MasterClass

Hvordan skal dit liv se ud om 6 måneder?

Er du klar til at leve et liv i frihed?
Er du klar til at skabe et liv, hvor du stortrives og er i balance?
Er du parat til at lære at lytte til dig selv?
Ønsker du at skabe dit eget, så DU bestemmer, hvornår og hvad du ønsker at arbejde med?
Eller har du andre drømme, du gerne vil have realiseret nu?
Er du træt af at have prøvet at skabe forandring igen og igen uden at det lykkedes?
Er du træt af dine tanker og bekymring styrer dig og ikke omvendt?
Sabrinafriedrichsen.com

Fra drøm til virkelighed

Hvor ønsker du at være om 6 måneder, hvis du kunne vælge fra alle hylder?

Er det nu, du tager din endelige beslutning og vil udleve dine drømme?

Eller er det nu, du er klar til at finde ud af, hvad du egentlig er i stand til? Hvor powerfuld du er?

Så er dette forløb noget for dig…

… og prøv engang helt at stoppe med at tænke begrænsende tanker..

Så som;

  • Men det har jeg ikke råd til
  • Det er ikke noget for mig
  • Jeg kan selv udvikle mig, jeg skal bare tage mig sammen
  • Jeg tror ikke på jeg kan

Hvis disse tanker skulle dukke op hos dig, så prøv engang at tænke på, hvor længe du har ønsket forandring? Hvor længe du har levet på samme måde? Hvorfor har du ikke lavet forandringen selv? Hvad er det, der holder dig tilbage?

Vi er stort set alle vokset op med, en masse begrænsende ideer og overbevisninger, der KUN holder vores egen udvikling tilbage.

Vi har derudover heller ikke lært, hvordan vi fungerer som mennesker. Vi har kun lært brudstykker, samt meget viden om den fysiske del “af os”, som videnskaben har kunne forstå og har valgt at dele med os. Resten har vi ikke lært. Men den viden eksploderer alle steder nu. Hele vores spirituelle del. Hele forståelsen af, at vores indre er energi og at de vibrationer vi vibrerer er magnetiske. Hvordan vores tanker & følelser er afgørende for, hvad vi skaber og manifesterer ind i vores liv.

Vi har enten intet lært om det, ellers har vi kun fået delvise oplysninger om det, som kan gøre os endnu mere forvirret.

Køb forløbet her

Når du lærer det, så ændrer det hele dit liv!

Føler du dig klar til at lære det her? Forstå dig selv og skabe det liv du drømmer om nu?

Så skal du IKKE lade dig bremse af penge, overbevisninger, om hvad andre siger, eller bilde dig selv ind, at du kan selv, hvis du har ønsket forandring i årevis. 

….. Eller sagt på en anden måde – Du kan ALTING selv. Men du skal bare lige lære hvordan. Du har brug for at lære dit indre at kende. Du har brug for at lære, at blive bevidst om dit indre – hvordan du selv kan regulere det og lytte til det og blive guidet fremadrettet i livet.

Når du først har tilegnet dig den rigtige viden om dit indre, lært hvordan du integrerer den og oplever på egen krop, hvordan du bevidst manifesterer… Så har du ikke brug for andet viden for at forstå dig selv..

Basisviden

Du skal vide, hvordan du selv fungerer
Du skal vide, hvordan du passer ind, og hvordan verden har brug for dig
Du skal lære, at udleve dine drømme
Du skal lære at træde ud af komfortzonen og blive bevidst om, hvornår du fastholder dig selv i den.
Du skal lærer hvordan du selv er kaptajnen på dit eget skib
Du skal lære, hvordan du ændrer gamle mønstre og lære at leve i nuet
Du skal blive bevidst om den historie, du ønsker at leve
Du skal lære og vide, at du manifesterer ALT ind i dit liv - også det liv du har nu!
Du skal lære at integrere din viden, så du lever det og ikke kun ved det
Du skal lære at manifestere BEVIDST

Du skal vide, at hvis du/kaptajnen ikke selv definerer historien, vil du/dit skib altid lade sig flyde med strømmen/påvirkningen fra andre dominerende energier & meninger. Du skal blive så bevidst om, hvordan du regulerer dig selv, at du ikke behøver at spørge andre mere. Du skal lære og vide – at alle svar ligger inde i dig selv, når du lærer, hvad du skal lytte til.

6 måneders MasterClass forløb

Jeg lærer dig alle disse ting på det her forløb!

Det er et online forløb, hvor vi mødes hver uge i 24 uger i en lukket gruppe. Derudover har hver deltager 1:1 onlinemøder med mig 1/2 time pr. uge.

Gruppe onlinemøderne varer ca. en time ugentligt.

Jeg starter med et oplæg og derefter har vi fokus på jeres rolle i det. Det er en blanding af undervisning, tilegnelse af ny viden, øget bevidsthed og coaching om hvordan I kan omsætte det og få det implementeret I jeres liv, hvor I er lige nu.

Hvis vi ser os selv som en computer, så skal vi ha ændret vores softwere. Vi skal have ny viden/nye programmer. Vi skal have vores styresystem udskiftet og have frigivet det gamle.

Vi menneskers template fungerer ens, så vi får SÅ meget ud af, at være i gruppe med andre. Vi har de samme forkerte programmeringer, som frygt, bekymring, mindreværd, som vi alle ønsker at frigive. Så vi får rigtig meget ud af, at høre andres historier og forandringer.

Derudover er det så givende, at supplere med 1:1 sessioner, hvor det KUN handler om dig, og hvordan DU kommer ud af Komfortzonen, og skaber det liv du drømmer om. Jeg er tæt med dig hele vejen, og du får ikke lov til at blive, hvor du er nu. Jeg garanterer dig den udvikling som du ønsker, men du skal selvfølgelig være klar til at træde ind i dit nye liv.

Denne kombination af fællesundervisning og 1:1 oplever jeg som et kæmpe plus i mine MasterClass forløb – og det vælger jeg selvfølgelig at fortsætte med.

Køb forløbet her

“Forløbet har bl.a. betydet for mig, at jeg har fundet ud af at min skaberkraft er uendelig, at intet behøver at være ”fixet” for at komme i gang med noget nyt, og alt er op til mig selv. Jeg har desuden taget vigtige skridt i forhold til at gøre min virksomhed mere uafhængig af mig, jeg arbejder mindre, nyder mere -og har på den måde fornyet overskud til at realisere de projekter jeg drømmer om. En målsætning jeg længe gerne ville opnå. Forløbet er en unik kombination af selvstudie, refleksioner, øvelser, meditation, visualiseringer, nye teknikker og en nærværende coach/facilitator der selv på enestående vis har gået sin egen vej, til stor inspiration for os andre. Efter afslutningen af forløbet har jeg besluttet at fortsætte samarbejde med Sabrina, der som coach giver sparring, coaching og personlig rådgivning med en indsigt og på et helt andet plan end jeg tidligere har oplevet. De bedste anbefalinger herfra.”

Lars Olaf
Læs flere anmeldelser
MasterClass

MasterClass kører hele tiden!

Er det nu du skal:

Gå fra at være ansat til selvstændig?

Gå fra et dårligt forhold, til at prioritere dig selv?

Lære at føle dig værdig til at modtage hvad du drømmer om?

Flytte til udlandet eller springe ud i en anden flytning?

Eller er det nu, at du skal udleve hvilken som helst anden drøm?

Den vigtigste viden du kan lære i dette liv!

Ligegyldigt hvad du ønsker dig i livet, så starter processen altid INDEN I DIG! – og jeg kan give dig den viden du har brug for, samt de redskaber der skal til for, at skabe en vedvarende kontinuerlig forandring.

Det skal trænes. Det skal plantes. Det skal passes og holdes ved lige.

Det gør vi sammen – og jeg er lige ved din side hele vejen.

Du får ikke lov til at gå tilbage, springe udenom, undvige, tale dig selv fra det, eller på anden måde blive i komfortzonen.

Vi er alle i samme båd. Vi skal alle træde ud på det usikre. Vi skal alle igennem følelser der måske ikke er så rare til at starte med, men når vi først bliver bevidst om processen, forvandler det sig til en kæmpe sejer – og du vil opleve en helt anden side af dig selv – og du kan ikke undgå, at opleve nye resultater i dit liv.

Du får opskriften på alt skabelse!
Du oplever forandringen på egen krop!
Du tænker, hvorfor har jeg ikke lært det her før i mit liv!
Folk omkring dig, vil begynde at spørge, hvad du har gjort!

Alt det praktiske

Forløbet er online og foregår på zoom. 

Du kan både købe et 1:1 forløb, hvor det KUN er dig og mig en time sammen på zoom hver uge. Eller du kan købe gruppeforløbet (som er det jeg anbefaler) Hvor vi mødes online en time hver uge i gruppen, hvor jeg underviser og coacher, i de ting der er til gavn for alle. 

Derudover har vi 1:1 zoom hver uge i 1/2 time, hvor vi taler specifik om dig og din vision og hvad du specifik har brug for.

Du vil være en del af en lukke fb gruppe, hvor jeg løbende deler info, der er til gavn for den kontinuerlige træning. Her er det også muligt at spørge og dele lige så meget, som du har lyst til.

Den tætte & kontinuerlige kontakt betyder alt, i en så bevidst og stor forandring. Og det er SÅ afgørende, at du bliver ved med, at prioritere det indre arbejde, som vi skal arbejde med. 

Det her forløb er ikke for alle!

Det er kun for dig der virkelig er klar, åbenmindet og indstillet på at prioritere dig selv.

Når vi er en gruppe sammen, der virkelig er klar på, at manifestere det vi ønsker, skaber vi den skønneste & vildeste energi, som kan hjælpe & gavne alle i gruppen.

Når vi får erfaringer selv og oplever hvordan andre begynder at forandre sig og opnå det de har besluttet sig for, skaber det en større og større tro på, hvor hurtigt forandring & nye resultater kan vise sig for alle.

Vi er skabere – vi har bare ikke lært det!

Hvis tiden er inde for at ændre det nu, så skriv til mig og jeg booker en plads til dig!

Ønsker du en uddybende snak om du er klar til dette forløb, er du også meget velkommen til at kontakte mig.