forandring & nye resultater i dit liv

Har du gentagende gange prøvet at ændre på tingene selv, uden at få det ønskede resultat? Så tag en beslutning nu, om at investere i dig selv og få den hjælp du har brug for!

Er tiden inde til forandring?

Det her forløb er til dig, der ønsker 1:1 Hvor der kun er fokus på hvad DU kan gøre og ændre lige nu for, at skabe den forandring, som du har brug for i dit liv!

Ønsker du hjælp, guidens og action NU! Så er det her forløb det helt rigtige for dig!

 • Gå du rundt med følelsen af, at der er mere til dig i livet?
 • Gå du rundt med følelsen af, at sidde fast i livet?
 • Har du i flere år, ønsket en forandring, uden at gøre noget konkret ved det?
 • Kan du ikke se, hvordan du kommer videre?
 • Ønsker du forandring, men aner ikke hvor du skal starte?
 • Bliver du ved med at tro, at du skal “gøre noget/gøre mere” for at skabe forandring?
 • Har du følelsen af, at du slet ikke bruger dit potentiale?
 • Har du følelsen af at du holder dig tilbage på flere områder?
 • Er du træt af, at blive påvirket af andre, omgivelser og hvad der sker i verden?
 • Ønsker du at lære, hvordan du selv styrer DIG!
 • Ønsker du at blive bevidst om, hvad du er i stand til at skabe?

Ydre ting, job, status og andre mennesker kan ikke udfylde følelsen af at være hel!

Da vi ikke har lært og fået forståelsen af, hvordan VI SELV styrer alting inde i os, er stort set alle vokset op med, at jage noget. Stræbe efter noget. Søge noget udenfor os selv. Hele tiden være på vej. Hele tiden gøre noget for at få noget. Du skal yde for at kunne nyde mm.

Vi har lært SÅ mange forkerte ting, som modarbejder det liv, de fleste ønsker at leve. Så vi kan komme til at jage noget hele vores liv, uvidende om, at vi bare skal stoppe op og forstå hvordan vi egentlig fungerer, for at få de ting ind i vores liv, som vi ønsker.

Vi har lært, at det er vennerne, relationerne, det fede job, pengene, den nye bil vi tror der skal til for, at gøre os glade.

Men det er omvendt det fungerer. Når vi lærer at skabe glæde indeni først, tiltrækker vi disse ting ind i vores liv. Det er IKKE tilfældigt. Men vi styrer det selv. Vi skal ikke jage tingene og oplevelserne, men vi tiltrækker det vi ønsker at tiltrække, når vi har styr på vores indre – og det er præcis hvad jeg vil lære dig i dette forløb.

Vi skal elske os selv for at kunne skabe!

Forhold til andre, vores karriere, vores forhold til os selv, vores helbred, vil ALTID være afhængig af, hvor gode vi er til, at forstå os selv og elske os selv. Det vigtigste af alt, er vores forhold og connection til vores indre. Når først vi lærer, at det er første prioritet, så vil alle ande ting komme af sig selv.

Vi bliver nødt til at lære nogle basic ting som:

 

 • Hvem er jeg?
 • Hvad er sindet?
 • Hvad er sjælen?
 • Hvordan laver jeg en hurtig forandring?
 • Hvordan styrer jeg mine tanker og følelser?
 • Hvorfor er denne viden altafgørende for et lykkeligt liv?
 • Hvordan lære jeg at tiltrække de ting jeg ønsker?
 • Hvad vil det egentlig sige at tiltrække?
 • Hvordan opnår jeg mere glæde?
 • Hvordan ændre jeg mine mønstre/min programmering?
 • Hvordan skaber jeg en bedre forretning?
 • Hvordan kan jeg tiltrække flere penge, eller mere kærlighed?

Vi har lært, at fokusere på det forkerte!

Vi er opvokset med at skulle løse problemerne. Fikse det der ikke virker. Men det er IKKE løsningen!

Vi har ikke lært de grundlæggende regler, om hvordan vi fungerer som menneske. Hvordan vi regulerer og designer vores liv. Alt hvad vi har i vores liv, er en reflektion af, hvad vi tænker og føler og det er ALTID KUN os selv, der har mulighed for at ændre det. Vi har ikke lært at det er vores tanker og følelser der er guidens for vores liv og velvære.

Vi har ikke lært alt det grundliggende, om hvad sindet er, hvad vores sjæl er og hvordan vores samarbejde med vores indre er altafgørende for hvordan vi trives. Altafgørende for vores helbred. Hvad vi tiltrækker i livet og hvilke personer vi har rundt omkring os.

Selvom vi skriver år 2022 og har opfundet de vildeste teknologier, har hovedparten af alle mennesker, ingen anelse om, hvordan de selv styrer alt i deres liv. Deres glæde, trivsel, deres fysiske forhold, deres helbred og hele det liv de lever.

Intet er tilfældigt! Alt i universet er synkronitet! Og vi kan lære alt om, hvordan vi selv regulerer og designer, det liv vi gerne vil have. Hvordan vi lærer at fokuserer på det vi ønsker mere af, i stedet for at fokusere på det vi ikke ønsker!

Det eneste der gør, at alle folk ikke lever som de ønsker er uvidenhed, eller manglende frigivelse, af gamle issue og problemer. 

Hvordan har det skabt forandring i mit liv?

For 5 år siden havde jeg ingen ide om hvad der foregik inde i mig. Jeg havde ingen ide om hvad sindet egentlig gjorde og hvad sjælen var og hvilken betydning det havde for mit liv.
Jeg syntes selv jeg var oplyst, da jeg havde arbejdet med mennesker det meste af mit liv, var pædagogudannet og havde studeret positiv psykologi. Jeg mente selv jeg vidste hvad der skulle til for at skabe det liv jeg ønskede. Jeg havde været med i forskellige iværksætter start ups, var en mor til nogle skønne unger. Trænede crossfit og boede alene uden mand og sørgede selv for alt i hjemmet. Jeg så mig selv som oplyst, powerful og en fighter og var 100% sikker på, at det var vejen frem. Jeg troede blot, at jeg skulle give den gas, være positiv og at det var vejen til succes på alle områder. Men det kan jeg så nu, se tilbage på, som en fuldstændig total uvidende tilgang!!!!

Lad mig hjælpe dig!

Det er for mig vanvittigt og skørt, at tænke tilbage på hvad der er sket i mit liv. ALT har forandret sig! Jeg lever mine drømme. Er flyttet til Solkysten og elsker min nye udsigt over vand og palmer. Har fået de skønneste nye relationer i mit liv. Jeg lever efter mit hjerte og mine indre guidens -og lever af, at lære andre om, hvor skønt et liv, de er i stand til at skabe. Med en smule forandret viden og en smule daglig træning.

Lad mig hjælpe dig med at forstå dit indre. Du kan få grundlæggende viden og redskaber, der passer præcis ind i dit liv, på de første 6 uger. Skriv til mig, hvis du ønsker mere uddybning. Jeg har SÅ meget at dele med dig.

“ALTING SKABES INDENFRA OG UD – DE FLESTE JAGER TING UDENFOR DEM SELV, FOR AT FÅ DEN GODE INDRE FØLELSE – MEN DET ER OMVENDT DET FUNGERER!

Priser på forløbet

1:1 Coaching

Kr.6.997,-

Du får følgende

6 Ugers forløb med 1 times ugenligt coaching
1:1 Online coaching
Altid mulighed for daglig E-mail rådgivning & sparring.
1:1 Coaching

Kr.11.997,-

Du får følgende

12 Ugers forløb med 1 times ugenligt coaching
1:1 Online coaching
Altid mulighed for daglig e-mail rådgivning & sparring.
Altid mulighed for daglig telefon rådgivning & chat.

Spørgsmål & svar for online forløbende.

Ja alle mine forløb har både lukket grupper til det enkelte forløb, men også fælles facebookgrupper med andre ligesindet, der brænder for udvikling og at skaber nye resultater.

Fra 2 – 6 Måneder.

Ja du har i alle forløb over Kr.1000,- mulighed for opdeling af betaling.
Kontakt mig og vi finder en løsning.

Ja det er altid muligt at booke en samtale med mig, både undervejs og efterfølgende. Jeg er her for dig.

Ring mig op idag