Alle vores følelser er velkommen!

Alle vores følelser er velkommen!

Det kan til tider være misforstået, at vi altid tror, at vi skal tænke gode tanker og føle gode følelser hele tiden.

Vi kan være bange for, hvad vi tiltrækker, når vi ikke har det godt? Når vi føler frygt, er bekymret, bange eller kede af det? Men det er en misforståelse, eller manglende viden om, hvordan vi fungere indeni.

Alle følelser er “tilladte” Der er en grund til vi har dem. Vores følelser er vores guide system. Vores følelser fortæller os, hvilken vibration vi har aktiv indeni. 

Så vi kan bruge vores følelser til at regulerer vores egent tilstand.

Vi er opvokset med, at det er udefra kommende begivenheder, der er afgørende for, hvordan vi føler indeni. 

Er alt godt rundt omkring os. Har vi de mennesker rundt om os, som vi ønsker. Har vi de ting og penge rundt om os, som vi ønsker. Har vi det udseende og helbred som vi ønsker os.

Lever vi i den verden og de omgivelser som vi ønsker os?

Alle de ting er, hvad der foregår i den yder verden og dem vi har lært, er grunden til, hvordan vi føler indeni.

Men det er omvendt det fungerer, hvis vi ønsker at lære, at vi selv har styringen, af hvad der skal komme til os, i den ydre verden. Så er det afgørende hvad vi vibrerer, i den indre verden.

Det er os der har styre-redskaberne til hvordan vores indre vibration vibrerer. På hvilken frekvens vi ønskede at tune os selv til. Altså hvad vi vælger at fokusere på.

Men hvis vi ikke ved det her, så bliver vores indre styresystem reguleret udefra, af hvad andre påvirker os med.

Og sådan lever hovedparten af alle mennesker. Fordi den her viden, er ikke blevet delt med os. Vi har aldrig lært om, hvordan vores indre fungerer.

Dem der har fundet ud af det og prøvet at råbe højt om det, er ofte blevet overdøvet af andre, der har misvejledt os og gjort os mere forvirret, end vi var i forvejen.

En af de misforståelser der har været er, at vi ikke “må” føle dårlige følelser, for så tiltrækker vi mere af de dårlige følelser.

Det er tildels også rigtigt, men vi skal “bare” lære, at takle det på en anden måde, end at undertrykke de dårlige følelser, ved ikke at føle dem (for så bliver de jo ved med at være der) Men i stedet skal vi tillade dem og give dem opmærksomhed & kærlighed og derefter vil de fade væk – og SÅ er der plads til de “gode” følelser igen. 

Derefter er det er “rigtigt” at vi skal tune vores tanker & fokus ind til det vi ønsker mere af. I stedet for at tænke & fixe og holde fokus på, det vi IKKE ønsker mere af.

Alle følelser er velkommen og hvor vi er lige nu, er altid okay. Det giver os en indledning til, at skabe følelser der udtrykker at det er okay hvor vi er, men giver også inspiration til, at skabe den forandring vi søger.

For vi udvikler os hele tiden. Vi skaber hele tiden. Der er derfor vi er her. Vi er skabere. Vi er ikke kun på vej til en destination. Men vi lever hver øjeblik og det er vores eget ansvar at lære at regulerer vores indre, for ingen andre har lært os det. Men du kan starte lige nu.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *