Når du tager en intuitiv beslutning

Når du tager en intuitiv beslutning

…. og derefter dræber den med din gamle programmering!

Vi kender alle følelsen af at være inspireret eller motiveret og føle at NU er tiden inde til den forandring. Vi er klar! Vi har måske længe gået og kredset om ideen.

Vi beslutter os, at nu er det nu. Nu SKAL der ske en forandring. Du aftaler med dig selv, at mandag morgen går du all in. DER begynder dit nye liv. NU gør du det!

Men fra det øjeblik, du har taget beslutningen og til du går i gang, vil dit ego og din programmering, prøve at tale dig fra det. Din programmerings opgave er, at holde dig fast i det samme mønster, som du plejer. Holde dig indenfor komfortzonen, imens din bevidste del af dig, rigtig gerne vil lave en forandring og virkelig er klar.

Dit bevidste sind udgør 5% Det er her du træffer bevidste beslutninger og afgør de ting du rigtig gerne vil. Hvorimod dit ubevidste sind, udgør de resterende 95%. Det er her dine programmeringer, mønstre og vaner er blevet en del af dit liv og din autopilot. Det er derfor de fleste mennesker siger… “Nu, starter jeg min forandring. Nu stopper jeg med at drikke for meget vin. Nu stopper jeg med at spise for meget mad. Nu stopper jeg med at ryge. Nu begynder jeg en ny livsstil. Nu er jeg klar til forandring. Nu gør jeg noget ved det. Nu vil jeg leve på en anden måde….” 

De bruger og mærker deres intuitive lyst og drøm, om hvordan den forandring de længes efter er indenfor rækkevide… De bruger deres bevidste del af sindet som udgør de 5% til at træffe beslutningen, om at gøre noget ved det! 

Men det de ikke er klar over er, at deres ubevidste programmering, som altså udgør de 95% af sindet – deres programmerede mønstre og vaner, stille strammer snøren ind og ubevidst begynder, at tale dem selv fra det. Tale dem fra deres egen drøm om forandring. Og ofte inden de fleste når i gang, har de enten droppet deres forandring, eller slækket på ønsket, eller fundet en god undskyldning, som de kan overbevise sig selv med, som en god grund til, at vente på bedre tider, til at forandre sig i.

Alt for mange snyder sig selv dag efter dag, år efter år. De prøver det samme om og om igen. Får de samme resultater igen og igen. Bruger de samme teknikker igen og igen, selvom det aldrig har virket for dem.

Hvorfor ser vi ikke selv det?

Vi SKAL ændre vores programmering, hvis vi ønsker nye resultater i vores liv. Vi SKAL ændre de mønstre vi lever ud fra nu. Erstatte det med de vaner og følelser vi ønsker skal være en del af vores liv!

DU skal gøre noget ved det. Ellers forbliver du i det samme år efter år. 

Vil du med på vores 6 måneders forløb i en lille lukket gruppe, der også ønsker forandring? Så tag beslutningen nu.

Du kan deltager alle 6 måneder for kun kr. 15.000,- 

Og jeg tør godt love dig, at du får implementeret den forandring, som DU ønsker.

Masser af kærlighed

sabrinaFlogo
Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *