Mindset Coach

MY MISSION – I CAN, YOU CAN

Sabrina Friedrichsen - Indehaver

Jeg er stolt over at være Proctor Gallagher konsulent – som er en helt fantastisk position at være i. At kunne hjælpe mennesker med at blive bevidst om deres potentiale og kunne guide dem igennem nogle af verdens bedste forløb, der er speciel formet og tilrettelagt af selveste Bob Proctor og Sandy Gallagher. Tilrettelagt til at få det største potentiale frem i alle mennesker, ligegyldig hvilke mål du ønsker at opnå. Om det er personlige, karriere eller helbredsmæssige mål.

Se Onlineforløb Kontakt Mig

Fokus og målrettet.

Jeg startede for 12 år siden med, at se “The Secret” på dvd og har siden da, haft en stor interesse i, at gå vejen selv og jeg har arbejdet ekstremt meget med mit indre lige siden. De fleste mennesker ved SÅ lidt om hvordan vi fungerer indeni, hvordan vi selv skaber og kan påvirke hvert eneste minut.

At studerer tankernes kraft og sammenhæng med sindet og vores følelser, samt hvilke enormt potientiale vi mennesker har (men helt forfærdelig er uvidende om) har vækket en så stor interesse i mig, at jeg med stor glæde og passion, ønsker at dele ud af denne viden.

Min vision er at oplyse, motiverer og hjælpe så mange som muligt, med at forstå, hvordan vi skaber det liv vi selv ønsker og skaber den glæde vi drømmer om. Opskriften til at designe lige præcis det liv, som du inders inde gerne vil have, men som de færreste lære at tro på er muligt.

MY MISSION - I CAN, YOU CAN

Det er virkelig muligt, men du skal ville det, arbejde med det og virkelig forstå det – du skal studerer det og omlægge dine nuværende vaner. Hvis du gør det, kan du opnå hvad som helst.

Jeg havde selv følelsen af, at der hele tiden var noget der bremsede mig og forhindrede mig i, at skabe de resultater jeg ønskede. Jeg kørte i ring og præsterede det samme igen og igen, for jeg forsøgte at ændre omstændighederne uden for mig selv, men alting begyndte først at lykkes, da jeg ændrede på tingene inden i mig selv.

Jeg levede som 95% af alle andre, igennem mine sanser – og lod mig flyde med strømmen. Jeg prøvede at ændre på mine fysiske resultater ved at arbejde mere, men uden effekt. Først da jeg blev bevidst om, at arbejde med mit mindset, mit indre og jeg knækkede koden til hvordan vi kan tænke, føle og derfor tiltrække hvad som helst, der startede min forandring.

Jeg søgte hjælp hos Bob Proctor og er nu uddannet til at vidergive denne fantastiske viden.

Udover min uddannelse ved Proctor Gallagher Institut, studerer jeg energi og personlige frekvenser v Dr. Jussi Eerikainen og med yderligere stor interesse i hvordan kvantefysikken underbygger den videnskablige del, samt den enorme effekt meditation har for vores liv.