Du bliver hvad du tænker!

Du bliver hvad du tænker!

Når vi mestre det her – har vi styring over vores eget liv!

Alle kan lære det – og vi skal undgå at gøre det mere indviklet end det er.

Hvis vi dagligt træner hvad vi tænker på – og bevidst planlægger hvad vi tænker på. Hvilke følelser vi ønsker at aktivere, så kan vi ikke undgå, at skabe en forandring.

Men hvor lang tid tager det?

Ja, det er lige så individuelt, som vores dna er indviduel.

Nogen mennesker tiltrækker det liv de ønsker, inden for få dage og måneder. Ander bruger lidt længere tid.

Nogen kan bruge årevis, hvis manglende tro, manglende selvbillede og tvivl er en del af deres daglige programmering. Er blevet deres vaner, deres paradigme.

Men ligegyldigt hvilke udfordringer du evt er i besiddelse af, vil ALLE kunne lære at tiltrække præcis det de ønsker. For sådan fungerer universet!

Vi har bare ikke lært det! Vi er ikke blevet oplyst om det! Så de fleste vil stadigvæk ikke tro på det. Selvom alle de store ledere i verden siger det! Selvom de sidste  (i hvert tilfælde) 40 års videnskab yderligere har bakket op om det. Selvom alt det tidlige historie, vi har med fra vores forfædre også vidste det og brugte det!

Alle dem der ikke vil tro på det, har jo altid et valg, om de ønsker at tro på det eller ej – og det er det smukke her i livet, at alle selv kan vælge, at tro og mene præcis hvad de vil.

Men ligesom jorden altid vil returnere det du planter, på samme måde fungere vores sind.

Jorden har ingen evne til at selektere. Det du planter vokser op. Om du planter ukrudt eller smukke roser. Så vokser det op, som du planter.

På samme måde fungere vores ubevidste sind. De vi planter i form af tanker, følelser og handlinger – det er også ALTID det der vokser op!

Og du har 100% ansvaret over hvad der foregår inden i dig – så du bestemmer hvad du planter!

Vi kan ikke lave om på hvordan universet, jorden, vores planet fungerer. Om man vil vælge at tro på det eller ej.

Alt skabelse starter indefra – og det gør vores skabelse også.

Vi skal være åbne for at aflære og genlære. Jo hurtigere og åbenmindet vi er for det – jo hurtigere vil vi opleve en forandring.

Og når vi først har oplevet vores første forandring og bliver bekræftet i, at vi selv har skabt det. Åbner det kun op for endnu mere interesse, power og iver for at skaber mere.

Vi er startet op på vores 6 måneders mindset forløb, hvor vi ser videoer, har dialog, og laver opgaver – som træner os til at have fokus på vores tanker og selv definerer og designe det liv, vi hver især ønsker. Vi er pt 13 skønne sjæle i vores torsdags gruppe – skal du være med?

Se om forløbet her

eller se teaser her 

sabrinaFlogo
Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *