Vi er midt i den største Awakening periode ever!

Vi er midt i den største Awakening periode ever!

Jeg taler ikke om at vi vågner op til alt det kaos der sker i verden. Men jeg taler om at millioner af mennesker vågner op til hvem de egentlig er!

Vågner op til deres sande potentiale og power. Vågner op til, at de har evner, som de ikke har oplevet før, eller som de måske stadigvæk ikke helt tør tro på. Vågner op til de er meget mere end deres fysiske krop. At de er mere end deres identitet, stilling, forældre, eller anden rolle de har levet under. At de er mere end at være en fysisk person, der står op og gentager samme program som i går.

Det er hvad “Awakening”-bølgen handler om. At vågne op- at blive bevidst om, at vi har evner til at manifestere hvad som helst. At vi har evner til at kommunikere uden det fysiske sprog, at vi har evner til at lytte til vores højere selv, lytte til energien bag og forstå at universet og den måde vi fungerer på, er fuldstændig anderledes end hvad vi har lært…

Når vi begynder at vågne op/blive bevidst og vi finder ud af, at det handler om at tage ansvar for vores eget indre. At vores egne tanker, følelser og vibration skaber alting rundt omkring os og den verden vi oplever, så kan vi aldrig blive ubevidste om det igen.

Men vi kan bevidst vælge at vi IKKE vil se det, eller forstå det og “prøve” at fortsætte som vi plejer… Men det kan altså blive en svær proces, da det er at kæmpe imod udviklingen og svømme op ad vandfaldet. Så der skal ofte nogle afhængigheder til at dulme den bevidsthed – eller at nyde at leve et liv i mangel eller frygt.

Energierne i verden skubber os kærligt fremad og det er nu vores eget frie valg, om vi vælger at kæmpe imod, vælger den tidslinje, hvor de lave og tunge følelser/frekvenser er mest aktive. Eller vi vælger den retning & tidslinje, hvor vores skønne følelser vibrerer og hvor det bliver lettere og lettere at manifestere de ting vi fokusere på.

DU skaber selv den virkelighed du ønsker. Du producerer selv de følelser og den energi, som du skaber din ydre verden med. DU bestemmer hvad du ønsker at kigge på og deltage i. DU har din frie vilje til at tænke og føle hvad DU ønsker.

Vi har ikke lært det, og det kræver lidt øvelse, ikke at lade sig rive med af den ydre verden. Det kræver lidt viden og forståelse og træning af din fokusmuskel. Men når du først “vågner op” og bliver bevidst om, hvad der sker inde i dig. Når du først erfarer, at det ikke er tilfældigheder, du oplever. Når du først oplever synkronitet igen og igen og ser hvordan du manifesterer ud fra din almene indre tilstand, så bliver det virkelig svært at ignorere og du vil stille så mange spørgsmål, der ikke kan holde dig tilbage mere.

Vil du blive klogere på det hele og dit indre, så starter jeg mit nye forløb op, som jeg selv har designet ud fra alt det jeg selv har studeret og vigtigst hvad jeg har erfaret og selv lever.

“Verden spejler dig” hedder forløbet, som kun har fokus på DIG og hvordan du kan træne din bevidsthed og udvikling mere og mere og derfor bevidst manifestere hvad DU ønsker ind i dit liv – og ikke lade det ske tilfældigt!

Skriv til mig hvis du vil høre mere ❤️

 

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *