Manifesterer du mere “venten”!

Manifesterer du mere “venten”!

Elsker du dig selv ubetinget? Har du en ide om, at du først er fuldkommen, når du har tabt dig? At du først føler dig hel, når du har mødt din soulmade? At du først er sussefuld, når du har millionerne. At du først er tilfreds med dig selv, når du er fit. At du først kan slappe af, når du har ferie. At du først kan nyde det, når det er weekend. At du først har tid til at nyde livet, når du går på pension. At det hele bliver godt når du har fået dit drømmehus. At du først kan starte, når du har pengene. At du først kan leve i harmoni, når der kommer et nyt system. At du først kan føle økonomisk sikkerhed, når din økonomi er sikker.. osv osv…

Hvis du går og venter på noget af det ovenstående, så skaber du en følelsesmæssig vibration af “at vente” – og universet spejler ALTID din dominerende energi – og vil i det her tilfælde spejle mere “venten ….”

Det du ønsker at tiltrække skal du være i vibrationsmæssigt match med, ellers kan du vente på forandring hele livet…

Du beslutter selv, hvilken vibrationer du sender ud. De fleste har bare ikke lært at regulere deres egen følelsesmæssige vibration bevidst – og bliver derfor en medløber af andres påvirkning. Hvad andre mener og siger og hvad de ser i den ydre verden.

DU har ansvaret for din egen virkelighed og dine resultater. Så hvis du ikke mener du er det rigtige sted i livet, så lær hvordan du ændre på dit indre og skab så nye bevidste resultater.

Det er kun dig selv der kan gøre det. Du kan komme til at bruge hele dit liv, eller mange år på at “vente på” at “nogen” kommer at reder dig. At andre skaber en forandring, før DU kan forandre dig.

Men….

DU er hovedrollen i dit liv!
DU skaber det!
DU skaber din “ydre virkelighed”
DU beslutter indholdet!
Du har dit frie valg!
DU bestemner hvad du fokusere på!
DU bestemmer hvad du fodrer med din energi!
DU er mega powerful!

Men udnytter du din power? Eller skaber du mest “venten”?

Er du klar til at lære at manifesterer bevidst og selv være ansvarlig for dine resultater, så skriv til mig.

Jeg har designet det mest enkle og powerfulde materiale, så du ikke bliver overvælte af for meget studietid, men får den nemmeste og mest enkle metode til at manifestere, de ting du ønsker at få mere af ind i dit liv ❤️

Skriv til mig, hvis du er klar til forandring 🧚‍♀️🥰

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *