SabrinaFriedrichsen.com

Startforløb – Skab det liv du ønsker!

Vi har ALLE mulighed for at skabe det liv vi ønsker. begynde at tænke & føle anderledes. lære disse basis ting, vi ikke har lært.
…. og når vi gør det, åbner der sig en ny verden for os!

Det er KUN vores egne overbevisninger, måder at tænke på, gamle ideer og hvad nogen har lært os, som holder os tilbage fra det liv vi drømmer om.

Vi skal tilegne os noget basisviden og vi skal øve os en lille smule, men derfra vil vi opleve hvor powerfulde vi egentlig er.

Det her forløb er for dig, der gerne vil i gang nu og som ønsker at afprøve, hvad der er vigtigt at arbejde med og afprøve hvordan det egentlig påvirker DIG og DIT liv, så snart du begynder at tænke nye tanker og føle anderledes. Du vil opleve hvordan omverdenen begynder at reagere anderledes på dig, når du begynder at udsende en anden følelsesmæssig vibration.

Det er hvad dette startforløb omhandler. At du på egen krop, kan afprøve hvad det er der sker, når du begynder at fokusere anderledes og når du sender en anden energi ud, end du gør nu, når du læser det her!

Hvordan foregår det?
Det her startforløb strækker sig over 3 uger, hvor vi mødes online 1:1, enten 50 min pr uge, eller 2 x 25 min. om ugen.
Du modtager materiale, redskaber og instrukser fra mig og jeg guider dig kærligt hele vejen. Derudover er jeg altid på sidelinjen, hvis du skulle have et spørgsmål undervejs.
Dette forløb er et indblik i, hvad vi arbejder med i mine 6 måneders forløb, som jeg klart vil anbefale og har rigtig gode erfaringer med, fra mine kunder.
Ønsker du vedvarende forandring, eller at skabe dit drømmeliv, kræver det kontinuerlig indre træning og derfor anbefaler jeg klart mine 6 måneders forløb.
Men er du lidt i tvivl om hvordan det foregår og hvad det egentlig omhandler, eller mener du blot, at du kun har brug for et “lille skub” for at komme videre, eller i gang, så er dette forløb også perfekt til dig.
Skab det liv du ønsker her