Alle følelser er tilladt!

Alle følelser er tilladt!

Bemærk dem. Tillad dem. Giv dem kærlighed … Men lad dem ikke styre dig..

Vi er opvokset i en stor løgn og misvejledning, om hvordan vores indre fungerer..

Vi har fået “lært” hvornår vi skal føle kærlighed og hvornår vi skal føler frygt. Vi har fået af vide, i hvilke situationer vi skal følte hvad. Vi er blevet “programmeret” oplært til hvornår vi skal føle hvad.. Vi er blevet adfærdsreguleret…

I stedet for at få lært, at lytte til os selv og lægge mærke til hvornår vi føler hvad og lære hvordan vi regulerer vores følelser selv..

Derfor render en stor del af befolkningen rundt og mistrives og er usikre på dem selv, på livet og har har ikke lært, at mærke efter og regulere deres indre selv..

Vi har lært at vi skal spørge “andre” vi har lært at vi skal gøre som andre og som systemet fortæller os at vi skal gøre, i stedet for at gøre som vi kan mærke er rigtigt for os selv.

Vi har levet i en meget ubevidst tid, med meget tunge og lave energier. Vi har levet i uvidenhed, så vi ikke har lært at forstå vores egen power….

Men det er heldigvis slut nu… For lyset har vundet, efter tusindevis af år, som har holdt os fanget i uvidenhed & i lave og tunge energier..

Nu stiger energierne i fuld fart og mange kan fysisk mærke forandringen og flere og flere bliver bevidst om denne awakening proces vi er i…

Der kommer lys på alt det kaos der har foregået i verden, men der kommer også lys på alt det kaos vi har indeni, som er et resultat af at have levet i denne Matrix..

Der kommer lys på alle de lave vibrerende følelser, som skyld, skam, vrede, frygt, bekymring, ambivalens, jalousi og had mm

Vi skal ikke undertrykke dem, som vi har lært at gøre med vores følelser. Vi skal lytte til dem og mærke dem, og de vil miste deres power. Det er vigtigt at vi tillader at mærke alle vores følelser, Vi har lært at tage medicin for de dårlige følelser. Vi har lært at de er farlige at føle..

Men det er netop det vi skal gøre.. Vi skal mærke dem. Tillade dem. Blive bevidst om dem… og det er den eneste måde vi kan heale dem på.

Vi har lært at vi kun skal mærke de gode følelser. Vi har lært at alle andre ved bedre end os selv og leder efter svar hos andre. I stedet for “bare” at søge indad, har vi lært at hjælpen er ved at søge udad.

Men når vi tillader at mærke følelserne og når vi “bare” er i stilhed, mediterer eller går i naturen, så skaber vi netop det der skal til for, at lytte til vores følelser og heale dem og sætte dem fri..

Det er den eneste måde alle helingsprocesser foregår..

Alt bliver healet igennem os. Både vores egne indre traumer, men også alt hvad vi bliver bevidst om, i den ydre verden…

Så undgå ikke at kigge på det. Bliv ikke ved med at stikke hovedet i jorden. Men face it. Se det. Mærk det og frigiv det…

Jo flere tunge følelser du går ind i, som du møder på din vej. Jo mere kan du frigive. Og jo mere stiger dine vibrationer, så du begynder at vibrere højere og højere..

Det gavner både dit eget velbefindende og din manifestering kraft, samtidig med at du er med til at heale den tunge frygt energi i verden, som vi har levet i -og er med til at heale og erstatte de tunge vibrationer, med alle de smukke og lette kærligheds vibrationer i stedet for ..

Alt handler om vibrationer, frekvenser og energi..

Vi er alle connectet til den samme energi.. Så jo mere vi hver især øger vores egen vibration, jo hurtigere får vi en bedre og højt vibrerende verden…

Jo mere kærlighed vi sender ud til dem, der ikke er bevidste endnu, jo mere hjælper vi alligevel os selv og resten af verden..

Så træn dig selv i, at være en omvandrende kærligheds broadcaster ❤️

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *