Søde ord fra mine kunder

Danmark

Zofiia

Kan klart anbefalde Sabrina´s ❤️ forløb.. Lær at gå igennem din frygt i….. hvad tænker omverden om dig hvis du nu siger noget…som du har på hjertet❤️..hvis du f.ek vil være selvstændig…jeg har lært at tro på mig selv..endnu mere i mit forløb hos Sabrina….jeg lærte at forstå mine paradigmer, som er vores vane tænkning og tit går i den forkerte retning. At vi tænker dårligt om os selv, i stedet for at tænke hvad kan jeg…. Jeg kan hvad jeg ønsker.. Du skal gå vejen gennem muren…og handle.. Det handler om at turde handle…det gør jeg idag❤️🙏

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Danmark

Nanna Liv

Jeg tog Sabrinas forløb efter godt overvejelse i forhold til med pengene. Men ja tænkning er i f.eks. disse situationer ikke det bedste😂. For det var både det hele værd, og det jeg lærte mest af i forløbet var: “Just Do It.” Og ja det kan lyde simpelt, og det er det også. Men der er en forskel på at forstå og indse ting. Og det indså jeg virkelig på mange planer, hvordan det hænger sammen. Og hvordan jeg kan arbejde med det bedst muligt, og manifestere det jeg ønsker. Jeg har oplevet at blive lyttet kærligt til uden fordømmelse. Der var så meget skarphed og god observation. Jeg forstod mig selv bedre (selv når jeg er meget selvbevidst, og har været det siden jeg var 14, nu 19). Selvom det har jeg haft mangeeee aha oplevelser, og været åben for at se på mig selv. Jeg er begyndt at se forskellen på min gamle programmering og min sjæl/hvad jeg virkelig ønsker, og ved jeg allerede kan. Jeg følte hun fik vist mig mere og mere af mine sande power. Også at se mine situationer på en hel anderledes måde. Det var et rum at dele og få skarp, klar og smuk visdom fra hende🌸🌸. Jeg takker for din smukke energi og kærligste hånd. Det var som en bedste ven ved min side, som ku se fra et helt nyt perspektiv.
Det var så meget udvikling fra start til slut. En af de største ting jeg har fået er også vejen, fokus, målene og de værktøjer til at gå videre. I FB gruppen delte hun også rigtig meget, så følte mig altid vejledt og ikke glemt på nogen måde i mellemtiden.
Gruppemøderne var også stærke og et så dejligt fællesskab og forståelse fra Sabrina og de andre!💗
Takker fra mit hjerte.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Spanien

Nina og Kent

“Min mand og jeg har fulgt Sabrina’s 6 mdr forløb, og hold nu op for en værktøjskasse hun åbnede op for. Både ift materiale og den kæmpe viden og indsigt, hun er i besiddelse af.

Hun var fantastisk til at tage udgangspunkt i lige præcis der hvor vi var, og udfordrede os kærligt men bestemt.

Vi fik virkelige gode redskaber med os, som vi arbejder med i det daglige, og den ene indsigt efter den anden landede hos os.

Vi oplever, at vi nu får meget mere ud af de muligheder, som livet byder på, fordi vi ser på mulighederne med andre briller på end før”

Kent og Nina Bonde

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Danmark

Heine

Jeg har egentlig haft det lidt svært ved begrebet “At manifestere”. Det har hjulpet mig at tænke på “Skabelsesprocessen”, det har bevirket at jeg er blevet meget mere bevidst om, hvad jeg går rundt og tænker / siger. Det har betydet at jeg konstant er klar over, hvad det er jeg lige nu er i gang med at SKABE. Jeg er blevet ret god til at stoppe negative tanker og er meget mere bevidst om at jeg har kraften til at skabe det liv jeg ønsker mig. Mit liv er mit valg og skal ikke vælges af andre.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Danmark

Lars Olaf

“Hvad gør man når alle ens drømme (på mindmap) er gået i opfyldelse og realiseret? Hvad er der mere, hvordan kommer man videre -og kommer i gang med ”det næste kapitel”.
Det fik jeg hjælp til gennem et forløb hos Sabrina, som jeg havde fulgt fra sidelinjen et stykke tid.
Forløbet har bl.a. betydet for mig, at jeg har fundet ud af at min skaberkraft er uendelig, at intet behøver at være ”fixet” for at komme i gang med noget nyt, og alt er op til mig selv.
Jeg har desuden taget vigtige skridt i forhold til at gøre min virksomhed mere uafhængig af mig, jeg arbejder mindre, nyder mere -og har på den måde fornyet overskud til at realisere de projekter jeg drømmer om. En målsætning jeg længe gerne ville opnå.
Forløbet er en unik kombination af selvstudie, refleksioner, øvelser, meditation, visualiseringer, nye teknikker og en nærværende coach/facilitator der selv på enestående vis har gået sin egen vej, til stor inspiration for os andre.
Efter afslutningen af forløbet har jeg besluttet at fortsætte samarbejde med Sabrina, der som
coach giver sparring, coaching og personlig rådgivning med en indsigt og på et helt andet plan end jeg tidligere har oplevet.
De bedste anbefalinger herfra.”

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Danmark

Gitte

Jeg deltog i et online forløb hos Sabrina, efterår/vinter 222/23 – Thinking Into Results af Bob
Proctor. Jeg valgte Sabrina fordi jeg kunne mærke, at hun selv levede det liv hun underviste i. Efter et par indledende tlf samtaler, vidste jeg at det var hende som skulle føre mig dybere ind i MAGIEN, som jeg i forvejen var meget optaget og nørdet omkring.
Sabrina er en formidabel underviser, hun har ro og udstråling og hun er meget nærværende. Bob’s materiale er fantastiske og jeg elsker hans viden, det kombineret med Sabrinas egen erfaring og visdom blev er fantastisk udbytte for mig, Sabrina lærte mig faktisk at “ det at have det godt, altid kommer først/vigtigst “ og at vi ER energi og vores frekvens er den vi modtager på. Jeg anbefaler alle at gå i et forløb hos fantastiske Sabrina

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Danmark

Linette

“Sabrina er en vidensbank i hvordan vi mennesker fungerer indeni, og så er hun ekspert i
vibrationer. Fantastisk forløb, hvor jeg har lært og udrettet meget. Jeg lærte at hvis
der er noget jeg gerne vil gøre/udrette i mit liv, så er det kun, og kun mig der kan sætte det i gang.
Det er mig der er skaberen, – det er vi alle. Hvis der er noget du gerne vil, har du en drøm, så før den ud i livet uanset omstændighederne. Det er dig der bestemmer i dit liv, ikke ydre
omstændigheder af nogen art. De er bare begrænsninger. Du kan skabe din drøm hvis du vil, nu. Bare kom i gang no matter. De bedste anbefalinger herfra.”

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Danmark

Britta

“Hjertelig tak for vores 6 måneders forløb, hvor jeg kom på en endnu dybere rejse ind i mig med, at jeg lytter intens til min sjæls hvisken og er endnu mere bevist og integrere hvad jeg siger til mig selv og hvis det er tunge ord jeg hvisker/siger, vender jeg det til positiv, højnende til mig, og dermed et endnu stærkere selvbillede Igennem vores intense samtaler, har jeg nu øje på en stærkere side af mig med at tiltrække mit livs mål Træner hver dag mit mindset og skaber mig det jeg vil Tak for dig.”

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Danmark

Marianne

“Jeg har valgt et Masterclass forløb med Sabrina
Dels fordi hun har gået vejen selv
Og pga hendes store viden, store passion indenfor at manifestere samt hendes utrolige hjælpsomhed og delen ud af alt hun ved. Et halvt år med Sabrina har sat gang i mange ting indeni mig. Stor selvudvikling”

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Danmark

Cille Kofoed

nden at jeg begyndte på Thinking into resultes, var jeg en pige som kun tænkte på negative ting om mig selv. Og hver gang at jeg lavede noget rigtig kunne jeg ikke tage det ind i mig.

Jeg har altid haft min passion for skuespil, og jeg vil virkelig gerne være en skuespiller, men jeg var meget usikker med mig selv og troede slet ikke på mig. Jeg havde aldrig tiltro til mig selv, troede altid at det jeg lavede var forkert. Så det var meget svært for mig, at starte med den ide om at være skuespiller. Men en dag kom min skuespilkollega til mig og sagde at jeg skulle prøve et forløb hos Sabrina.

Jeg var lidt usikker i starten, men efter, at jeg havde ringet til Sabrina og fik snakket med hende, var jeg lidt spændt på, at starte på forløbet.Jeg tog et forløb på 6 uger, og jeg har aldrig fortrudt det. Det har virkelig hjulpet mig med at finde mig selv, og få mere tiltro til mig selv. Jeg er en meget mere positiv pige nu, har aldrig været så positiv som jeg er nu.

Og min skuespillerdrøm? Jeg har besluttede at stoppe på min skole, som jeg har gået på i 2 år nu, og forfølge min skuespillerdrøm. Efter det her forløb med Sabrina er jeg blevet meget klogere og moden end jeg har været før, og nu er jeg overhovedet ikke bekymret over min skuespillerdrøm, fordi at jeg ved at universet er med mig og jeg ved at jeg bliver en kendt skuespiller, det ved jeg.

Jeg har fået så meget tiltro til mig nu, at jeg tror meget mere på mig selv end jeg gjorde før. Og jeg tager aldrig negative ting i mig ALDRIG!!!! Kun positive ting.

Jeg vil sige at, hvis du har en drøm som du rigtig gerne ville tage, men du er bange og du ikke tror at du kan. Skal du tage et forløb hos Sabrina det har virkelig givet pote efter det her forløb.

Jeg har kun taget et forløb på 6 uger og jeg har forandret mig meget og jeg er på vej hen mod min skuespillerdrøm og det ved jeg, at det kan du også gøre. Du kan mere end du tror.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Danmark

Louise Nielsen

Jeg har taget forløbet TIR hos Sabrina og dette har været en fantastisk beslutning.
Ønsker du et andet resultat end det du har nu, bliver du nødt til at gøre noget anderledes. Det kommer du virkelig til at arbejde med ved dette fantastiske koncept og Sabrina er den skønneste vejleder, der altid er klar til at lytte og hjælpe dig på vej.
Tag beslutningen nu, der er ikke et bedre tidspunkt.
Invester i et forløb hos Sabrina og se dit liv forandre sig❤️
Personligt er min vision og mission i livet blevet mere klar. Jeg er blevet mere rolig og nærværende. Jeg ved, at jeg kan manifestere det jeg ønsker, jeg jagter ikke længere mine drømme, men sørger for at fylde mit liv med alt det der gør mig godt og så nyder jeg rejsen mod drømmen. DET ER FANTASTISK og det bedste er, at jeg kan give lærdommen videre til mine egne klienter, børn og venner. At se transformationerne er så livsbekræftende.
Elsker alt ved personlig udvikling.
Ønsker du en vejleder der er med dig hele vejen og altid har tid til at hjælpe dig og lytte til dig, så skal du vælge Sabrina.
De varmeste anbefalinger herfra
Louise Nielsen
Fysioterapeut, Personlig træner og mindsetformidler”

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Danmark

Aleksander Laursen

Sabrina kan varmt anbefales!

Jeg har været gennem et halvt års forløb som har ændret mig for altid. Den inspiration, viden og forståelse jeg har fået for mig selv og andre mennesker er uvurderlig.

Lærdommen bør være på folkeskolens programmer fra de tidligste år 😊

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Danmark
Osteopat & fysioterapeut

Jesper Christiansen

TIR eller THINKING Into Results har gjort at jeg er blevet meget mere bevidst om, hvor utrolig powerfuld jeg er.
Det har gjort at jeg nu ved hvordan og hvad, der skal til for at jeg med lethed har opnået, og til stadighed opnår de mål jeg sætter mig både på det personlige, familie – og arbejdsmæssige plan.
En stor styrke ved at tage TIR hos Sabrina er at der ikke er flere hundreder, der deltager på samme tid.
Dette kombineret med at Sabrina har en dejlig personlighed, som hele tiden kærer sig om hver eneste deltager og hele tiden sørger for, at hver enkelt får optimalt udbytte af forløbet, gør selvfølgelig at jeg med glæde og på det varmeste kun kan kun anbefale TIR hos Sabrina.
Jeg kan derfor kun anbefale Thinking Into Results hos Sabrina til dig, der vil investere i det vigtigste du kan investere i nemlig dig selv.
Du er til enhver tid velkommen til at ringe, Sms’e eller maile til mig hvis du vil høre nærmere om TIR – Thinking Into Results.
Kærlig hilsen
Jesper Christiansen
Autoriseret Osteopat og Fysioterapeut
Ringsted Osteopati
www.ringstedosteopati.dk
ringstedosteopati@gmail.com
20783774

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Danmark
Sanger

Petra Steinthorsson

Jeg har haft Sabrina som Coach i 3 måneder.
Hver gang vi har snakket sammen har jeg haft en større tro på mig selv.
Jeg har slukket samtalen med et stort smil på læben og en viden om at jeg er god nok som jeg er.
Hun har skubbet mig på vej mod mine store drømme.
Vi har aftalt ting jeg skulle gøre til næste gang vi snakkede sammen.
Jeg har opnået flere af mine drømme🤩✨
Jeg kan helt klart anbefale Sabrina til en hver, som har mod på at følge sit hjerte og drømme💫❤️
Hun har været som en anden mor for mig og været en kæmpe støtte og hjælp.
Hun er der stadig for mig efter forløbet og jeg kan altid skrive eller ringe til hende hvis jeg har lyst eller brug for det.
Det har været det hele værd! ❤️

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Danmark
Behandler

Rikke Andersen

Jeg har gennem det sidste halve år været på en rejse i mig og mine drømme, hvilket har gjort mig bevidst om alt det ubevidste.
Thinking into results forløbet har givet mig en dyb indsigt i hvem jeg er, hvor jeg gerne vil hen, hvad jeg gerne vil, friheden til at vælge og blot gøre det.
Tak for berigelsen, skøn vejledning og støtten dertil Sabrina og for at coache mig videre på vej med nye indsigter, vinkler og metoder med simple værktøjer.
Jeg er dig dybt taknemmelig

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Danmark
Sundheds-behandler

Jennifer Lønfeldt

Jeg startede i “Thinking into Results” forløbet hos Sabrina i slutningen af november 2019, og har nu efter knapt et år oplevet kæmpe forandringer i mit liv.
Tidligere kredsede mine tanker sig omkring negative oplevelser, tvivl om jeg kunne få succes, som selvstændig, et dårligt selvbillede og bekymring om, hvad andre tænkte om mig.
Efter at have arbejdet med TIR materialet i 6 måneder og løbende haft sparring med Sabrina, har jeg tillært mig nye tankeprocesser. Nu har jeg daglige rutiner med postive tanker og jeg har en tro på, at alt godt kommer til mig. Jeg er hver dag taknemmelig for det positive og dejlige, der sker omkring mig.
Jeg har nu ro i mit hovedet, min virksomhed blomstrer, min økonomi har forbedret sig markant, jeg har det godt med mig selv, jeg føler mig meget let og nyder nu mit liv 100%
Jeg er meget taknemmelig for at Sabrina præsenterede TIR forløbet for mig – det har forvandlet mit liv og jeg kommer aldrig til at vende tilbage til gamle negative strategier.
Jeg kan kun give Sabrina og hendes forløb den varmeste anbefaling 🌟

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Danmark
Indkøber

Sabrina

Sabrina Friedrichsen er en intet mindre end fantastisk mentaludviklings coach som virkelig brænder for at gøre en forskel for mennesker.
Via min egen intuition fandt jeg tilfældigt Sabrina på Google ved at søge under Bob Proctor.
Jeg ønskede mig specifikt en kvindelig dansk coach med fokus på Bob Proctors matriale.
Nu står jeg et år efter og kan se tilbage på den vildeste, fedeste og mest positive forandring der er sket i mit liv.
Hun er formået at få mig til at forstå mig selv 1000 gange bedre og givet mig de bedte redskaber til at kunne skabe det liv jeg altid har drømt om
Det er ubetinget den bedste investering jeg nogensinde har gjort
Tak Sabrina, du en fantastisk kvinde.!

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Danmark
Selvstændig

Dinna

Da jeg mødte Sabrina første gang ”live” vidste jeg bare at hun skulle være min coach, jeg stod et sted i mit liv hvor jeg ikke kunne komme videre. Så jeg melde mig på TIR (Tænk dig til resultater) som er et forløb med 1:1 sparring.
Sabrina har lært mig så mange ting om mig selv, hvordan man skal tænke, hvordan man disciplinere sig selv til og få tingene gjort, for jeg fandt ud af at jeg aldrig holdte mine aftaler med mig selv.
Jeg har flere gange igennem mit forløb manifesteret de ting jeg ønskede. Det er helt vildt hvad dette forløb kan gøre for en.

Jeg havde lige sagt mit 8-16 job op – og har i det halve år forløbet har varet, været på delvis dagpenge. Forløbet gjorde mig bevidst om, at jeg kunne gøre min store passion, nemlig mine hunde, til min levevej. Og nu 6 måneder efter, er jeg fuldtime selvstændig og er på udkig efter mit drømmehjem, hvor jeg kan drive mit firma fra.”

Samtidig med det synes jeg Sabrina har været rigtig god til at være der for mig på alle punkter. Hun er ikke den type der sidder og kigger på klokken og siger, vi skal altså også nå dette. Nej hun er helt nede på jorden og møder en hvor man er.❤
Kæmpe anbefaling herfra.
Dinna

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Danmark
Pædagog

Pernille Overholdt

Da jeg startede i forløbet TIR hos Sabrina i februar havde jeg ingen ide om hvad jeg gik ind til. Jeg tænkte det var meget amerikansk, alternativt, naivt og dyrt!
Men det viste sig at være canadisk, teoretisk understøttet, naivt ikke at tro på det og meget billigere end at lade være😉
Jeg måtte skabe forandringer i mit liv. Jeg måtte bare prøve noget andet end jeg havde prøvet. Jeg måtte tro på noget. Jeg valgte at tro på Sabrina som med sine varme, kærlige, forstående og understøttende måde, heldigvis overbeviste mig om at jeg kunne stole på hende.
Jeg er så taknemmelig for den viden, indsigt og selvindsigt jeg har fået. Jeg har på dette år opnået drømme og resultater jeg aldrig havde troet var muligt i dette liv. Jeg vil give Sabrina de varmeste anbefalinger og jeg ved, at det uden tvivl hidtil har været mit livs bedste investering!

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Danmark
Konsulent

Carina Jacobsen

Den bedste investering jeg længe har lavet. Thinking into result forløbet med Sabrina har rykket mig både personligt og forretningsmæssigt. Jeg tager action på arbejdsopgaver, som jeg ikke turde springe ud i før, hvilket medfører enorme resultater. Mit selvbillede er total ændret og jeg tror nu på at det umulige er muligt. Jeg kan kun anbefale forløbet, investeringen kommer tifoldigt igen.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Danmark
Empowear-sport

Henriette Bergenser

TIR forløbet har i den grad givet mig en forståelse for, hvordan mine tankemæssige vaner skaber blokeringer for, at jeg opnår det jeg vil! Samtidig har forløbet givet mig værktøjerne til hvordan jeg skal arbejde med dem for at skabe nye resultater i mit liv! Sabrina har været en kæmpe støtte undervejs og har givet mig en indsigt omkring mig selv jeg ikke ville have været foruden!

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Danmark
Direktør

Michalah Caroliva

Jeg er dybt taknemmelig over, at jeg valgte, at give mig selv muligheden for, at være med på 24 ugers Thinking into results faciliteret af Sabrina. Sabrina er en kyndig, ærlig, begejstret, og Fantasktisk støttende coach, der på professionel vis forstår, at bringe én gennem processen. Det er tydeligt, at mærke hendes begejstring og passion i dette felt, hvilket har en naturlig afsmittende effekt på mig. Jeg er Fan. Jeg er fuld af forventninger til min proces i samarbejdet med Sabrina. Jeg elsker, at jeg allerede på 4 uger, har beriget mig selv, med brugbare indsigter om mit paradigme, der nu giver mig adgang til, at øge min bevidsthed om ansvarligheden for mine valg, og nu bevidst planlægge, at omsætte mine drømme til virkelighed ❤️

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Danmark
Healer

Lene Jensen

De sidste år har jeg forsøgt at lave min egen forretning, og hver gang har jeg opgivet og ikke troet nok på mig selv, og kommet med flere undskyldninger. Mine intentioner var der helt klart og hver gang var jeg sikker på at nu var den der. Kort fortalt var jeg ikke bevidst om hvor meget mit ubevidste sind styrede mig ( selvom jeg i flere år har arbejdet med selvudvikling), og hvor kraftigt det var. Jeg kendte heller ikke til hvordan universet love fungerer 100 procent. OG jeg har aldrig tilladt mig selv at gå efter mine drømme.
Jeg havde fulgt Sabrina et stykke tid og tænkte stadigvæk ; aahh jeg klare den uden hjælp, meen måtte konstatere at jeg faldt tilbage igen. Efter et lille forløb hos Sabrina, besluttede jeg mig til at tage det halve års forløb. Dette har gjort at jeg endelig fandt ind til min passion/drøm som jeg i starten slet ikke havde fokus på, da jeg havde for meget angst omkring det. Mit samarbejde med Sabrina gjorde at jeg fandt ind til kernen. Dette havde jeg ikke gjort uden hendes hjælp. Hver gang jeg snakker med Sabrina bliver jeg mere og mere bevidst om mit ubevidste sind som ikke tjener mig og som jeg så kan ændre til mit eget bedste. Jeg har fået meget mere glæde ind i mit liv og opdager hurtigere nu når der starter tanker som ikke er til mit bedste. Det er så sjovt at være selvstændig og jeg nyder det så meget og kreativiteten blomstre. Jeg føler og oplever nu at det er mig der styrer mine følelser det meste af tiden. Jeg er dybt taknemlig over Thinking into result. Sabrina tager sig altid tid når jeg ringer og har brug for hjælp. Jeg mærker tydeligt hendes passion for at hjælpe, for at jeg gør det som jeg netop ønsker til at nå mine mål. Jeg kan på det varmeste anbefale Sabrina, så du kan drømme stort, dyrke glæden og ikke mindst det sjove. Tak Sabrina

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐