Føler du dig ensom og trist?

Føler du dig ensom og trist?

Det har jeg selv gjort en del og jeg har virkelig nørdet og brugt meget til alene, med mine tanker og følelser for, at finde ud af hvorfor. Og det er faktisk så simpelt, når vi begynder at forstå hvorfor.

Vi er skolet SÅ forket og er blevet så fejloplyst til at tro, at det er andre og udefra kommende ting, der skal udfylde bestemte følelser i os. Vi leder efter kærlighed alle de forkerte steder. For vi leder efter det hos andre. Efter kærlighedsfølelsen fra en partner. Efter anerkendelsen fra en leder. Efter glæden og hyggen fra venner og andre fysiske ting, som medier, fest og farver og stimulering. Vi leder efter ting og mennesker i vores verden, som skal give os de følelser, vi alle sammen jager. Nemlig glæde, kærlighed, tilfredstillede, latter og lykke..

Men stort set ingen har lært, at det er vores forhold til os selv. Vores forhold til vores indre der afgør, om vi trives på alle områder. Det er vores egen justering til vores indre, der er det vigtige at lære – og derfor så simpelt at arbejde med, når vi først forstå hvordan!

Jeg blev ved med at gøre det jeg “burde og var nødt til”. Jeg tænkte jeg er nødt til at arbejde. Jeg er nødt til at prioritere de venner. Jeg er nødt til at bo et “rigtigt” sted, når jeg har børn. Jeg er nødt til at sende mit barn i skole, selvom han hader det osv.

Jeg havde flere “jeg er nødt til og jeg bør ting” i forhold til hvad der gjorde mig glad ting. Så mine følelse af “det jeg var nødt til” fyldte mere og var mere dominerende, end de følelser, der gjorde mig glade – og derfor blev jeg ved med, at være i den samme vibration/den samme følelsesmæssige tilstand -og tiltrak kun mere af det samme..

Først da jeg begyndte at lytte mere til mit indre, begyndte der at ske forandringer og det stræber jeg efter at gøre hver eneste dag – og det er hér, jeg kan se & mærke forandringer. Både af hvordan jeg har det, samt de ydre ting spejler sig, af hvad jeg føler indeni.

Alle dårlige følelser opstår, når du bevæger dig væk fra hvad dit indre, din passion og dit hjerte guider dig til.

De fleste er bare IKKE opdraget til at være lyst og passions styret. Men fornuft, realitet og hvad vi “bør gøre – og hvad andre siger vi skal gøre, styret”… Vi er opdraget til at passe ind, i de systemer vi bevæger os i.

Vi leder efter løsningerne alle de forkerte steder. For løsningen er ikke, at finde en partner for at finde kærlighed. Få flere mennesker ind i vores liv for at undgå ensomhed. At få flere penge for at kunne købe materielle ting. Eller få højere positioner, for at få anerkendelse.

Løsningen på flere gode følelser handler KUN om dit forhold til dit indre. Om du lytter efter og lever ud fra hvad du inderst inde ønsker hver dag, eller du overhøre dit indre – og gør hvad du “bør” gøre og altid har gjort hver eneste dag!

Men når du begynder at lytte til hvad der virkelig gør dig glad, så vil du automatisk begynde at tiltrække alle de andre ydre ting, du gerne vil have mere af ❤️

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *