Hvad vælger du?

Hvad vælger du?

Vi har alle den mest perfekte sjæl/spirit inden i os. Der ALTID kun vil os det bedste. ALTID ved hvad vi ønsker og hvad vi kan li – og hvad der er bedst for os.

Når vi følger vores drøm eller det vi kan lide at gøre eller lave, er vi i overenstemmelse med vores spirit og den overensstemmelse skaber gode vibrationer, som er = gode følelser.Vi trives og vi er i flow og balance. Vi har det skønt, vi skaber, er sunde og raske og det er meningen med livet.

Følger vi IKKE vores drømme, eller det vi kan lide at gøre og lave, er vi ikke i overensstemmelse med vores spirit og det skaber dårlige vibrationer, som er = dårlige følelser. Vi trives ikke. Vælger vi at overhøre eller ignorere disse følelser, bliver vi vant til at være i denne tilstand og det begynder at føles “normalt”  Vi lever i disharmoni og kroppen begynder at reagere på mange forskellige måder.

Problemet er, at størstedelen af alle mennesker lever sådan her, fordi det er vi opvokset med. Vi har lært at vi skal “høre efter” og gøre som forældrene siger, lærerne siger, chefen siger og som systemet siger. Vi er IKKE opvokset med at bruge vores frie vilje (selvom vi samtidig får at vide at vi er) Vi er ikke opvokset med at tage ansvar for vores eget liv. Vi er ikke opvokset med at lære at træffe de rigtige beslutninger (men har haft forældre, eller et system der har gjordt det for os) Vi har ikke lært at tænke selv. Men vi har lært, hvordan andre ved bedre end os. Vi har lært at lægen ved hvornår jeg er syg (ikke mig selv) Vi har lært systemet er her for at passe på os og ved hvad der er bedst for mig at gøre (ikke mig selv) Vi har lært at uddannelsessystemet har fortalt os hvad der er det rigtige at vide (ikke mig selv) Vi har lært at skattesystemet er perfekt til at adminstrere, hvad mine penge skal bruges til (ikke mig selv) Vi har lært at politiet ved hvornår jeg gør noget forkert (ikke mig selv)
Samtidig er det blevet normalt at hverdagen udfyldes med mest arbejde, fjernsyn, opgaver, aktiviteter, sociale medier og tonsvis af reklamer der udfylder alle vores øjeblikke, så vi konstant bliver mindet om, hvad vi mangler for at være lykkelige og som vi ikke kan leve uden..
Alt det der foregår, er den vildeste afledningsmanøvre fra, hvad der er vores sande mening med livet. Vi bliver konstant ledt væk fra, at være i overensstemmelses med vores spirit, hvis vi ikke er bevidst om det. Hvis vi ikke ved hvordan vi som menneske fungerer. Hvis vi ikke har lært at skærme os for det.

Det mest uhyggelige er, at alt desværre tyder på, at det er helt bevidst gjort.

Det mest vidunderlige er, at vi selv har evnen til at ændre det hver eneste sekund!

Hvad vælger du?

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *