Jeg har besluttet at udleve min drøm!

Jeg har besluttet at udleve min drøm!

Når vi flytter fra vores hjem, eller når vi forlade en partner, eller et job, kan vi på samme måde også forlade, de mønstre eller den identitet, vi er skolet med og som vi tror er “os”

Hvad hvis vi begynder at forstå, at vi bare kan forlade den del, af vores identitet, som vi ikke er begejstret for!

Hvad hvis vi begynder at forstå, at det ikke er svært, eller hårdt at opnå noget andet. Hvad hvis vi begynder at forstå, at det er uvidenhed, om vores indre der gør, at vi holder fast i os selv, som en trygheds base. Fuldstændig ligesom at holde fast i vores gamle hus, selvom vi ønsker at bo et nyt sted. Eller holder fast i en partner eller job, som vi ikke ønsker at være en del af mere.

Det er ikke meningen, at det skal være hårdt og en kamp. Så vil vi altid bare blive ved med at tiltrækker mere af det! Det er meningen at vi skal trives – og når vi gør det, skaber vi bare mere trivsel. Det er heller ikke “nemmere” eller mere “trygt,” at kun ændre en ting af gangen. Endnu flere gamle overbevisninger, som holder os fast i, det vi ikke ønsker at være i.

Vi er så bange for, hvad der sker på den anden side. Vi er så bange for det uvisse og usete, at vi hellere vi holde fast i noget, vi ikke ønsker – og i stedet lære at leve med det og lade os “nøjes med”. Bilde os selv ind, at det vi har er godt nok, fordi vi ikke kan se, hvordan det kan lade sig gøre, at leve som vi egentlig drømmer om inderst inde.

Men hvad hvis alt det du drømme om, er lige på den anden side af, når du “tør” tage beslutningen om, at forlade din gamle identiet! Hvad hvis du bruger hele livet på, at vente på det rette øjeblik kommer -og det aldrig kommer, fordi det er DIG, der skal tage det første skridt, ved at tage beslutningen!

Jeg er flyttet til Malaga nu, uden at have den “sikkerhed” som mange gerne vil have. Jeg ved ikke hvordan det vil gå? Jeg ved ikke hvor jeg skal bo. Jeg ved ikke om min søn vil kunne lide at være her. Jeg ved ikke om jeg kan skabe en god forretning her. Men jeg ved, at jeg altid har drømt om, at bo et varmt sted med meget sol, udsigt og palmer – så jeg har taget beslutningen, om at følge den drøm.

Når vi ikke tør følge vores drøm. Træder vi på bremsen i vores eget liv og skaber derfor IKKE gode følelser. Men vi øver os på, at lære at leve med dem.

Jeg skriver ikke det her for at spille smart og vise hvor “dygtig” jeg er. Men for at vise, at hvis jeg kan, så kan alle andre sgu også.. Jeg ved hvad der foregår indeni os og elsker at forklare, hvor kort vejen er til, at alle kan leve det liv de gerne vil, ved at lytte til det “rigtige” inde i dem selv. Ved at lære at følge hjertet. Følge kærligheden og de gode følelser – i stedet for at lytte til usikkerheden, tvivlen, frygten og bekymringerne.

Sabrina F

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *