Er du styret af frygt?

Er du styret af frygt?

“Vi kan være så bange for at miste et job, en partner,
eller nære relationer, vi alligevel ikke kan lide – Hvorfor?”

Frygt holder os tilbage fra alt vi gerne vil i livet!

Når vi overkommer frygt, åbner vi hovedveje til de ting vi gerne vil.

Måske fjerner frygten sig ikke helt, men når vi forstår processen og kan se hvordan frygten styrer os og hvornår, kan vi lære hvordan vi kan overvinde den.

Vi udsletter den i sindet – og det er også der den er startet!!

Det vil ofte koster penge at uddanne dig selv, men uvidenhed vil altid være dyrere for dig i længden. Den eneste måde du kan komme ud af uvidenhed er, ved at studere dig selv.

Du skal forstå det her, hvis du ønsker at ændre dit liv.

Vi skal lære at kontrollerer den tankeenergi, der flyder igennem os hele tiden. VI kan gøre med den hvad vi vil – VI har et valg. VI styrer selv denne proces.

Se på loven om polaritet – der findes altid en modpol.

Hvorfor vælger vi at fokusere på det negative?

Fordi vi er programmeret til det. Vi er opdraget med de ideer, som er blevet til indbyggede vaner og automatiske tankeprocesser. Vi lever i uvidenhed om hvem vi er og hvordan vi ændrer det.

Hvis vi lever i uvidenhed, kan vi godt se de ting for os, som vi gerne vil have, imens vores tankeenergi strømmer igennem os. Men vi kan ikke se hvordan det vil komme til at ske. Og så begynder vi at tvivle. Vi tager forkerte beslutninger, eller måske tager vi ingen beslutninger -og tankerne kræser om tvivl, bekymring og ofte hvad der kan gå galt.

Vi fokusere uden for os selv. Vi ser på de nuværende resultaterne. Vi ser at pengene ikke er der. Vi ser at partneren ikke er der, vi ser at jobbet eller de mulighederne vi ønsker, ikke er der – og derfor tror vi ikke på det og begynder at tvivle.

Vi vil begynde at opleve ting vi ikke ønsker, fordi vi fodre vores ubevidste sind med billeder af vores tvivl, bekymring eller manglende tro.

Vores ubevidste sind til ALTID acceptere hvad der bliver plantet, i form af tanker, følelser og indre billeder. Det har ingen mulighed for at selektere.

Det du fodre din tankerenergi med, det er hvad der bliver plantet i dit ubevidste – og vil ALTID være det der vokser – og bliver til de resultater du fysisk vil opleve rundt omkring dig.

DET ER HER DIN MINDSET TRÆNING VISER RESULTATER, HVIS DU HAR PRIORITERET DIT ARBEJDE!

For så vil du have så stærkt og skarpt et fokus på de ting du ønsker i dit liv! Og ikke lade dig slå ud af tvivl og dine nuværende resultater!

Men det kræver træning – og kun dem der virkelig laver arbejdet/ udfører træningen, vil opleve nye resultater!

Fuldstændig ligesom din krop kun vil blive fit, hvis du prioriterer træningen og udfører arbejdet.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *