Mindset & Energi Coach

MY MISSION – LIVE YOUR DREAMS

Sabrina Friedrichsen - Indehaver

Dansk Mindset Coach bosiddende i Marbella. Min passion er, at kunne hjælpe mennesker med at blive bevidst om deres potentiale og kunne guide dem igennem, nogle af verdens bedste forløb, der er speciel formet og tilrettelagt af selveste Bob Proctor. Tilrettelagt til at få det største potentiale frem i alle mennesker, ligegyldig hvilke drømme du ønsker at opnå. Om det er personlige, karriere eller helbredsmæssige mål.

Se Onlineforløb Kontakt Mig

Jeg går vejen selv!

Jeg tilbyder yderligere mine egne personlige forløb, som er med inspiration fra de største spirituelle navne i verden, indenfor menneskets potentiale. Hvordan vi opnår de resultater vi ønsker og hvordan vi selv mestre, den “indre brugsanvisning” til at leve det bedst mulige liv, i harmoni med vores største drømme.

Jeg elsker at gå vejen selv. Jeg elsker at gå efter mine største drømme og blive guidet af mit indre, hver eneste dag. Jeg skaber bevidst mit eget liv, hver eneste minut og hver eneste dag bliver bedre og bedre.. Når vi lærer de indre teknikker, er vi selv skaberen af alt hvad vi tiltrækker ind i vores liv. Lærer vi det ikke, lever vi et mere tilfældigt liv ud fra, hvad vi håber vil ske, men vi styrer det ikke selv!

… OG HVEM VIL IKKE GERNE STYRE SIT EGET LIV?

MY MISSION - LIVE YOUR DREAMS

Det er virkelig muligt, men du skal ville det, arbejde med det og virkelig forstå det – du skal studere det og omlægge dine nuværende vaner. Hvis du gør det, kan du opnå hvad som helst.

Udover min uddannelse ved Proctor Gallagher Institut, studerer jeg energi og personlige frekvenser hos Dr. Jussi Eerikainen og med yderligere stor interesse i hvordan kvantefysikken underbygger den videnskablige del, samt den enorme effekt meditation har på vores liv. Jeg har tusindevis af spirituelle studietimer – og alt der handler om vores indre og selvregulering, er ikke kun min faglige interesse, men min helt egen store passion.

SKAL JEG HJÆLPE DIG HEN, HVOR DU GERNE VIL VÆRE?