Hvem er du?

Hvem er du?

Har du egentlig tænkt over det?

Er du dit navn? eller er du din krop? Eller hvordan vil du beskrive hvem du er?

De fleste af os har kun lært, om det vi kan se og det vi fysisk kan forholde os til.

Men vi er så meget mere end det. Størstedelen af os, er vores spirit, vores sjæl, vores bevidsthed og energi. Størstedelen af os, er alt det som vi netop ikke kan se.

Vi er opvokset med, at gøre hvad vi har lært, kopieret og er programmeret til at gøre, ud fra den baggrundsviden, at vi er et fysisk væsen, der skal gøre nogle bestemte ting og indordne sig i et system.

Meget få mennesker ved, hvor meget mere vi besidder, da alt det vi primært er, ikke kan ses eller måles, plus de fleste ved ikke, hvordan vi kan aktivere og bruge den power, den energi som vi hver især har.

De fleste har en intuitiv følelse af, at de har meget mere at byde på – at der er en større mening med livet, end det de lever lige nu. Men lever videre i det, fordi de ikke kan se nogen anden løsning.

Men det er meningen at vi skal blomstre, udvikle os, skabe og leve i harmoni og glæde. Vi skal vide hvem vi er, hvordan vi selv kan styre og justerer vores liv – og det kan vi kun, ved at tilegne os viden om hvordan vi fungerer ❤️

Vi starter nyt forløb op ..
Skal du med?

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *