3 dage på Solkysten, kan ændre dit liv!

3 dage på Solkysten, kan ændre dit liv!

Alt handler om inklusion.

Når du ser noget du virkelig ønsker og siger ja til det, inkluderer du det i din vibration. Men når du ser noget du virkelig IKKE ønsker og du siger nej til det, inkluderer du det OGSÅ i din vibration. 
For vi lever ikke i et univers, der er bygget på vores talende sprog. Men et univers der er baseret på de vibrationer der kommer fra dig. (som udgør hvad du tænker og føler. Bevidst eller ubevidst)

Når du ved det her, vil du aldrig handle på samme måde igen

Prøv at tænk på, hvor meget du giver din opmærksomhed til det, som du IKKE ønsker? Prøv at tænk på, hvordan du dagligt fokuserer på ting, personer og begivenheder du IKKE ønsker? 

Og alligevel gør du det, dag ind og dag ud! 

Hvorfor? 

Der kan KUN være et svar – og det er uvidenhed! 

Denne viden kan hjælpe dig med ALLE de issue du må have!
Når du forstå at du selv tiltrækker dem, ved den måde du tænker, føler og handler på.

Men så snart du ved det her, kan du ændre på den måde du tilgår tingene med det samme – og du vil pludselig selv være herre over, dine egne resultater.

Tag 3 dage ud af kalenderen og lad mig lære dig det og hjælpe dig med, at få det implementeret i dit liv og i forhold til dine specifikke issue, eller de forbedringer du er interesseret i at skabe.

Vi mødes i de skønneste omgivelser på Solkysten, hvor vi under en palme, på et hyggeligt Resort, vil mødes 4 timer om dagen, inkl. en lækkert frokost, hvor vi arbejder med denne viden og dine fremtidige måde at tænke, føle og leve på.

Ser mere her

Skriv til mig, hvis jeg skal ringe dig op og uddybe. 

Masser af kærlighed

sabrinaFlogo
Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *