Verden er et spejl! Føl ubetinget kærlighed

Verden er et spejl! Føl ubetinget kærlighed

Du har nogle ting du skal lære igennem livet – og hvis du ikke lærer dem, bliver du ved med at få de samme udfordringer.

Det skal ikke tænkes som straf, men hvis du ikke lærer at blive bevidst om dit indre. Vide hvad du skal slippe, frigive energien, tilgive den, vil livet sørge for, at du komme igennem de samme ting igen og igen.

Du kan ikke lære det ved, at jeg fortæller det og du forstår det intellektuel. Men du skal lære det ved, at du selv erfare det. Ved at du skaber dine egne gennembrud. Dine egne oplevelse.

Jeg kan fortælle dig hvordan og guide dig, men du skal altid selv gøre dit indre arbejdet, hvis du ønsker forandring. Det er en indre udvikling. En udvikling de fleste mennesker springer over, fordi de er så knyttet op til den fysiske verden – og tror at løsningen findes her.

Men hvad hvis du ønsker at føle ubetinget kærlighed bare for at være til. Hvad hvis der kommer så dramatiske ændringer i den fysiske verden, eller den fysiske verden vi ser nu, vil kollapse. Så vil du også føle at DU kollapser, fordi du har knyttet hele dit liv op til den.

Det er indeni dig alting starter, indeni dig alting føles og indeni at alting skal justeres, når du ønsker forandring. Du skal forstå de mønstre du har fået skabt – og de skal spottes, accepteres og frigøres, hvis du ikke vil blive ved med, at leve med de samme udfordringer, eller at leve et liv der er knyttet op på det ydre.

Det er ikke penge, parforhold, et system, eller et betalt hus der gør dig sikker. Det er forståelsen af, hvem DU er og hvor meget power du er i besiddelse af. Det er bevidstheden om, hvor unik du er og ikke de “falske ting” du har lært at knytte dit ego til.

Selvfølgelig skal vi have og nyde fysiske materielle ting i verden – men det er vigtigt at forstå, at de IKKE er dig! Men du skal vide hvem DU er UDEN disse ting – og kunne føle din power og ubetinget kærlighed til dig selv, selvom du ingen titler har, eller ingenting ejer.

Verden spejler den opfattelse du har af dig selv. Den spejler de vibrationer du sender ud. Så hvis du tror og føler, at du skal have visse ting, for at føle dig sikker og elsket, vil du kun føle dig sikker og elsket, når du har de ting. Men hvis du forstå hvor powerful DU er som person, er det den følelse du bliver matchet med.

En ubetinget følelse af kærlighed for at være DIG – og ikke pga noget du har eller gør. Så vil DU have føretrøjen på i livet. DU vil kunne trives, i en verden der smuldre om ørene på dig. DU vil vide hvilke justeringer DU har brug for at ændre på, når du har behov for, at lave en forandring i dit liv.

Kontakt mig – og lad mig guide dig igennem denne personlige udvikling, du ville ønske du havde prioriteret for mange år siden ❤️

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *