Frygt kan ikke leve i den nye energi!

Frygt kan ikke leve i den nye energi!

De fleste er opvokset med restriktioner, frygt, konsekvenser, som metode til at lære at passe ind i familien, skolen, job, systemet, nogle forhold og relationer.
Hvis vi kigger på de fleste børn og unge, passer disse metoder ikke rigtig mere. Det praler af på dem, for de er vokset op i en helt anden energi end vi har gjort (hvis du altså er en fuldvoksen mand el kvinde 😉)

Vores verden har i årtier eksisteret i tunge 3D energier, hvor alle de tunge følelser, som skyld, skam, frygt, grådighed og apati mm. har haft de bedste vækstbetingelser for at eksistere -og nemt har kunne bruges til at adfærdsregulere.

Men verden har skiftet energi. Vi mennesker skifter energi og begynder mere og mere at forstå, hvordan vi konstant kan øge den, til både vores egen fordel, men i den grad også som en fordel for resten af verden.

Vi deler alle sammen energi og bevidsthed, så når nogle mennesker øger deres, beriger det alle andres samtidig. På samme måde, har den tunge og dårlige energi også virket. Men selvom den stadigvæk eksisterer, bliver det svære og svære at bevare den og især at handle på samme måder som folk har gjort tidligere, for det praler af på mennesker, der er begyndt at vibrerer i højre energier.

Det er så skønt at se, at alt det tunge og dystre, som der har stået på i årtier, stille og roligt bliver ersattet af højere energier, for tilsidst at ville faite helt ud.

Verden er på vej ind i 5D energi og her kan de tunge følelser, der før har figureret i 3D ikke eksistere. Så hvis du primært har være omgivet af disse følelser og energier, er det på tide du sadler om. Måske er det dit mindset der skal justeres, måske dine vaner og metoder overfor andre, måske er det din forretningsstrategi der skal justerers…

Vi kommer ikke til at have brug for et system, der skal fortælle os hvad vi skal gøre. Vi kommer ikke til at få brug for trusler og restriktioner. Det vil simpelthen prale af på os, i takt med vi højner vores energier og bevidsthed.

Men det er tid til vi tænker nyt. Tænker ud af boxen/det gamle system og begynder at fokusere på hvad vi ønsker i stedet.

Vi skal ikke fodre den gamle 3D energi mere, men fodre den nye energi og alle de nye muligheder.

For husk nu, at det vi tænker og det vi føler, er det vi skaber mere af. Det er det vi fodre.

Hvad fodrer du? ❤️🍂

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *