Det du aldrig har lært!

Det du aldrig har lært!

Følelser er et sprog, som alt for mange ikke er opvokset med at lytte til.

Ingen lærer hvordan de bevidst kan styre hvad de føler. Stort set alle lader sig styre tilfældigt.

De lader det være op til tilfældighederne, om de nu får det job de ønsker sig, eller de nu får det liv de ønsker sig, eller de nu vækster som de ønsker sig, eller de nu får/har det helbred de ønsker sig. De lade sig styre af omstændighederne og andre personer. De misforstår skæbne og hvordan det hele virker.

Folk ved ikke at de skal skabe det selv! De tror, at hvis jeg bare tænker positivt og gør alt for at være et godt mennesker, både knokler og kæmper, så gør jeg mig fortjent til alt den lykke jeg kan være heldig at få tildelt.

Men sådan fungerer det ikke!

Lige gyldig hvor fantastisk og godhjertet en person du er, lige gyldig hvor meget du knokler, vil du aldrig tiltrække de ting du drømmer om, hvis du ubevidst går og tvivler, er bitter, misundelige på andre, føler at det hele er uretfærdigt, eller venter på at en situation/person skal “redde” dig.

Opskriften er at..

… du tiltrækker det ind i dit liv som du har dit fokus på! og selvom du måske ikke bevidst føler, at du har dit fokus på disse følelser, kan dit ubevidste være fyldt med dårlige og gamle tankermønstre og følelser…

…og dine følelser afgør hvilke vibration du er på – og hvis du vibrerer på en lav frekvens – vil du ALTID kun tiltrække mere ind i dit liv, som er svarende til denne frekvens.

Dine nuværende frustrationen og mangler, vil ALDRIG være på samme frekvens som løsningen!!

Alt i verden er energi og det er vi også – så vi er afhængige af, at bruge vores energi korrekt. Vi har fuldstændig selv kontrollen over hvilken frekvens vi vibrerer på – og derfor har vi fuldstændig selv kontrol over, hvad det er, vi vil have ind i vores liv!

Det værste er, at langt de fleste ikke aner hvordan de gør det (fordi vi ikke har lært det) men vi er opvokset med, at give andre skylden. At det er samfundet, regeringen, naboen, partneren eller omstændighederne der påvirker og afgøre situationen i deres liv.

Men det vil det aldrig være! Du har altid en mulighed for at ændre dit liv, hvert eneste sekund!

Du kan træne dine tanker, dine følelser og mindset, fuldstændigt som du træner dine muskler i kroppen – men de fleste er ikke oplyst om vigtigheden i det, ellers gider de det ikke.
De vil heller håbe på, at tingene falder ned fra himlen, imens de beklager sig over situationen og derfor tiltrækker flere ligende følelser.

Men det er meningen at livet skal være skønt at leve – og ikke være et liv i konflikt, eller i kamp, men DU vil altid selv have ansvaret af dit indhold i livet!

DU er en skaber og det er derfor du er her.
Det kræver lige meget energi, om du vil skabe kæmpe resultater, eller vil nøjes med små. Men det du vælger at fokusere på, vil du skabe i dit liv. Om du selv vælger indholdet, eller andre planter det i dig.

Jeg beriger gerne dig eller din virksomhed med denne viden ❤️

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *