Forløb til alle

Lær at elske dig selv!

….. OG LYT ALTID TIL DIN INDRE GUIDE

De færreste af os har lært at lytte til vores indre og stå ved den de er! Det er altafgørende for at skabe det liv vi ønsker. Men det kræver indsigt og redskaber til hvordan du gør. Det har jeg samlet til dig her!
Køb forløb
Image
Step 1 | Vision og mål i livet
Hvad er din vision i livet? Hvad vil du gerne opnå i mens du er her? Hvad vil du gerne bidrage med? Hvilke mål skal du arbejde med fremadrettet? I hvilken retning vil du gerne bevæge dig?
Step 2 | Dit selvbillede
Dit selvbillede betyder ALT! Hvis du ikke formår at hvile i dig selv og hvile i den person du gerne vil være, vil du bruge resten af livet på, at famle i blinde, for at finde løsninger.
Step 3 | udskift dine vaner
Du har igennem din opvækst og dit liv skabt dig en masse vaner. Nogle gavner dig og andre gavner dig ikke. Du kan forholdsvis nemt, ændre de vaner du ikke ønsker, med nogle der gaver dig, som skaber nye resultater fremadrettet. Jeg lære dig hvordan.

Forløbet indeholder:

Dette forløb indeholder 7 videoer, 100 minutters indsigt i, hvordan du fungerer indeni, hvordan du skal arbejde med dig selv og redskaber til hvordan du trin for trin, skal gribe opgaverne an. De bedste guidens og råd jeg personligt har haft mest glæde af, i mit liv. Hjælp til hvad du skal gøre, for at skabe den permanente forandring du ønsker.

sabrinaFlogo

 

“Vi skal prioritere os selv først.
Vi har bare altid lært det modsatte!”