Skal du være med i “Vores verden?”

Skal du være med i “Vores verden?”

Jeg har de sidste par måneder gået rundt med et indre fyrværkeri i mig, når jeg har tænkt på mit arbejde, eller rettere min passion – min helt store personlige interesse!

Jeg tænker, føler, drømmer, taler, mærker, dyrker og elsker alt om vores indre, hvorfor vi er her, hvad meningen er, hvor meget power vi besidder, vores spiritualitet, og hvordan vi fungerer og passer ind i universet. Jeg har SÅ meget jeg gerne vil ud med og vidergive, men har ikke kunne finde frem til den rigtige form.

Jeg faciliterer selvfølgelig Bob Proctors fantastiske forløb og krydder alle mine zoom møder, med alt hvad jeg ellers studerer og nørder selv… (og ja, jeg passer vist godt ind i den kategori, man kalder for en nørd.) For jeg har virkelig fundet min livs passion og livsformål i alt det her.

De sidste par måneder, har jeg ikke kunne finde den rigtige løsning på, hvordan jeg skal arbejde med det her på den smarteste måde, som skal være en kombination af, alt den viden jeg har anskaffet mig de sidste 4 år – og som jeg kan videreformidle, til så mange som muligt, der ønsker at gøre brug af denne viden og disse redskaber, på den hurtigste måde til deres egen fordel.

Men i dag kom alle de sidste brikker til mig – og jeg har besluttet at skabe “Vores verden”

Det skal være et forum, hvor alle kan deltage, hvor der ikke er noget loft for, hvor mange der kan være med. Hvor folk kan være med synligt, eller hvor folk kan lytte med mere anonymt. Hvor det ikke kun handler om at tilegne sig mere viden. Men vigtigheden i, at få det integreret – og det er ALTID først der, at vi kan begynde at mærke og se resultater. Det sker altid først, når vi får gjort tingene – og det skal vi gøre delvis sammen – men selvfølglig også daglig individuelt.

Jeg vil vælge alt det ud, som jeg personligt har erfaret, er det der virker for mig og mine kunder.

Jeg vil springe alt det over, som jeg ikke mener er første prioritet til, at skabe hurtige resultater. Jeg vil gå direkte til redskaberne og coache foran resten af gruppen, for dem der ønsker det, som er SÅ givende for resten der kigger på.

Jeg vil guide og fortælle jer præcis, hvad i skal gøre og hvad i kan arbejde med hver dag, så i hurtigst muligt, skaber de forandringer og nye resultater i ønsker. 

Jeg vil skabe et forum fyldt med ligesindet. Der alle interesserer sig, for udvikling og er sultne på, hvordan vi fungerer indeni og hvordan vi kan bruge vores tanker og følelser, til at tiltrække de ting vi ønsker. 

Jeg vil skabe et forum hvor alle kan deltage i det omfang de øsnker. Både tidsmæssigt og økonomisk. 

Vi lever i en vild tid, hvor udviklingen er så vanvittig og jo mere vi forstår om os selv, jo mere fantastisk vil resten af vores hverdag og liv føles.

Tiden er simplethen inde til, vi bliver nødt til at prioriterer os selv. Vi bliver nødt til at vide hvordan vi styrer vores indre energi, hvordan gamle mønstre og frygt har holdt os indespærret i vores eget fængsel. Vi bliver nødt til at vide, hvordan vi kan lære at stortrives, selvom det vi får serveret foran os, kan se slemt ud.

Vi bliver nødt til at vide, at jo mere vi selv trives, jo mere trives dem omkring os, plus vi vil være med til at påvirke verden i den gode retning.

Så er det her noget der resonerer med dig, så hop med og tilmeld dig vores nye forum, “Vores verden”

“Vores verden” bliver lavet som en abonnement ordning, så du kan deltage en enkelt måned, eller du kan deltage, så længe du ønsker udvikling. Abonnement prisen bliver 997,- pr måned – og du kan altid afmelde dig, når du har lyst. 

Det får du:

 • Adgang til zoom møder 2 gange ugentligt (og altid adgang til replay)
 • Ugentlig zoom hvor vi integrerer de forskellige redskaber, plus fælles meditation.
 • Ugentlig zoom med oplæg, hvor vi kommer igennem alt om vores indre, plus Q & A
 • Redskaber til at finde din passion og retning i livet
 • Redskaber & øvelser til at lære dit indre at kende og lytte til dine guidens.
 • Redskaber til at forstå din frygt og frigøre den.
 • Fokushjul til at træne fokus, tanker & følelser
 • Meditationer, både guidet til at frigive frygt, samt fælles -og viden om.
 • Coaching (for dem der ønsker) 
 • Være med på fælles mailliste, med nyt ugentligt indlæg eller video.
 • Være med i en lukket fb gruppe

Hvis vi ønsker at prioritere os selv, bliver vi nødt til at investere i os selv – og især forstå hvor vigtig det er, at prioritere os selv tidsmæssigt. Bare lidt hver dag, giver varige nye resultater. Der er SÅ meget vi aldrig har lært, eller som er direkte forkert og spænder ben, for det liv vi ønsker at leve. 

Så er det nu du vil i gang, er denne mulighed, et super godt sted at starte, eller til at komme igang igen.

Skriv til mig, hvis du ønsker at tilmelde dig.

Masser af kærlighed

Sabrina F

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *