Du er en broadcaster!!

Du er en broadcaster!!

Vi skaber vores liv ud fra, hvad vi giver vores energi til i nuet!!!

Hvad vi sender ud lige nu!
Hvad vi broadcaster lige nu!

Det er det, der skaber verden.

Det vi kollektivt sender ud. Summen af vores alles følelser/vibrationer, er det der skaber den verden vi lever i.

Loven om tiltrækning svarer altid på vores vibrationer lige nu, lige nu, lige nu…

Ikke hvad vi sendte ud i går eller i morgen, men lige nu!!!

Alt er flydende & dynamisk.

Så alt hvad vi kollektivt sender ud lige nu, svarer loven om tiltrækning på.

Så jo mere bevidste vi alle kan blive, jo mere vil vi alle forstå, at det handler ikke om at få ret, eller vinde, eller blive bedre end andre. Det handler ikke om vores adfærd, men det handler om, at sende så god en vibration ud, som både vil gavne os selv, vores eget personlige liv, men det vil også gavne kollektivt.

Vi lever i et univers, hvor der kun findes inklusion.

Men vi er født ind i adfærds regulering og skolet med konkurrere og tro at vi skal overbevise og kæmpe for vores del, for at overleve…

Intet kan være mere forkert.
For det hele handler om, de vibrationer vi sender ud.. Det handler om at producere en masse kærlighed og gode følelser, for at være mest muligt i balance, for at være mest mulig glad og for at være mest mulig sund og rask.

Vi er skabere, men er blevet udnyttet til, at producere & skabe lavt vibrerende følelser, som frygt, bekymring, skyld, skam, usikkerhed mm… som holder os nede og fængslet i vores egen krop og i denne matrix..

Og vejen ud af fængslet, er ikke at få ret eller bekrige hinanden, eller vinde, men at vibrere højere og højere og producere en masse kærlighed…

Derfor ser vi lige nu, i den ydre verden, flere og flere sindsyge ting & mere og mere kollapser, i takt med at vi begynder at træde ud af vores fængsel. Træde ud af de lavt vibrerende følelser og begynder, at broadcaste mere og mere fredsfyldte følelser, mere medfølelse, omsorg, taknemmelighed og kærlighed… Så jo mere vi hver især udsender det. Sørger for at skabe en god vibration i vores egen krop. Sørger for at frigive gamle mønstre & frygtfølelser, sørger for at tilgive alle andre og os selv, jo mere kærlighed, vil vi kollektiv vibrere – og vi vil manifestere en helt anden verden, som vi alle ønsker at være en del af.

Kærligheden vil heldigvis altid sejre..

Spørgsmålet er, hvor længe vi vil være om, at skabe den ønskede forandring? ❤️

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *