Er det nu?

Er det nu?

Er det nu? …. at du er klar til at taget en beslutning og skabe den forandring du ønsker?

Er du klar til at lære, hvordan du fungerer indeni, hvordan du selv kan regulere, hvordan du har det og hvilke resultater, du ønsker i livet, på alle områder?

En stor del af mine forløb består af denne viden, plus vi selvfølgelig skal have integreret denne viden ….i dig!!!!

Vi har ikke lært de primære oplysninger/funktioner om vores indre. Alt det vi ikke kan se med det blotte øje, med hvordan vores indre styresystem virker. Det vil hjælpe os meget, at tænke mere i vibrationer og energi for at forstå, hvordan vi som mennesker fungerer og hvordan vores interageren hænger sammen med verden omkring os, andre mennesker og universet i helhed. Vi har selv evnen til, at regulerer vores egne tanker, følelser og indre energi, men de fleste lader sig påvirke & styre udefra. Af hændelser og andre personer og hvad de absorbere via deres sanser.

Alting vibrerer, også alle fysiske ting. Alt hvad der eksisterer har altid været her. Alt hvad der er blevet opfundet igennem tiderne har altid været her, men er blevet skabt ved, et menneske har brugt fantasien til, at danne et indre billede, som har skabt en tanke, som skaber en følelse – og herfra sker den første skabelse af denne “opfindelse.” 

Alting, kan man sige, bliver skabt 2 gange. Først i sindet på et menneske og derfra bliver ideen “plantet” og bliver efterfølgende skabt anden gang, i form af den fysiske manifestation. 

Jo mere vi lærer, forstår og oplever dette på egen krop, jo mere interessant bliver hver eneste time i vores liv, når vi oplever på os selv, hvordan verden altid spejler, den vibration vi sender ud.

Vi er de vildeste skabere – og jo mere vi kan opleve hvordan vi bevidst, kan påvirke hvad vi tiltrækker ind i vores liv, jo sjovere og vildere bliver det, at leve hver eneste dag.

Har du nogensinde spurgt dig selv, hvilke liv du ønsker at leve? 

Hvad vil du gerne bruge din tid på?

Hvilke resultater ønsker du?

Hvad gør dig glad?

Hvad elsker du at lave?

Hvilke personer vil du gerne omgåes?

Hvad er det lige præcis DU ønsker at få ud af DIT liv? 

Vi manifesterer alt i vores liv, ud fra hvad vi tænker og føler og vibrerer. Det der foregår vibrationsmæssigt inden i os, vil universet altid spejle. Så når vi lære det, kan vi bevidst selv øve os på, at blive så skarpe som muligt til, selv at styre og regulerer, hvad vi tænker og hvad vi føler. På den måde er vi selv herre over, hvilke resultater vi opnår i livet, på alle områder. 

De fleste mennesker ved ikke det her og lever derfor tilfældigt. Deres indre vibrationer bliver ofte afgjort ud fra hvad de ser, høre, mærker og fornemmer fra den ydre verden. De er altså afhængige af, hvad der sker i den ydre verden, for hvilke vibration de er i. Hvad andre folk siger og gør. Hvad de ser rundt omkring dem. Hvad de ser i medierne og ud fra hvad der fysisk kan måles og vejes. 

Men det vigtige i mine forløb og den forståelse der er afgørende er, at få styr på hvordan vores indre verden fungerer. 

  • Hvordan du lærer at styre DIN indre vibration
  • Får defineret hvad DU gerne vil have mere af i dit liv, på alle områder.
  • At DU lever ud fra din indre verden – og ikke lader dig styre af den ydre.
  • At DU forstå hvordan du kan udnytte din power. 

Nogle af mine kunder laver meget hurtige forandringer, andre tager det længere tid for. Det afgørende er, hvor hurtigt du vil slippe, alle gamle begrænsinger og overbevisninger og gå åbenmindet ind i det her. Jo hurtigere ser du nye resultater! 

Trust me!!!! Det er sådan alt skabelse foregår – om du tror på det eller ej. Om du bruger det bevidst eller ej. 

Skriv til mig, hvis du intuitivt kan mærke, at det er tid til forandring i dit liv. Det er min store passion at hjælpe & dele ud af min viden og visdom.

Jeg starter nyt 6 måneders gruppe forløb op d. 4/4

Masser af kærlighed fra Solkysten

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *