Uvidenhed er den største forhindring for folks lykke!

Uvidenhed er den største forhindring for folks lykke!

Hvis vi vil forstå vores verden, universet og hvordan vi selv er skaberne af alt! Så skal vi lære at tænke i vibrationer og frekvenser.

Vi har i sin tid opfundet et ord til at beskrive vores bevidsthed, om hvilken vibration vi vibrerer på. Og dette ord er ”følelser” Når en person bliver følelsesmæssig involveret i en negativ tanke, får det dem til at føle en negativ følelse. Bliver personen følelsesmæssigt involveret i en positiv tanke, vil de selvfølgelig skabe det modsatte resultat.

Alle de vaner vi har tilegnet os igennem livet, er knyttet op på tanker og følelser. Når vi har vaner bliver det vi gør automatiseret. Vi handler på autopilot. Dvs at det vi gør hver dag, automatisk er knyttet op på automatiske tanker og følelser, som vi også tænkte og følte dagen før og dagen før igen osv.

Så hvis vi har vaner hvor vi automatisk vibrerer på lave frekvenser/vaner hvor vi ofte tænker dårlige tanker, som resulterer i dårlige følelser, vil vi ALTID kun få samme resultat, som dagen før og dagen før igen.

Vi SKAL skabe nye vaner, nye tanker og nye følelser, hvis vi ønsker andre resultater.

Alt for mange mennesker fortsætter i samme spor og gør mere af det samme. Knokler mere på den samme lave vibration, men så vil de ALDRIG få anderleder resultater alligevel!!

Når vi lærer at meste det her, bliver vi bevidst om, at vi selv skaber og tiltrækker alting hele tiden, ud fra hvad vi vibrerer.

Ingen anden end os selv, kan lære at regulere det her. Vi har ansvaret for vores eget liv og vores eget indre styresystem. Men de færreste har lært at udnytte det – og hvis folk virkelig forstod, hvad det er de ikke ved, ville de stå i kø for at lære det!

Er vi ikke glad for det liv vi har, er det kun os selv, der kan lave om på det – og det er så vanvittigt, at folk kan leve i årevis, i noget de ikke kan lide, eller ikke er tilfreds med – og måske lever de endda sådan hele deres liv.

Det ene år tager det andet – og de bliver ved med, ikke at gøre noget ved det. Uvidende om, at de med en smugle indre træning, kan ændre alt det de gerne vil ændre, i deres liv!

Så desværre bliver uvidenhed den største forhindring for folks lykke!

Men er du en af dem, der gerne vil tage action og ansvar for dit eget liv, dine egne resultater på alle områder?

Så tilbyder jeg stadigvæk en rabat på kr. 10.000,- resten af måneden, på mit 6 måneders forløb 🌱 Hiv fat i mig, hvis du er klar, eller vil høre nærmere❤️

Med ønske om en vidunderlig weekend 🌴

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *