Du er lederen af din egen krop!

Du er lederen af din egen krop!
Hvordan taler du til dig selv? Alle dine celler står hver dag klar til at gøre hvad du guider dem til at gøre. Hvis du hver dag italesætter mange af de ting du ikke ønsker, eller taler grimt om dig selv og andre såsom;
 • Jeg hader bare det her job
 • Jeg bliver sindsyg af at holde i kø hver dag.
 • Jeg er så træt af mine kollegaer.
 • Jeg hader bare min mand, når han gør det der.
 • Jeg kan ikke holde ud at se på min fede krop.
 • Jeg er så træt af mit liv.
 • Jeg har bare tit nogle møgunger.
 • Jeg kan aldrig finde ud af det.
 • Jeg er virkelig dårlig til det her.
 • Hold kæft en lorte dag.
… eller italesætter og fokuserer på alt det andre gør forkert, eller som DU i hvert tilfælde ville have gjort anderledes. Så er det hvad, du lære dine krop og hvad du vælger at fortælle dine celler skal give energi til. Prøv at se for dig, at din krop mest består af vand. Det vand du har i kroppen det bære dine tanke og følelser videre rundt i dig – og afgør hvad du vibrerer. Så hvis du gentagende siger grimme ting (som er tung energi) om dig selv eller andre, er det den energi & vibration vandet bære rundt i dig. Men forestil dig lige hvor nemt du kan ændre den energi og vibration ved, at begynde at siger opløftende ting (som er højere energi) såsom;
 • Hvor er det bare en vidunderlig dag, vi skal bare få alt det bedste ud af det.
 • Jeg elsker bare, at jeg selv kan vælge at finde nye veje, hvis mit job ikke gør mig glad
 • Så længe jeg vælger at beholde det, skal vi fokusere på alt det der fungere.
 • Lad os finde noget virkelig motiverende at lytte til, alle de dage vi holder i kø
 • Der er ting jeg ikke er enige i, men der er så meget andet der fungere, som jeg vælger at fokusere på.
 • Jeg har i denne periode fået spist lidt forkert, nu vil jeg beslutte at lave en forandring.
 • Eller, jeg ved at jeg i denne periode har spist lidt forkert, men jeg elsker alt ved mig selv alligevel – og jeg ændre på det, når jeg har overskud til at gå i gang.
 • Det er okay at jeg føler, at det har været en svær tid, men jeg ved at jeg altid kan starte på en frisk, hver eneste dag.
 • Jeg har ikke haft det store overskud i denne periode, så mine børn vil helt sikkert ændre adfærd, ligesåsnart jeg er oven på igen, for jeg ved det smitter af.
 • Selvfølgelig kan jeg finde ud af det. Jeg skal lige øve mig, så bliver det selvfølgelig bedre og bedre.
 • Sikke mange hændelser der er sket i dag, gad vide hvad jeg skal lære af det her
Hvis du dagligt tænker og siger grimme og nedladende ting til dig selv eller andre, er det den følelsesmæssige tilstand, din krop og energi vibrerer i. Vores krop og ubevidste sind, fungerer ligesom jorden. Det DU planter er det der vokser. Det er ligemeget om du planter smukke roser, eller ukrudt. Jorden vælger ikke til eller fra. Jorden dømmer ikke. og det gør din krop og ubevidste sind heller ikke. Det DU planer i form at tanker, ord og følelser er det der vokser! Så hvis du ønsker bedre resultater, mere positive mennesker omkring dig, en sundere krop i balance, et bedre job og generelt et lykkeligere liv, er det DIG der skal starte det, ved at være en bedre leder overfor din egen krop. Tale pænere og tænker bedre tanker om dig selv, så vil du automatisk få bedre resultater på alle områder. Det vil du simpelthen ikke kunne undgå.
Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *