Vi kan ikke udelukke – kun tiltrække!

Vi kan ikke udelukke – kun tiltrække!

Vi tiltrækker hele tiden. Det er en lov i universet, som vi mennesker ingen indflydelse har til at ændre og som er aktiv hele tiden. Den holder ikke pause og er aldrig ude af drift. Den er konstant – og du tiltrækker konstant.

Den du er, tiltrækker du mere af. De tanker og følelser der er mest dominerende og hvor dit fokus er stærkest, tiltrækker du mere af, om det er bevidst eller ubevidst.

Det er meget få mennesker, der er bekendt med og bruger lovene til deres fordel. Det er ikke almen viden, som vi får lært af vores forældre, eller i vores uddannelsessystem – og det er ofte fyldt med en masse skepsis pga. uvidenhed.

Jeg brænder personligt for, at formidle denne viden, så enkelt så muligt og jeg brænder for at oplyse om, at alle har mulighed for, at øge deres livskvalitet og skabe bedre resultater, hvis de netop kender til, de love der er i universet. Ved at få indsigt og bevidsthed, kan vi påvirke både vores glæde, lykke, resultater og helbred.

Det er vigtigt at vide, at der ikke findes udelukkelse, når vi ser på hvordan tiltrækning fungerer for os. Det er ikke muligt at skubbe noget væk fra dig, udelukke noget, en person, et problem, en sygdom, en situation. Der findes KUN tiltrækning og inklusion, som hele tiden er aktiv.

Stort set alle prøver at fixe deres problem, ved at fokuserer på det. Vi tænker på det hele tiden, vi deler det med vennerne, så vi kan finde frem til den bedste løsning. Medierne arbejder på denne måde. Problemer bliver alle steder prioriteret og markedsført på denne måde. Mange programmer er tilrettelagt til, at anskue et problem og finde en lineær løsning.

Arbejdspladsen arbejder på denne måde. Forhold og vennerelationer deler problemer og vi kan pine os selv i dagevis og tro, at følelserne skal dyrkes, indtil de stille begynder at fade ud.

Men det er ALTID vores eget fokus, vores egne tanker, der skaber de følelser vi påfører os selv. Vi har ikke lært noget så banalt som, hvordan vi fungerer indeni. Hvordan vi selv kan regulere vores indre.

Når du ser noget du gerne vil, giver du det din opmærksomhed, indtil du har det. Du ser dig selv med det. Du forventer det og lader ingen tvivl-tanker få plads i dit sind. Ser du noget du IKKE vil, giver du det også din opmærksomhed – og kan komme til at fokuserer så meget på, at du ikke vil det, men du kommer netop til at tiltrække det, fordi dit fokus er mest på det.

Universet skelner ikke om du vil have det, eller IKKE have det. Universet giver dig det du tænker mest på og de følelser du sender ud vibrations mæssigt.

Du skal bruge din perception her. Du er nødt til at lære at tænke anderledes, hvis du ønsker at tiltrække nye løsninger og muligheder ind i dit liv!

Når du har et problem, er der altid en løsning – det er loven om polaritet. Så når du nu ved, at der kun findes inklusion – vil du så stadigvæk fokusere på problemet?

Eller vil du begynde at fokuserer på løsningen, med det samme?

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *