Forløb til alle

Thinking into results

Ønsker du at opnå bedre resultater i livet, end du har nu, så tag beslutningen – og gør noget ved det. Det hele starter med en beslutning, og du er den eneste, der kan ændre dit liv.

Thinking into results!

Bob Proctor er ankerkendt, som en af verdens førende eksperter inden for personlig udvikling og menneskelig potentiale. Han har i snart 60 år studeret det menneskelige sind, hvordan vi kan styre vores tanker, hvordan vi hver især har et indbygget paradigme (en programmering), samt opskriften på succes og på at opnå lige præcis det liv, som vi gerne vil leve.

Bob Proctor har hjulpet utallige mennesker og store verdenskendte firmaer med at forandre deres liv – og forandre deres resultater. Thinking Into Results er et seriøst og dybdegående program – der får dig hele vejen til den unikke forandring og forståelse af dig selv og hvad der skal til for, at opnå det du gerne vil.

Vi er (desværre) så utrolig uvidende, når det handler om menneskets personlige potentiale og vores indre evner. Denne investering i dig selv, vil ændre alle områder i dit liv – og du vil aldrig ”falde” tilbage i dine tidligere mønstre, når du virkelig kommitter dig til at skabe en forandring. Thinking Into Results indeholder alt hvad der skal til for, at opnå personlig frihed, helbredsmæssige, økonomiske, livsforandrende & vedvarende resultater.

Forløbet er et onlineforløb, hvor du vil blive undervist af Bob Proctor og Sandy Gallagher med både video, audio, tekst samt skriftlig materiale. Du vil have gratis support og vejledning, samt blive faciliteret på ugebasis, eller efter behov af konsulent Sabrina Friedrichsen. Thinking Into Results er kun for de seriøse, der virkelig ønsker at opnå forandring og er klar til at tage den endelige beslutning, der vil rykke dem et stort skridt mod målet. Programmet har hjulpet millioner af mennesker i hele verden, med at opnå deres største drøm, og som har lært at skabe sig et liv, som kun de vidne kan tale med om. Programmet vil føre dig til en helt anden verden – og du vil kunne kigge tilbage og tænke – hvordan har jeg overhovedet kunne leve uden denne viden, indsigt, forståelse og bevidsthed.

Thinking Into Results fremmer din udvikling, som giver en meningsfuld ændring i dit liv. Det giver dig mulighed for at skabe ønskede resultater og kan hjælpe dit firma, eller din familie med at gøre det samme.

Ønsker du at opnå bedre resultater i livet, end du har nu, så tag beslutningen – og gør noget ved det. Det hele starter med en beslutning, og du er den eneste, der kan ændre dit liv. Derefter vil Thinking Into Results hjælpe dig.

Hvilke resultater hjælper programmet på?

Thinking into results er et program der vil ændre på dig og din personlighed. Det vil hjælpe dig til at se verden, med helt andre briller på, vil ændre din måde at tænke på, at føle på og tilgå dine forskellige situationer og handlinger i dit liv. Dette program hjælper på ALLE de resultater du ønsker at skabe i dit liv, som du ikke lykkes med nu, eller føler du sidder fast i.

Ligegyldig om det er:

 • Blive mere bevidst og ekspert i at forstå dig selv
 • Opnå bedre salgsresultater
 • Skifte karriere
 • Tiltrække flere penge
 • Opnå et vægttab
 • Nå et sportsmål/trænings resultat
 • Tiltrække partneren i dit liv
 • Opnå bedre relationer
 • Komme af med stress
 • Komme af med depressive tilstande
 • Få et positivt og blivende mindset
 • Få et vinder selvbillede
 • At blive mere lykkelig

…. eller hvilke som helst andre resultater du ønsker at opnå. Så er denne investering i dit liv, det helt rigtige valg.

Programmet er bygget op omkring nogle principper og metoder, som meget bevidste og indsigtsfulde mennesker har udviklet. Du vil blive præsenteret for 12 lektioner, hvor du vil arbejde med opgaver, se videoer og deltage i ugentlig facilitering. Faciliteringen foregår online over (Zoom) eller over telefon, eller eventuelt ved fysisk møde.

Programmet indeholder 12 lektioner

1
Sæt de rigtige mål
2
Knowing/doing gap – hvordan indfrier du målet
3
Det bevidste & ubevidste sind
4
Dit vilde potentiale
5
Trick til at stå imod omgivelserne
6
Vinderselvbillede – lederen i dit eget liv
7
Bryde igennem frygt muren – Overvind dine forhindringer
8
Den powerfulde praksis – Vision i handlinger & resultater
9
Attitude – Succesfulde tanker & holdninger
10
Den mest værdifulde person
11
Succes gennem service
12
Hvordan bruger du dit mindset i livet

Kontakt mig for mere information

Køb forløb her

Spørgsmål & svar for online forløbene.

Ja alle mine forløb har både lukket grupper til det enkelte forløb, men også fælles facebookgrupper med andre ligesindet, der brænder for udvikling og at skaber nye resultater.

Fra 2 – 6 Måneder.

Ja du har i alle forløb over Kr. 1000,- mulighed for opdeling af betaling. Kontakt mig og vi finder en løsning.

Ja det er altid muligt at booke en samtale med mig, både undervejs og efterfølgende. Jeg er her for dig.

Ring mig op idag