Skab et liv i frihed!!

Skab et liv i frihed!!

Er et forløb hvor jeg deler min egen rejse. Hvordan min indre rejse har foregået. Hvad jeg har lært og erfaret! Jeg skaber og lever det liv jeg ønsker – og det samme kan du! Det samme kan alle!

Det har intet at gøre med penge, held eller mod. Men ALT at gøre med at forstå din indre power.

Forstå, at du manifesterer det, du tænker & føler mest på.

De fleste har bare ikke lært det – så de tænker og fokuserer mest på, hvad der foregår rundt om ørene på dem. Hvad de ser i fjernsynet og hvad andre siger, er rigtigt at de skal tænke.

Men i mit MasterClass forløb, sørger jeg for, at DU får den viden & de øvelser der skal til for at forstå hvordan DU i virkeligheden fungerer.

Jeg vil lære dig, hvordan du forholder dig til livet indefra. Hvordan du aflærer dine gamle mønstre og genlære & blive bevidst om dine indre redskaber og hvordan du lærer at lade dig guide og lede ud fra dit hjerte…

Du kan ikke bruge de samme gamle teknikker om målsætning og jage det…

Energierne har skiftet og du SKAL lære, at lade dig guide indefra, hvis du ønsker at leve et liv i frihed og flow…

Du skal lære at tænke i energi, vibrationer og frekvenser. Først når du gør det, begynder din indre rejse og udvikling at give mere mening. ALT handler om, hvad du vibrerer – og det skal du ikke kun lære at blive bevidst om, men også lære at regulere.

Du skal lære at nuet er det eneste du har at arbejde med..

Du skal lære at frihedsfølelsen er noget inde i dig – og ikke noget du skal finde i den ydre verden.

Tryghed, kærlighed og sikkerhed er fuldstændig det samme. Det er følelser inde i dig. Det er vibrationer, som DU sender ud – og ikke noget du kan købe dig til i den ydre verden…

Alt din power ligger i at forså, bruge og regulere dit indre..

Og det vil jeg dele ud af i denne MasterClass

Jeg vil dele ud af, hvordan jeg bruger mit indre hele tiden til at skabe det frie liv, jeg har valgt at leve. Jeg vil dele ud af, hvordan manifestering foregår hele tiden og hvordan vi formår at overgive os mere og mere til den indre energi, som vi alle sammen har i os, men som de fleste ikke har lært at connecte til bevidst.

Jo mere du tør læne dig tilbage og stole på din indre guide, jo mere bliver du bekræftet i, at du selv skaber og tiltrækker, hvert eneste øjeblik og hver eneste situation…

Det handler ikke og hvad der foregår i den ydre verden. Den vil altid ændre sig, i takt med at du ændrer din historie, du fortæller dig selv og således ændrer på din indre vibration & energi.

Det er fuldstændigt dit eget ansvar, at skabe det liv du ønsker dig. Ligegyldigt hvilken situation du er i lige nu. ALLE kan begynde at lave en forandring lige nu. For nogen kan rejsen bare se længere ud, men igen ALT kan lade sig gøre, de vildeste situationer kan opstå, når vi tør begynde at lege med vores indre power. Så det er aldrig for sent at begynde at gå efter din drøm!

Skriv til mig hvis du skal med. Der er kun 4 pladser tilbage ❤️

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *