Mit hus er næsten tømt og alle mine ting er solgt!

Mit hus er næsten tømt og alle mine ting er solgt!

Jeg er klar til et nyt kapitel. Leve et nyt liv, uden for mange af de gamle programmeringer og mønstre. Jeg er i fuld gang med at frigøre mig selv, fra alt det, der ikke tjener mig og det kan godt føles skræmmende, men helt sikkert mest fantastisk.

Jeg lever det jeg selv underviser – og det er mega spændende men også ret sårbart. Men jeg elsker det og min passion er stadigvæk, at flere og flere folk skal lære, hvordan vi selv er vores egen leder i livet. Hvordan vi selv skaber ALT det vi har, har haft og får ind i vores liv. At det er vores indre, måden vi kan lære at regulere det, som afgør hvilke liv vi lever. 

Hvis vi ser for os, at alt er energi. Alle ting, selv en sten og et hus, men også os selv. Hvis vi forestiller os, hvordan alle ting vibrerer hele tide – og at vi er vibrerende væsner i et vibrerende univers. Så er vores måde at vibrerer på afgørende for, hvilke andre ting og mennesker vi matcher op med. Det vil altid være ting og mennesker på samme vibration, på samme frekvens. Det er ALDRIG nogen andres skyld. Det kan ALDRIG være nogen andre end os selv, der regulerer vores vibration.

Når vi vibrerer højt matcher vi op med vores indre og det føles godt. Vi gør de ting vi gerne vil i livet. Når vi vibrerer lavt, tager vi afstand fra vores indre og det føles ikke godt.

Men når vi ikke er bevidst om hvordan vi fungerer, bliver vores vibration stort set hele tiden, holdt nede af andre negative mennesker, alt negativt der kommer ud af skærme. Alt hvad vi ser af negative ting, når vi begår os i verden, samt vores egne tanker og vores egne programmeringer. Som i de fleste tilfælde er dårlige penge paradigmer, dårlige selvværd, masser af gamle ideer, overbevisninger og dårlige oplevelser, som vi tillader påvirke vores nuværende liv.

Men når vi lære det her. Når vi forstår at vi KUN SELV er herre over det liv vi lever og vi lærer hvordan vi kan ændre det – Så er den vigtigste opgave hver eneste dag, at lære at lytte til vores indre. Hver dag. Hver time, hvert minut. 

Vores opgave er, at vi så vidt muligt, hele tiden skal holde os i en god vibration. Gøre de ting vi ved der føles godt. Gøre de ting vi nyder at lave – og ikke alt det shit vi er blevet opvokset med at tro på. At vi skal knokle og kæmpe for at skabe. At det skal være hårdt før det bliver godt. At vi bliver nødt til. At vi skal gøre os fortjent til. At vi kun kan håbe på forandring. At det gælder om at være heldig. At det gælder om at være født i det rigtige land. Eller i den rigtige familie. At det er vores forældres skyld. At det er vores ex skyld osv osv.

Når vi er i en god vibration og formår at justerer ind hele tiden ved at lytte til os selv og når vi holder vores fokus på de ting vi gerne vil have mere af i vores liv. Så kan vi ikke undgår at tiltrække de ting. Sådan fungerer universet. Når det ikke lykkedes, er det fordi vi mister fokus for hurtigt og begynder at tvivle og finde nye ønsker – og når det ikke lykkedes, gør vi det samme om igen.

Jeg kommer tit selv til det. Jeg kommer tit selv til at fokusere på det der kan gå galt, tvivlen om det er den rigtige beslutning, som får både momentum til at stoppe omgående og min vibration til at gå nedad, så jeg tiltrækker de ting jeg ikke ønsker. 

Men det mest fantastiske ved at vide det her er, at lige så snart jeg opdager det. Bliver bevidst om hvad jeg går og fokuserer på, kan jeg vende det og komme back on track ..

Og det er magisk at være her… For jeg tror det er den største frihedsfølelse vi kan få. At føle sig mere og mere sikker på, og være bevidst om, at JEG hele tiden skaber mit eget liv, ud fra hvad JEG tænker, føler og vibrerer. 

Jeg er bossen i mit eget liv. Ikke mine tidligere programmeringer og mønstre. Ikke det andre siger til mig. Ikke det samfundet siger jeg skal. Men JEG er en fri sjæl, der kan leve mit liv, som JEG ønsker at leve det. Og når JEG lever og respekterer mig selv, kan det ikke undgår at smitte af på alle dem rundt omkring mig. Alle der vibrerer højt, alle der lever deres drøm og følger deres hjerte. Bidrager til resten af verden med at løfte energien for alle andre.

Det er win win hele vejen rundt – og jeg tror faktisk det er det vigtigste alle folk kan lære her i livet!

Skal jeg lære dig det samme? Jeg har lige lavet 2 nye forløb på 6 uger og 12 uger. Jeg har et af verdens bedste forløb, som er lavet af Bob Proctor og bliver brugt i hele verden – og nu er hele forløbet blevet oversat til dansk 

Skriv hvis du vil høre nærmere, så du kan se om det er et match for dig. 

Sabrina F

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *