Nyt land og ny titel til mig!

Nyt land og ny titel til mig!

Nu er jeg landet i det spanske – og mit nye liv er i gang. Jeg har haft en skøn dag med zoom møder og spiser nu middag på en restaurant ved vandet i Malaga, imens jeg laver dette indslag 🌴

Jeg har solgt alt hvad jeg ejer og starter forfra.

I den forbindelse har jeg også besluttet, at udskifte min titel som Proctor Gallagher konsulent – og starter nu, som min helt egen “Mindset & Energi Coach” ❤️

Jeg har studeret tusindvis af timer og afprøvet SÅ mange ting. Og er nu klar til at videreformidle en kombination af det hele, som erfaringsmæssigt giver mest mening, både for mig selv og mine kunder.

Jeg vil fokusere mere på mine egne personlige forløb.

Jeg vil tilbyde 3 dages coaching på Solkysten ☀️🌴

Samt bygge “Vores verden” community op. (Som er en abonnementsløsning) 

Plus coaching og forskellige forløb (som fra næste uge, vil figurere på min hjemmeside)

Mit nye titel vil som sagt være Sabrina F, Mindset & Energi Coach. For det er ultimativ det vigtigste at kunne mestre, vores eget mindset og vores indre energi (vibration), for bevidst at kunne skabe de resultater og den glæde vi ønsker på alle områder.

Tiden er inde til forandring!

… Og det gælder for alle dem, der intuitivt kan mærke, at de skal lave en forandring nu.

Selvom du ikke lige ved hvad du skal gøre, skal du handle nu. Du mærker tydeligt, hvordan du får det dårligere og dårligere, hvis du ikke følger dit indre.

Der er vilde energiskift, som påvirker os alle. Og dem der lytter til deres indre, kan tydeligt mærke en markant forskel, uden nødvendigvis at vide hvorfor. Men det vigtigste er at reagere – og det handler om at lytte til dit hjerte nu og du vil blive guidet i den helt rigtige retning.

Vælger du at holde krampagtigt fast, i det gamle og det kendte, vil du kunne mærke en tydelig indre frustration, for du vil arbejde imod energien. Imod den øgede bevidsthed og imod udviklingen. Det kan sammenlignes med, at du vælger at ro op ad vandfaldet, i mod strømmen, fremfor at lade dig flyde med strømmen.

Vi kan ikke lade være med at udvikle os – og bliver vi stående pga usikkerhed, frygt, bekymring eller manglende beslutning, vil vi helt klart komme til at mistrives mere og mere. For når energierne ændre sig, ændre vi os tilsvarende. Det er så kun op til os selv, om vi bevæger os naturligt med, eller vi bliver stående.

… Og hvorfor blive stående, når livet handler om at trives ☀️

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *