Hvor er vi alle sammen på vej hen?

Hvor er vi alle sammen på vej hen?

I den her uge, har jeg hørt mindst 3 reklamer, der alle taler positivt om, den nye spændende økonomi..

Nyheder og mainstream medier taler lige modsat om, den dårlige økonomi og alting stiger og stiger 

Det samme sker med vores energi. Flere taler om fri energi og alle de spændende løsninger der findes og andre taler om katastrofer der er på vej – og vi ser band og overskåret ledninger på vores nuværende forsyninger..

I forhold til vacciner, taler nogen om det simpelthen er vores redning i livet og andre taler om, alle de frygtelige ting der sker for mange folk, der tager i mod de stik..

Samme tendens foregår med alverdens andre emner, som politik, styresystemer i verden, alle kongehuse i verden, transhumanisme, medicin/contra naturmedicin, fødevare og sygdom mm..

Alt hvad der foregår nu, er ligesom en live film vi er i.

Der er hele den “onde” side, som har dårlige intensioner og en bestemt plan for, at holde os mennesker nede i de laveste vibrationer & frekvenser, som de har gjort i årevis eller rettere i årtier.. Dem der ønsker, at skabe og fastholde os i et system, hvor intensionen er/var at vi skulle kontrolleres mere og mere. 

Og så er der hele den “gode” side, der hjælper os med, at fjerne alle de personer og teknologier, medicin, mad, vand og hjernevask/programmering, som har hold os “nede” i vibrationer, hele vores liv…

Alt er energi, vibrationer og frekvenser – og denne del, plus meget anden viden, er blevet holdt skjult fra os. Når vi begynder at få øjnene op for det og begynder at mærke hvad der resonere med os, starter vores individuelle “opstigning” og forståelse af, hvad vi har levet i.

Og det er præcis opstigning vi oplever, når vi begynder at udvikle os. Vi begynder at stige i vibrationer og bevæger os mod højere dimension. Vi bliver mindre fysiske og mere energi, lys og spirit og vi vil opleve hvilken indre power vi er i besiddelse af og lære at aktivere den.

De ting der foregår i verden, er stille ved at programmerer os til, hvad der kommer… De viser kaos i verden og frygtelige nyheder hver dag mm for, at vise os hele den korrupte, vanvittige og onde del, som vi alle har levet i og som vi alle er programmeret til, at tro er vores “almindelige og normale” verden..

Men jeg tror personligt, at vi er med i en live film..!

De viser os hvad der sker, for dem der vil se… De viser os hvordan pandemien var planlagt .. De viser os vax skader, og alle følge skaderne .. De viser os kontrollen og måden de har styret os mennesker på og hvordan de ønskede at gøre det fremover.

De viser os, at der er gang i rummet og andre planeter..  De viser os hvordan de kan fortælle en historie i nyhederne og hvordan folk så tror at det er rigtigt. De viser os hele måden de har styret os på, om det er med penge, kontrol, medicin, medier & elektronik (vibrationer & frekvenser og mindkontrol)

De er ved at vise os, hvilken Matrix vi har levet i, samtidig med, at de også viser os vejen ud, hvis vi vælger at fokusere den vej. Alt materiale er tilgængeligt, men vi har alle vores frie vilje, så folk må selv vælge, hvad de vælger at fokusere på. Selv vælge det fra, som der ikke føles godt mere og tilvælge det, de kan mærke resonerer … og så vil vi kærligt blive guider i den rigtige retning.

De er kærligt ved at omvende og gradvis vise os “live” hvad det er, vi har levet i..

Og at vi et på vej til noget meget større og meget smukkere..

Men det kan ikke vises på en gang.. Alle skal udvikle deres bevidsthed og øge deres vibration.. Det er en individuelt rejse. For vi har alle vores frie vilje, som er hvert et menneskerets ret til, at bestemme over sig selv. 

Derfor kan nogen se rejsen tydligere og tydligere, men andre kan holde så fast i det gamle, pga frygt for usikkerheden, for det nye -og fordi de simpelthen ikke kan kapere den enorme forandring.

Vi har været programmeret med frygt hele vores liv, selvom vi ofte ikke kan se det, når vi er i det. Så det kan være svært at turde give slip, på det gamle. 

Men vi skal slippe frygten og det gamle og åbne vores sind og hjerte for at turde tro, se og opleve alle de nye muligheder, som den nye verden er fuld af..

Ingen andre kan gøre det for os.. Selvom vi har været vant til, at få dikteret hvad vi skal.,

Vi skal slippe de gamle programmeringer nu.. Vi er trådt ind i den nye verden, fyldt med nye muligheder, som vi først kan se, når vi vi træder ud af frygten og begynder at lytte til hjertet ❤️

Vi er på vej ind i det nye, i mens det gamle vil kollapse om ørene på os..

Ingen kan gemme sig. Ingen kan undgå det her skifte.. Dem med de største egoer, som har været meget ego styret, kan få det sværest for, de er længst væk fra, at turde træde ud af den identitet, den titel, den rolle, som de altid kun har kendt sig selv som.,

Men det er vigtig at vi tager rejsen, fra at være ydrestyret til at være indre styret.

For der vil absolut intet ske. Tvært i mod., Når vi først slipper og tør træde ud af komfortzonen, træde ud af vores ego styring, vil vi mærke universet og vores højere selv, have vores ryg. Vi vil begynde at opleve verden på en helt anden måde, som hvis vi slipper en maske, og lader vores sande jeg og indre få lov til at blomstrer .,

Det er som en sommerfugls forvandling.. 

Det skal vi alle igennem .. Så jo før vi tør åbne os for det her, jo før vil vi opleve og mærke den smukke verden vi kan begynde at tappe ind i.

Vi vil begynde at vibrere højere og højere, som udløser flere og flere fantastiske følelser og som er vejen til, at tappe ind i højere dimension.. 

Jo mere vi holder fast i verden som den er. Jo mere vi holder fast i “hvad er” jo mere holder vi os nede, i de lavere dimension, men det er vigtigt at vi anerkender, at vores individuelle rejser er forskellige og foregår i forskellig tempo. 

Vores opstigning er en proces. Vi er alle kommet til denne verden med forskellige missioner. Så jo mere vi har fokus på, hvad VI SELV kan gøre og vores egne rejse, jo mere kan vi øge vibrationen for andre, der er klar til at gå samme vej.

Vi er blevet så fejl oplyst og fejlprogrammeret, at vi skal være åbne for, at 80-90% af hvad vi har lært, ikke er rigtigt. Vi skal oplyses på ny, men vi har meget af den viden vi skal bruge, inde i os selv. 

Vi lever i en konstant strøm af kærlighed. Jo mere kærlighed vi giver os selv og alle andre, jo mere kærlighed aktiverer vi inde i os selv og det hjælper os med, at vibrerer højere og højere..

Vi er blev hold nede af en frygt baseret verden, hvor stort set alt er bygget op om, frygt og alle de laveste frekvenser, som musik med vibrationer der skaber ubalance, dårligt mad uden energi, dårlige og dødt vand, elektronik med stråling, 4G & 5G, medicin, sløring af solen, afhængigheder, alkohol, sukker, porno, penge, vold, krige, som altsammen har holdt os nede vibrationsmæssigt, som har holdt os syge, mindre skabende, mindre glade, med dårlige følelser af stress, kamp, overlevelse, hvad andre tænker, en spilen ud mod hinanden og en konstant konkurrence.

Hele denne måde at leve på, er en skabt Matrix. En kæmpe big brother, som vi alle sammen har været en del af.

Hele galaksen  og andre “arter” er her for at hjælpe os, med den største forandring i historien ever…  Vi er på vej op i dimension i vores nuværende fysiske 2 strengs dna kroppe, som i de sidste år, har arbejdet på, at opgraderer vores dna til 12 streng i stedet. (Som udløser masser af fysiske symptomer)

Vi vil opleve SÅ mange “mirakler” som vi vil kalde det nu, i takt med vores udvikling “opstigning” Men jo mere vi stiger i vibration, jo mere kan vi se meningen med det hele. Det hele følges så smukt ad.

Alt det her, er vi midt i lige nu!

Jeg ved ikke med dig, men jeg syntes det er fucking spændende og awesome..

Vær ikke bange, vær ikke i frygt, vær ikke bekymret… Men fokuser kun på den smukke del af verden og på kærligheden.

Vi har en fantastisk tid i vente ❤️

Masser af kærlighed

Sabrina F

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *