Udlev din drøm, eller bliv hvor du er?

Udlev din drøm, eller bliv hvor du er?

….. Det er DIT valg!

Vi lever i en tid, hvor det virkelig gælder om, at forstå vores power og forstå at det er DIG der beslutter hvilken tidslinje du ønsker at leve på. 

Lige nu bliver flere og flere særligt bevidst, og kan se det de ikke ønsker mere af – og når vi gør det, er det op til os selv at fravælge det vi ikke ønsker og erstatte det med det vi ønsker..

Vi er aldrig blevet bombarderet med så meget energi (som er information) som nu…

Derfor kalder mange det, at flere og flere “vågner op” til at forstå hvem vi egentlig er..  At vi ikke kun er den fysiske person med navn og titel, som de fleste har lært at identificere sig med og derfor har ind-programmeret den historie, som de så tiltrækker mere af!

Vi har lært at vi er mennesker i en fysisk verden og at vi skal passe ind og gøre hvad vi har lært i det her system – og ofte uden at sætte spørgsmålstegn ved det…

Men lige nu bliver flere og flere bevidste om, at vi er spirituelle sjæle der har en fysisk oplevelse her – og vi er SÅ meget mere powerfulde end vi har lært – og flere og flere lærer, at ALT skabelse, den ydre verden og systemet mm, bliver skabt igennem os! 

At ALT skabelse bliver skabt via hvad vi giver vores energi til…

Og flere og flere begynder at forstå og vide, at vi skaber ALTING selv! Det liv vi lever på alle områder..

Vi er i et kæmpe skifte, hvor forandring og transformering sker via os. Via vores kollektive bevidsthed…

Vi kan vælge at være vidne til en tid og et system der falder sammen, imens vi kan vælge at bygge et nyt og smukkere system op…

Men det er ikke noget der sker udefra. Det sker igennem os – og hver især har sin egen fri vilje til, at vælge hvad han/hun beslutter at fokusere på og derfor vander og tiltrækker mere af.

Det vi vælger at giver vores dominerende fokus til, vil vi ALTID manifestere mere af. Og rigtig mange mennesker har hele livet valgt, at lade sig styre og regulere af et ydre system og hvad andre har sagt/vejledt dem til at gøre…

Derfor har de fleste ikke lært at tage selvstændige beslutninger, men er farvet af SÅ mange ting, som de fleste er ubevidste om.

Det gør at mange har en masse dominerende frygt, tvivl, usikkerhed, bekymring og skam-energi der fylder mere end den rene og sande kærlighedsfølelser, taknemmelighedfølelse, glæde, sikkerhed og autencitets følelse…

Vi har ikke lært om vores indre. Vi har ikke lært om vores ubevidste programmer og hvordan vi ændre dem.

Vi har ikke lært hvordan vi manifesterer og skaber det liv vi ønsker, fordi vi har tilladt os selv at være en del af et system, der har holdt os aktiveret, stresset og fyldt os med en masse frygt…

MEN i takt med at flere og flere vågner op til det her, vil flere og flere også begynde at interessere sig for hvordan de ændre sig, hvordan de får det bedre og hvordan de bevidst kan skabe et bedre liv.

For ALT forandring i DIT liv starter i DIT indre ….

DU vælger hvad DU tiltrækker ud fra hvor din dominerende energi ligger.

Så er dit liv fyldt med fokus på kaos i den ydre verden, eller har du fokus på mistrivsel, er du i stilstand, er du i tvivl & mistro, eller har du ting du ikke bevidst vil kigge på – Så vil du blive ved med at tiltrække mere af det samme. 

Så prioriter dig selv. Bliv bevidst. Slip dine skyggesider og beslut hvilket liv du vil ha!

Det her er min mission i dette liv, at hjælpe og guide dem der vil vide mere og som også er klar til at skabe forandring. Lære hvordan. Se deres skyggesider i øjnene og manifestere det liv de hver især ønsker – og lære at stor trives på alle områder.

Skriv til mig, hvis du ønsker forandring nu!

Skøn aften fra det spanske 🌴

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *