Slip frygten den ødelægger dit liv!

Slip frygten den ødelægger dit liv!
Jeg tænkte aldrig over, at jeg var påvirket af frygt før i tiden…,
Jeg har altid tænkt, at jeg var modig, at jeg turde gøre en masse og tænkte det var normalt, at sammenlignede mig med andre, for at måle mine succeser!
Men der hvor jeg var. Der hvor hovedparten er. Der er vi styret af frygt.
Hvorfor og af hvem er ikke det afgørende… Det afgørende er, at gøre noget ved det nu!
Selvom frygten ikke viser sig, som “direkte” frygt hver dag. Er vi blevet så vant til at leve med den, så vi ikke lægger mærke til det og føler, at det en del af vores almindelige liv, for vi har ikke prøvet andet.
Men frygt er med til, at du bliver ved med at gå på arbejde. Frygt er med til, at du bliver i et dårligt forhold. Frygt er med til, at du passer ind på alle områder. Frygt er med til, du afleverer dit guld i institutioner hver dag. Frygt er med til, at du drikker et ekstra glas vin. Frygt er med til, at du spiser en ekstra kage. Frygt er med til, at du ser en ekstra serie. Frygt er med til, at du bruger tid på sociale medier. Frygt er med til, at du skaber indhold, så du ikke er alene med dig selv. Frygt er med til, at du søger andre mennesker, der bekræfter dig i hvad du gør. Frygt er med til, at alt for mange mennesker dør for hurtigt pga hvad andre fortæller dem. Frygt er med til at “lamme” dit liv, sætte en kæmpe lænke om din ankel, som du skal gå og slæbe rundt på igennem livet, hvis du ikke vælger at gøre noget ved det – og blive klogere på dig selv.
Det allerbedste jeg har oplevet ved, min personlige udviklingsrejse. Ved mine uddannelser, mine indsigter, min studeren og afprøvning, er 100% min afvikling af frygten.
Jo, mere jeg ser frygten i øjnene og forstå at det “kun” er en følelse. At det kun er en aktiv energi inden i mig, som jeg selv er herre over at ændre på sekunder!!!! Jo flere WOW oplevelser får jeg.
Jeg kan stadigvæk huske frygtfølelsen, når der kom en høj regning. Frygtfølelsen af hvad andre måtte tænke. Frygtfølelsen for ikke at adlyde systemet. Frygtfølelsen for at blive syg. Frygtfølelsen for at stå med det hele selv, som alenemor og alene selvstændig. Frygtfølelsen for at tage min søn ud af skolen. Frygtfølelsen for at sige mit gamle job op. Frygtfølelsen for ikke at tjene penge nok osv.
INTET af det her styrer mig mere. Følelsen komme selvfølgelig stadigvæk automatisk igennem mig, men jeg er bevidst om det, med det sammen og kan frigive følelsen og erstatte den med en jeg ønsker i stedet ..
Det er virkelig det bedste der er sket for mig. 
Frygt er en illusion i min verden.. Her findes kun kærlighed!
Vores primære drivkraft er kærlighed. Vi er vel nok omkring 95% energi/spirit og 5% kød og blod…. Og tænk sig, vi har kun primært lært hvordan de 5% fungerer..
Tænk lige over det!!!

Det er ikke mindre end vanvittigt!!!
Når vi følger vores indre og vores hjerte. Det der virkelig betyder noget for os, så lever vi i harmoni med os selv og producerer mere kærlig, flere gode følelser og flow.
Men når vi “lever/gør” hvad vi har lært af andre. Handler vi ud fra frygt på mange af de områder vi er opvokset med, og så bevæger vi os “væk” fra vores indre og det skaber uharmoniske og dårligere følelser ..
Sådan fungerer vi indeni – og det burde vi alle have lært i børnehaven!
Men det har vi ikke – og grunden er ikke det vigtige nu.
Det vigtige er, at vi alle tager ansvar for os selv og får det lært. For det gavner ikke kun dig selv, men også alle omkring dig og energierne på verdensplan.

Jo flere der lever i kærlighed, spejler mere kærlighed tilbage.

Jo flere der lever i frygt, spejler mere frygt tilbage..

Hvilke følelser bidrager du med?

Det er kun dig selv, der kan tage beslutningen om, at gøre noget ved det nu.. 

Søg viden – eller kom med i Vores Verden, som er et community, hvor alle kan være med til, at træne det her. Hvor alle kan være med til at tilegne sig den viden der skal til for selv, at kunne arbejde med at slippe din frygt fremover.
Eller ønsker du 1:1 coaching, så skriv til mig for at aftale en dag.
Du kan deltage for kun 997,- pr mdr.
Masser af kærlighed
Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *