iTera Care forhandler i Danmark

<strong>iTera Care forhandler i Danmark</strong>

Hvis du ikke har hørt, om fremtidens, eller rettere nutidens måder, at aktivere din selvhealende del, kan jeg varmt anbefale at du begynder nu.

Fremtidens medicin er vibrationer, frekvenser og energi, som Nikola Tesla har sagt for over 100 år siden…. og vi har været i den fremtid længe. Det er bare ikke noget der er blevet råbt højt om.

Der er ikke meget økonomi i at markedsføre de naturlige frekvenser og energi, som er til rådighed og vi kan også blive for powerfulde, til at “passe ind” i et system. Så derfor er denne viden blevet holdt meget tilbage og censureret i vores levetid. Men det er heldigvis slut nu. Det boomer med teknologier, der bliver frigivet og formidlet via mund til mund og sociale medier.

Det er stadigvæk ikke noget, du kan høre om i de traditionelle medier, som jo er ejet af de “store” organisationer, som også ejer medicinindustrien, banker og driver det politiske styresystem, (forenklet sagt)

Så alle disse nye teknologier, der hjælper folk på den holistiske måde og kan hjælpe med at sætte gang i selvhealings delen, eksploderer på markedet, hvis du altså selv søger efter det.

Vi er på vej ind i en tid, hvor vi alle har mulighed for at stortrives, både sundhedsmæssige, glædemæssigt & økonomisk.

Vi er på vej væk fra en tid, hvor det har handlet om at overleve, kæmpe, konkurrerer, adlyde og passe ind.

Vores nuværende paradigme er ved at smuldre og vi er klar til at skabe en verden, som vi alle ønsker den skal være.

Jeg er en stor fortaler for den spændende udvikling vi er i gang med og jeg deler både ud af min viden, som mindset coach og underviser og er ligeledes blevet forhandler af en af de skønne teknoliger, der er kommet for at hjælpe folket, med at begynde at selvheale på celleplan, ved hjælp af frekvenser & kvante energi.

Da jeg først begyndte at studere vibrationer & frekvenser, var der en helt ny verden, der åbnede sig -og gør det stadigvæk…

Vi er SÅ powerfulde, jo mere vi forstå, at aktiverer vores indre energi og forstår, hvordan vi egentlig er designet til at skabe og manifestere. 

Vi tiltrækker konstant, hvert minut (bevidst eller ubevidst) med den vibration vi vibrerer. 

Er vi ikke klar over det her, så giver vi alt vores skaber energi, til alle mulige ting, som vi reelt og bevidst ikke ønsker.

Men så længe vi er uvidende om det, er størstedelen stadigvæk med til, at “fodre” og holde gang i, en masse ting, begivenheder og personer, som vi reelt set ikke ønsker, skal have indflydelse.

Alt hvad vi giver vores fokus til, giver vi vores skaber energi til. Om vi er bevidst om det eller ej.

Men når vi er bevidst om det, kan vi også bruge denne skønne iTer Care blæser, til at forstærke hvad vi ønsker at tiltrække, da den forstærker kvante feltet, når vi tænder for den.

Er du interesseret i mere info, ønsker du at købe en iTer Care blæser, eller at blive forhandler, så skriv til mig, enten her på min hjemmeside, eller på s.h.friedrichsen@gamil.com

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *