Forløb til alle

Coaching på solkysten

Forstå din egen power og vigtigst lær at bruge den!

3 dages coaching i solen!

Er tiden inde til forandring, så lad mig hjælpe dig i gang, i det dejligste klima og i skønne omgivelser. Vi mødes 4 timer om dagen i 3 dage, enten i Elviria, hvor jeg holder til, ca. 20 minutter fra Malaga lufthavn, eller efter aftale, et andet sted på Solkysten.

Det er meningen vi skal have det godt!

Der er så meget som vi aldrig har lært – og vi bliver nødt til at lære og forstå, hvordan vi fungerer indeni og forstå vores potentiale.

Første del af min coaching består af denne viden!

Vi har ikke lært de primære oplysninger/funktioner om vores indre. Alt det vi ikke kan se med det blotte øje, om hvordan vores indre styresystem virker. Vi bliver nødt til at lære at tænke i vibrationer og energi for, at forstå hvordan vi som mennesker fungerer og hvordan vores interageren hænger sammen med verden omkring os, med andre mennesker og altid vil spejle, det vi sender ud.

Men bare roligt – Jeg lover at gøre det simpelt. Jeg taler ud fra, hvor du er og viser hvordan du kan begynde, at se anderledes på tingene med det samme.

Alt hvad der er blevet skabt igennem tiden og som vi skaber nu, starter altid i sindet, hvor det danner et indre billede, som vi aktiverer via tanker og følelser. Det danner en vibration, som er den vi tiltrækker med og manifestationen er nu allerede i gang. 

Det vi giver vores energi til, ved at holde fokus på det og aktiverer følelsen af det, vil vi altid “fodre” og det vil altid være det der vokser.

Det er naturlov, om du tror på det eller ej. Det er sådan alt skabelse foregår overalt på jorden.

“Du skaber din egen virkelighed – og jeg vil lære dig hvordan”

Du får følgende

Vi mødes 4 timer om dagen – og de ting vi skal arbejde med er følgende;

Behagelige omgivelser!

Hovedparten af os, har ikke lært at prioritere og investerer i os selv. Så mange kan gå rigtig længe med forskellige issue, eller blot gå og undertrykke deres potentiale.

Jeg kan kun sige at det er vanvittigt. For vi er det vigtigste vi har. Det er vores liv det handler om. Det er os selv der skaber det liv vi lever. Og alligevel lever de fleste tilfældigt. Eller bruger sjældent penge på coaching og egen udvikling, fremfor materielle ting og oplevelser.

Men ALT skabelse starter indeni os, så vi SKAL prioritere viden om vores indre og redskaber til at arbejde med det.

Vi gør “arbejdet/coachingen” lidt lækrere… ved at mødes på Solkysten.

Vi holder vores møder i rolige omgivelser, enten i restauranten ved poolen, eller på den hyggelige strandrestaurant Beach House

Indkvartering på hotellet?

Du bestemmer selvfølgelig selv, hvor du ønsker at bo. Men jeg holder til i Elviria, som har bl.a Golden beach La Palma, eller Hacienda Elviria, som ligger 5 min fra stranden og ca. 25 min minutter fra Malaga lufthavn. Et par skønne steder, at fordybe dig, så vi i fællesskab kan finde frem til, hvordan du ønsker dit liv skal leves.

Jeg har alle redskaberne til, hvordan du kan komme i gang med det samme.

Jeg sørger for alt det praktiske. Online formøde. Hvor vi mødes hernede. Materiale og en lækker frokost. Du sørger selv for booking af ophold og flybilletter.

Ønsker du dit ophold i disse omgivelser kan du booke ophold her 

eller her 

Link til flybiletter her 

Skab nye resultater!

Vi manifesterer alt i vores liv, ud fra hvad vi tænker, føler og vibrerer. Det der foregår vibrationsmæssigt inden i os, vil universet altid spejle. Så når vi lærer det, kan vi bevidst selv øve os på, at blive så skarpe som muligt, til selv at styre og regulerer, hvad vi tænker og hvad vi føler. På den måde, er vi selv herre over, hvilke resultater vi opnår i livet, på alle områder.

De fleste mennesker ved ikke det her og lever derfor tilfældigt. Deres indre vibrationer bliver ofte afgjort, ud fra hvad de ser, hører, mærker og fornemmer fra den ydre verden. De er altså styret/påvirket af, hvad der sker i den ydre verden. Hvad andre folk siger og gør. Hvad de ser rundt omkring dem. Hvad de ser i medierne og udefra hvad der fysisk kan måles og vejes.

Det vigtige i min coaching og den afgørende forståelse er, at du får styr på hvordan din indre verden fungerer. 

  • Hvordan du lærer at styre DIN indre vibration
  • Får defineret hvad DU gerne vil have mere af i dit liv, på alle områder.
  • At du lever ud fra din indre verden – og ikke lader dig styre af den ydre.
  • At du forstå hvordan du kan udnytte din power.

Vi holder det enkelt. Du skal lære at meste 3 forskellige punkter – og dit liv bliver et helt andet, så snart du har fået forståelsen. Nogle af mine kunder laver meget hurtige forandringer, andre tager det længere tid for. Det afgørende er, hvor hurtigt du kan slippe, gamle begrænsinger og overbevisninger og gå åbenmindet ind i det. Jo hurtigere ser du nye resultater!

Trust me!!!!  Det er sådan alt skabelse foregår – om du tror på det eller ej! Om du er bevidst om det, eller ej!

Det er bare meget sjovere at leve, når vi forstår, at vi selv skaber vores liv – og ikke lader andre skabe vores liv for os!

Kontakt mig for flere informationer

Køb forløbet her

Spørgsmål & svar for online forløbene.

Ja alle mine forløb har både lukket grupper til det enkelte forløb, men også fælles facebookgrupper med andre ligesindet, der brænder for udvikling og at skaber nye resultater.

Fra 2 – 6 Måneder.

Ja du har i alle forløb over Kr. 1000,- mulighed for opdeling af betaling. Kontakt mig og vi finder en løsning.

Ja det er altid muligt at booke en samtale med mig, både undervejs og efterfølgende. Jeg er her for dig.

Ring mig op idag