Manifestering er en indre proces!

Manifestering er en indre proces!

Manifestering handler ikke om “at gøre noget” at tage action …!!!

Manifestering handler om at lære at mobilisere energien inde i og rundt om dig, mere og mere bevidst.


Når du kombinerer en klar intention, med klare tankemønstrer og en klar og vedvarende følelse af, at du allerede mærker det du ønsker i dit hjerte. Så er du i gang med at skabe.

Tanker er elektriske og følelser er magnetiske… Og Intentionen bliver båret på den energi det skaber…og vi udsender en ny vibration, ind i kvantefeltet. 


Så vi “gør” ikke nogen fysisk action, for at få noget..


Men vi tiltrækker handlingen og det vi ønsker til os. Vi er en aktiv og omvandrende vortex..  Når der er et match vibrationsmæssigt, i mellem dig og din energi og den mulighed, der eksisterer i kvarte feltet… Så er det, som at tune ind på en radio kanal..

Når du tapper ind til den frekvens og bliver ved med, at gøre det gentagende gange, hver eneste dag. Så behøver du ikke at “gøre noget” fysisk for at opnå det.

Tingene du ønsker at manifestere, finder dig…

Dine kunder finder dig…

Din nye kærlighed finder dig..

Din rolige & smukke dag finder dig..

Mennesker med gode intentioner finder dig…

Din nye bil finder dig…

Dit nye bolig finder dig …


Fordi du er den vortex der tiltrækker de ting og de oplevelser, du fokusere på, til dig…

Når vi tiltrækker det samme om og om igen, er det KUN fordi vi tænker mest på det vi plejer og vi tænker mest på hvad vi ser. Hvad vi allerede HAR oplevet. Vi tænker på “hvad er”!!

Men når vi bevidst ændre det, ændre det uden tvivl, også det vi tiltrækker ..

Det er SÅ vild information det her… Og dem der virkelig tør tage det ind og bruge det, skaber de skønneste forandringer ..

Mig selv inklusiv … Jeg elsker hvad jeg ved, jeg elsker det liv jeg skaber og jeg elsker at nørde, afprøve og dele denne viden …

Skal du være med i vores gruppeforløb og selv lære, at integrerer denne viden? Er du træt af, hvor du har dit fokus? Føler du, at du skaber de samme resultatet om og om igen? Ønsker du at lære, at højne energien i dig og rundt omkring dig? 

Så skriv til mig… Vi startet næste gruppeforløb op d. 4/4 ❤️

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *