Lad os give slip, på det der er ved at falde fra hinanden!

Lad os give slip, på det der er ved at falde fra hinanden!

Når du kører en bil, giver du ikke meget opmærksomhed på hjulene imens du kører.

På samme måde er det, med de mønstre og programmeringer du går rundt med. De er der bare… og du tænker ikke over de er der, fordi du har identificeret dig med dem. Du tænker at de er en del af dig.

Prøv så at tænk på, hvis det ene hjul begyndte at være ustabilt – Så ville du blive bange for, om hjulet ville være usikkert – og du ville være bange for, om det ville falde af.

Du kan sammenligne det lidt med, når du udvikler dig. Når du startet med, at arbejde med dig selv. Når du øger bevidstheden. Så træder du ind i en højere version af dig selv -og dele af dig, vil begynde at være ustabil ligesom hjulet.

Og når du fortsætter dit arbejde – og fortsætter med at køre i bilen, så vil det ustabile fortsætte. Du skaber en mulighed for at hjulet det falder af.. og du vil indse, at det hjul ikke rigtig er dig – og det kan være svære og svære at få tilbage på. Det bliver være og være inden det falder af .. Det kan blive mere og mere uhyggeligt .. Og vi tror, at hvis det hjul falder af, så dør vi..

Du får en følelse af det hele ramler, at du ikke kender dig selv, men du er i virkeligheden bare ved at finde ind til hvem du er.. Du er bare ved, at løsrive dig for de mønstre og programmeringer, som du troede var dig indtil nu.

Så hvis du føler en masse smerte og verden føler en masse smerte, er det fordi dine mønstre falder af… og du kan ikke få hjulet på igen .. og du opdager, at det vil du egentlig heller ikke.

Det kan føles skræmmende, for du ved ikke hvad der er, på den anden side.. Derfor kan du tit prøve, at holde så fast i det du har, fordi det har du knyttet op med tryghed. Med alt det kendte.

Men du aner ikke hvad der findes på den anden side… Det kan overgå alt, hvad du kan forestille dig nu!

Folk tør ikke tro på det bedste. Derfor holder folk fast i det der foregår nu. De prøver at holde hjulene på. På sammen måde, holder du fast i dine mønstre og det du tror er dig… og du holder ofte meget fast.. ! For hvad hvis du begynder at finde ud af, at det ikke er dig? Det kan være skræmmende at face..

Jeg ved personligt, at jeg ikke skal have mine hjul på igen – men jeg ved ikke hvad jeg møder på den anden side. Men jeg har besluttet mig, at stole på processen, for jeg ved at jeg er skaberen af min egen virkelighed.

Jeg har fundet ud af, at jeg ikke dør, men at jeg stoler på, at en ny smuk model pludselig er tilgængelig ❤️

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *