Bliver vi programmeret af andre?

Bliver vi programmeret af andre?

Vi ved, at den måde mennesket tiltrækker på er, ved at sende en bestemt vibration /frekvens ud, ved at skabe bestemte følelser.

Vi ved at paradigmer bliver dannet ved, at skabe visse ideer og vaner som vi bliver introduceret for igen og igen.
Ting vi hører gentagende gange bliver vi programmeret med og så bliver det til vores paradigmer, om det er individuelle paradigmer eller paradigmer på verdensplan.

Jeg faciliterter Bob Proctors forløb og han er en ekspert indenfor paradigmeskift og har været det igennem de sidste 60 år. Det er præcis hvad mine kunder kommer igennem, et personligt paradigmeskift, der altid vil komme til udtryk i nye forandringer og resultater.

Det gør vi helt enkelt ved, at lave en omprogrammering i de vaner og ideer som personen har levet ud fra hele sit liv.

Vi ændre autopiloten.

På samme måde som forskellige kulture og samfund, ændre på deres paradigmer, det er ved at ændre programmeringen!

Nu er det meste af verden så blevet programmeret til at tro, at der er en farlig pandemi, og at det er normalt, at få en pind op i næsten for, at gå på arbejde og normalt at tage en test for, at vise omsorg, inden besøg og arrangementer.

De fleste er blevet programmeret med, at de beskytter sig ved, at bære mundbind, eller er programmeret til at bare gøre det, for ikke at skille sig ud.

Denne programmering og normalisering, af en måde at leve sin hverdag, er blevet så fastgjort i folk, da bestemte beskeder, ord og vendinger er blevet fortalt igen og igen og blevet vist igen og igen.

En af programmeringerne er videre, at lytte til dem der bestemmer i landet, plus at stole på, at andre ved bedere end en selv. Det har været en programmering, der har stået på i årevis.

Vi ved yderligere, at når programmeringen er blandet med frygt, stopper mennesket med at tænke skabende tanker, men går automatisk i alarmberedskab og adlyder ordre.

Vi er sjovt nok IKKE blevet programmeret til at tænke selvstændigt og IKKE programmeret til at stille spørgsmål ved tingene, (selvom flere og flere heldigvis begynder at gå denne vej)

Pointen er, at vi VED at det er sådan vi programmerer mennesker.

Jeg arbejder med det til dagligt, hvor folk selv bestemmer hvilke resultater de ønsker i livet- og derudfra laver vi vaner, der skaber en programmering til, at opnå det ønskede resultat.

Men hvad nu hvis vi ikke selv arbejder med vores programmering. Gør andre det så for os?

Tænk engang, hvis der fandtes nogle mennesker, der kunne finde på, at udnytte denne viden, så de programmerede det meste af verdens befolkning til, at handle på en bestemt måde.

Tænk engang, hvis nogle mennesker valgte at programmere folk, fordi de havde en bestemt agenda.

Tror du nogle mennesker kunne finde på at gøre det?

Hvad tænker du om det?

Og har du selv prøvet at arbejde med din egen programmering? ❤️

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *