NEW – Manifestation Guide Training on the way!

Som uddannet Mindset Formidler, skal du have gennemført forløbet Thinking Into Results.
Derudover skal du kommitte dig til, at fortsætte din personlige udvikling og mindset træning, sammen med os andre i teamet.
Som Mindset formidler bliver du uddannet til, at formidle hvordan vores mindset fungerer, så vi kan hjælpe flest mulige mennesker, med at blive oplyst om deres egen indre power.

Som Mindset formidler bliver du uddannet i dit indre. Du bliver bevidst om hvad sindet er, hvem DU er og hvordan dine tanker og følelser er styresystem for, hvad du ønsker at opnå i dit liv. Du bliver bevidst om og lære hvordan du er programmeret til at være, som du er nu – men vigtigst hvordan du kan begynde, at arbejde med det og lave en forandring, så du kan opnå de resultater, du ønsker bliver en del af dit liv.
Du bliver bevidst om hvordan du arbejder med at forbedre dit selvbillede og lærer hvor stor en betydning din tro har på dine resultater. Hvordan frygt påvirker os og hvordan vi kan undgår, at den begrænser os. Du vil blive klogere på, alle de mentale evner du er i besiddelse af – og få en mere spirituel tilgang til, hvem du egentlig er. Du vil bliver bekendt med universets love og hvordan vi kan bruge den styrke og power, hver eneste dag. Men vi skal være bevidst om det. Så længe vi er uvidende om universets love og hvordan vi selv fungerer, så længe vil vi aldrig selv have styringen over vores liv, men vi vil flyde med strømmen af, hvad verden omkring os forventer.

Med uddannelsen får du yderligere del i alt den viden jeg studerer udover, som meditationens kraft, hvordan vi kan arbejde med energier og vores egne personlige frekvenser.
Der vil derudover være løbende salgstræning & formidling og altid mulighed for personlig sparring.
Vores team af Mindset formidler har et tæt samarbejde og vi laver alverdens forskellige tiltag, hvor vi kombinerer vores forskellige kompetencer.
Når du bliver uddannet, får du et uddannelses diplom og du kan nu kalde dig selv Mindset Formidler v/ Sabrina Friedrichsen 
Kontakt mig for mere info.
Particle element