Flueben ved mit hidtil største eksperiment og manifestering ✔️

Flueben ved mit hidtil største eksperiment og manifestering ✔️

For præcis 2 år siden valgte jeg at flytte til Solkysten med en enkelt kuffert. Kr. 3000,- på kontoen. (Jeg sagde faktisk til min veninde der kørte mig i lufthavnen at jeg havde 10.000, så hun ikke tænkte jeg var helt kuk kuk 😅)

Jeg havde ingen opsparing. Ingen kredit. Intet bagland el familie der kunne hjælpe. Ingen sikkerhed. Havde kun booket 4 dage på et hotel og der var 14 dage til min søn kom, hvor jeg skulle ha fundet os et hjem inden.

Jeg har aldrig fortalt min hudløs ærlige historie, for jeg ville have ro til mit eget eksperiment og ingen øjne i nakken!

Jeg ville vise mig selv (og senere andre) at vi kan manifestere det vi vil. Ligegyldig om vi ingenting har‼️

At alle kan gøre det lige meget hvad. Hvis jeg kunne gøre det og skabe det liv jeg drømte om, kunne jeg også hjælpe ALLE andre der ønskede det samme! Hjælpe alle der ønsker at udleve deres drøm. Lige gyldigt hvad det er og hvor de er i livet!

Jeg har de sidste 5 år studeret ca 10.000 timers materiale. Det blev pludselig en kæmpe passion for mig, hvordan vi fungerer, hvordan universet og kvantefysik har betydning på vores liv og hvordan det hele hænger sammen.

Jeg har afprøvet SÅ meget på min egen krop. Udfordret mig selv på så mange ting og det er SÅ vildt så powerfulde vi er – og så vildt at vi ikke har lært det her‼️

Men denne rejse til det spanske var virkelig mit “speciale” og jeg har lært SÅ meget om mig selv og gået igennem SÅ mange frygtmure, men hver gang, har givet mig et kæmpe skub fremad.

Jeg har oplevet SÅ meget synkronitet, så mange sjove og skønne manifesteringer og jeg har ikke på noget tidspunkt kommet i klemme, eller nød. Jo mere jeg har trænet mig selv til at holde fokus på det jeg vil manifestere, jo mere lykkedes tingene for mig.

Jeg er gået fra at synes manifestering lød spændende, til at begynde at tro på det, til nu at VIDE hvordan vi selv kan regulere vores egen energi. Selv skifte bevidst tidslinje. Selv beslutte hvordan vi ønsker at leve..

… og jeg er slet ikke færdig !!!

Jeg har så mange drømme jeg har travlt med at udleve. Jeg vil hjælpe lige så mange mennesker jeg kan komme til, med det her.

Men første mål var at bo med den skønneste udsigt og vækste min forretning og jeg er i SÅ dejligt et flow og jeg stor elsker det 🤩🥰

Rigtig mange mennesker er stadigvæk fanget i deres eget mindset, af den programmering vi ubevidst har valgt at leve ud fra…

Men INGEN behøver at leve i knaphed, bekymring, usikkerhed, tvivl og mangel…

Alle kan lære hvordan de fungerer indeni. Alle kan lære hvordan de selv skaber deres egen virkelighed, ved at træne deres fokus og indre vibration.

Jeg kom til Spanien med intet… Ingen plan, ingen hjælp, ingen bagland, meget spinkel forretning og skulle også sørge for min søn og hund fik et skønt hjem…. Og jeg ville ikke nøjes. Jeg ville bo dejlige steder og jeg ville bygge en forretning op, hvor jeg med egen erfaring ville vise, at jeg selv havde kommet fra ingenting – og hvis jeg kunne gøre det, kunne jeg også lære alle andre det ‼️

Det er tydeligt for mig at se hvordan det er frygt for at fejle, frygt for nederlag, som er et primært fokus på, at det IKKE lykkedes, som spænder ben for de fleste folk!

Men lige så snart, at folk får denne viden om, at det de fokuser på det tiltrækker de altså… Jamen så er det jo egentlig meget enkelt..

Fokuser KUN på det du ønsker at skabe. Accepter og tillad frygtfølelsen/ gå ind i den og så vil den altid fade væk..

Vi har lært at være bange for de “dårlige” følelser og derfor prøver mange at undgå dem..

Men uden at vide at poweren ligger på den anden side, når man bare går igennem dem og rummer dem..,

Der er intet at være bange for. Vi er her for at leve og nyde livet og gøre de ting vi drømmer om.

Det er ikke meningen at vi skal leve et liv vi ikke elsker. Vi skal ikke bruge 8 timer hver dag på et job vi ikke elsker. Vi skal ikke være i forhold og relationer vi ikke elsker. Vi skal ikke gøre alt muligt hver dag, som vi ikke elsker at lave…

Vi skal stor trives og det kan vi, når vi tager ansvaret for vores eget liv og vælger at leve som vi hver i sær ønsker…

Vi skal ALDRIG sammenligne os med andre, eller konkurrerer med andre. Vi skaber selv vores egen virkelighed – og det er fuldstændig ligegyldig hvad andre gør. Det har intet med dig at gøre. Men vi kan hjælpe og inspirere hinanden og hver især tage ansvar for vores egen lykke, som tilsammen vil skabe en kollektiv bedre og bedre energi i verden 🌼

Det ser jeg i hvert tilfælde for mig, i min vision af det liv jeg har valgt at skabe 🧚‍♀️

Det var lige hvad jeg havde på hjertet her til aften ❤️ Håber i vil tage imod det, som inspiration og kan give jer der er klar til forandring, et kærligt skub til at … JUST DO IT ‼️

Du lever kun en gang.. Følg dit hjerte, gør vilde ting, tag chancer, træd ud af comfortzonen, lav masser af fejl, men prøv altid igen. Intet er rigtigt og forkert. Ingen skal bestemme over dit liv.. Ingen skal bestemne hvad DU ønsker at opleve og gøre… og INGEN kan bestemne hvad du vælger at tænke og føle!

Og igen… Det du tænker og fokusere mest på, det vil du ALTID manifestere ❤️

Skriv til mig hvis jeg skal hjælpe dig – og ellers skøn weekend og herlig påske til alle

Masser af kærlighed herfra 😘

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *