Søde ord fra mine kunder

Danmark
Sundheds-behandler

Jennifer Lønfeldt

Jeg startede i “Thinking into Results” forløbet hos Sabrina i slutningen af november 2019, og har nu efter knapt et år oplevet kæmpe forandringer i mit liv.
Tidligere kredsede mine tanker sig omkring negative oplevelser, tvivl om jeg kunne få succes, som selvstændig, et dårligt selvbillede og bekymring om, hvad andre tænkte om mig.
Efter at have arbejdet med TIR materialet i 6 måneder og løbende haft sparring med Sabrina, har jeg tillært mig nye tankeprocesser. Nu har jeg daglige rutiner med postive tanker og jeg har en tro på, at alt godt kommer til mig. Jeg er hver dag taknemmelig for det positive og dejlige, der sker omkring mig.
Jeg har nu ro i mit hovedet, min virksomhed blomstrer, min økonomi har forbedret sig markant, jeg har det godt med mig selv, jeg føler mig meget let og nyder nu mit liv 100%
Jeg er meget taknemmelig for at Sabrina præsenterede TIR forløbet for mig – det har forvandlet mit liv og jeg kommer aldrig til at vende tilbage til gamle negative strategier.
Jeg kan kun give Sabrina og hendes forløb den varmeste anbefaling 🌟

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Danmark
Indkøber

Sabrina

Sabrina Friedrichsen er en intet mindre end fantastisk mentaludviklings coach som virkelig brænder for at gøre en forskel for mennesker.
Via min egen intuition fandt jeg tilfældigt Sabrina på Google ved at søge under Bob Proctor.
Jeg ønskede mig specifikt en kvindelig dansk coach med fokus på Bob Proctors matriale.
Nu står jeg et år efter og kan se tilbage på den vildeste, fedeste og mest positive forandring der er sket i mit liv.
Hun er formået at få mig til at forstå mig selv 1000 gange bedre og givet mig de bedte redskaber til at kunne skabe det liv jeg altid har drømt om
Det er ubetinget den bedste investering jeg nogensinde har gjort
Tak Sabrina, du en fantastisk kvinde.!

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Danmark
Selvstændig

Dinna

Da jeg mødte Sabrina første gang ”live” vidste jeg bare at hun skulle være min coach, jeg stod et sted i mit liv hvor jeg ikke kunne komme videre. Så jeg melde mig på TIR (Tænk dig til resultater) som er et forløb med 1:1 sparring.
Sabrina har lært mig så mange ting om mig selv, hvordan man skal tænke, hvordan man disciplinere sig selv til og få tingene gjort, for jeg fandt ud af at jeg aldrig holdte mine aftaler med mig selv.
Jeg har flere gange igennem mit forløb manifesteret de ting jeg ønskede. Det er helt vildt hvad dette forløb kan gøre for en.

Jeg havde lige sagt mit 8-16 job op – og har i det halve år forløbet har varet, været på delvis dagpenge. Forløbet gjorde mig bevidst om, at jeg kunne gøre min store passion, nemlig mine hunde, til min levevej. Og nu 6 måneder efter, er jeg fuldtime selvstændig og er på udkig efter mit drømmehjem, hvor jeg kan drive mit firma fra.”

Samtidig med det synes jeg Sabrina har været rigtig god til at være der for mig på alle punkter. Hun er ikke den type der sidder og kigger på klokken og siger, vi skal altså også nå dette. Nej hun er helt nede på jorden og møder en hvor man er.❤
Kæmpe anbefaling herfra.
Dinna

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Danmark
Pædagog

Pernille Overholdt

Da jeg startede i forløbet TIR hos Sabrina i februar havde jeg ingen ide om hvad jeg gik ind til. Jeg tænkte det var meget amerikansk, alternativt, naivt og dyrt!
Men det viste sig at være canadisk, teoretisk understøttet, naivt ikke at tro på det og meget billigere end at lade være😉
Jeg måtte skabe forandringer i mit liv. Jeg måtte bare prøve noget andet end jeg havde prøvet. Jeg måtte tro på noget. Jeg valgte at tro på Sabrina som med sine varme, kærlige, forstående og understøttende måde, heldigvis overbeviste mig om at jeg kunne stole på hende.
Jeg er så taknemmelig for den viden, indsigt og selvindsigt jeg har fået. Jeg har på dette år opnået drømme og resultater jeg aldrig havde troet var muligt i dette liv. Jeg vil give Sabrina de varmeste anbefalinger og jeg ved, at det uden tvivl hidtil har været mit livs bedste investering!

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Danmark
Konsulent

Carina Jacobsen

Den bedste investering jeg længe har lavet. Thinking into result forløbet med Sabrina har rykket mig både personligt og forretningsmæssigt. Jeg tager action på arbejdsopgaver, som jeg ikke turde springe ud i før, hvilket medfører enorme resultater. Mit selvbillede er total ændret og jeg tror nu på at det umulige er muligt. Jeg kan kun anbefale forløbet, investeringen kommer tifoldigt igen.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Danmark
Empowear-sport

Henriette Bergenser

TIR forløbet har i den grad givet mig en forståelse for, hvordan mine tankemæssige vaner skaber blokeringer for, at jeg opnår det jeg vil! Samtidig har forløbet givet mig værktøjerne til hvordan jeg skal arbejde med dem for at skabe nye resultater i mit liv! Sabrina har været en kæmpe støtte undervejs og har givet mig en indsigt omkring mig selv jeg ikke ville have været foruden!

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Danmark
Direktør

Michalah Caroliva

Jeg er dybt taknemmelig over, at jeg valgte, at give mig selv muligheden for, at være med på 24 ugers Thinking into results faciliteret af Sabrina. Sabrina er en kyndig, ærlig, begejstret, og Fantasktisk støttende coach, der på professionel vis forstår, at bringe én gennem processen. Det er tydeligt, at mærke hendes begejstring og passion i dette felt, hvilket har en naturlig afsmittende effekt på mig. Jeg er Fan. Jeg er fuld af forventninger til min proces i samarbejdet med Sabrina. Jeg elsker, at jeg allerede på 4 uger, har beriget mig selv, med brugbare indsigter om mit paradigme, der nu giver mig adgang til, at øge min bevidsthed om ansvarligheden for mine valg, og nu bevidst planlægge, at omsætte mine drømme til virkelighed ❤️

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Danmark
Healer

Lene Jensen

De sidste år har jeg forsøgt at lave min egen forretning, og hver gang har jeg opgivet og ikke troet nok på mig selv, og kommet med flere undskyldninger. Mine intentioner var der helt klart og hver gang var jeg sikker på at nu var den der. Kort fortalt var jeg ikke bevidst om hvor meget mit ubevidste sind styrede mig ( selvom jeg i flere år har arbejdet med selvudvikling), og hvor kraftigt det var. Jeg kendte heller ikke til hvordan universet love fungerer 100 procent. OG jeg har aldrig tilladt mig selv at gå efter mine drømme.
Jeg havde fulgt Sabrina et stykke tid og tænkte stadigvæk ; aahh jeg klare den uden hjælp, meen måtte konstatere at jeg faldt tilbage igen. Efter et lille forløb hos Sabrina, besluttede jeg mig til at tage det halve års forløb. Dette har gjort at jeg endelig fandt ind til min passion/drøm som jeg i starten slet ikke havde fokus på, da jeg havde for meget angst omkring det. Mit samarbejde med Sabrina gjorde at jeg fandt ind til kernen. Dette havde jeg ikke gjort uden hendes hjælp. Hver gang jeg snakker med Sabrina bliver jeg mere og mere bevidst om mit ubevidste sind som ikke tjener mig og som jeg så kan ændre til mit eget bedste. Jeg har fået meget mere glæde ind i mit liv og opdager hurtigere nu når der starter tanker som ikke er til mit bedste. Det er så sjovt at være selvstændig og jeg nyder det så meget og kreativiteten blomstre. Jeg føler og oplever nu at det er mig der styrer mine følelser det meste af tiden. Jeg er dybt taknemlig over Thinking into result. Sabrina tager sig altid tid når jeg ringer og har brug for hjælp. Jeg mærker tydeligt hendes passion for at hjælpe, for at jeg gør det som jeg netop ønsker til at nå mine mål. Jeg kan på det varmeste anbefale Sabrina, så du kan drømme stort, dyrke glæden og ikke mindst det sjove. Tak Sabrina

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐