Vil du låne min historie!

Vil du låne min historie!

Hvis jeg er nede i vibration, har glemt at prioritere mig selv eller ønsker andre resultater, så ved jeg at det er afgørende at fortælle mig selv en ny historie… De tanker vi har (bevidst eller ubevidst) og de følelser vi har, viser sig ALTID i form af, de resultat vi har på alle områder. Alt hvad der foregår følelsesmæssigt (vibrations mæssigt) inde i os, vil verden altid spejle. 

  • Er du syg, er det en spejling af hvad der foregår inde i dig.
  • Har du økonomiske udfordringer, er det en spejling af hvad der foregår inde i dig.
  • Har du ikke de relationer og forhold du ønsker dig, er det en spejling af hvad der foregår inde i dig.
  • Har du afhængigheder, er det er spejling af hvad der foregår inde i dig.
  • Har du ikke det job du ønsker, er det en spejling af hvad der foregår inde i dig.
  • Lever du ikke det liv du ønsker, er det en spejling af hvad der foregår inde i dig.
  • Lever du det liv du ønsker, er det en spejling af hvad der foregår inde i dig.
  • Osv osv

Du kan IKKE give nogen som helst skylden for, at du ikke lever det liv du ønsker at leve.

Når alle begynder at tage det ansvar, så vil vi få en bedre verden at leve i..

Måske kan nogen af jer, som gerne vil tage ansvar for jeres eget liv, bruge denne indre historie til at komme i en bedre følelsesmæssig tilstand. Alting handler om at være i balance og harmoni og vores trivsel afhænger af, hvor gode vi bliver til at forstå os selv og lære at tune ind, til de følelser/vibrationer vi ønsker at have.

Læs denne historie stille og roligt højt. Både morgen og aften i flere uger – og se og mærk så forskellen..

Jeg starter med at fortælle mig selv historien af hvor godt tingene går. At folk kan lide mig, at folk er glade alle steder jeg kommer. Gode ideer flyder til mig konstant. Jeg har det altid godt. Jeg har det sjovt ligegyldigt hvor jeg er. Der er udvikling rundt om mig hele tiden. Nye ideer flyder til mig konstant. Jeg får aldrig nok af fysiske oplevelser. Jeg elsker at leve livet. Jeg føler mig så vital og levende. Jeg elsker de mennesker jeg er omgivet af. Jeg elsker at jeg kan se talentet hos folk jeg er omgivet af. Og jeg indser hvilke fantastisk team af mennesker og kunder, som jeg arbejder sammen med hver dag. Jeg værdsætter alle mennesker i verden mere og mere og jeg elsker hvordan vi alle arbejder sammen. Jeg elsker at vide, at vi alle hver især er et resultat af vores vibration. Jeg elsker at vide, at der ikke er noget uretfærdighed. Jeg elsker at vide, at alle får præcis det de ofrer vibrations mæssigt. Jeg elsker at vide, at jeg får præcis det jeg vibrerer. Jeg elsker at vide, at jeg ikke behøver at holde nogen ansvarlige for, hvordan mit liv udfolder sig. Jeg elsker at vide, at jo bedre det går. Jo bedre går det og jo bedre går det. Jeg er lykkelig over denne livsmulighed og viden jeg har tilegnet mig. Jeg ønsker at alle har det så sjovt, som jeg har det i dette liv. Jeg er ikke påvirket af dem, der ikke har det sjovt, for potentialet for at have det sjovt, er der for alle. Jeg elsker at være det eksempel jeg er og jeg elsker at ALLE har fuldstændig, den samme mulighed for at lære det. Jeg elsker at øve mig på min vibration og se hele universets måde at responderer på det. Jeg elsker hvordan omstændigheder og handlinger, kommer og giver mig bevis på, hvordan jeg klarer mig vibrations mæssigt. Jeg elsker at vide, at det ikke gør noget hvad der foregår lige nu, for jeg kan altid fortælle en ny historie. Den er måske ikke i nærheden af hvad der er den bedste historie. Men jeg elsker at jeg kan fortsætte med at fortælle en bedre og bedre historie og jeg elsker, at vide at universet vil matche det på en bedre og bedre måde. Jeg elsker at jeg har muligheden for at fokusere. Jeg elsker at vide, at det er et vibrerende univers. Jeg elsker at loven om tiltrækning, altid kun vil bringe mig det, der er et vibrations mæssigt match. Jeg elsker at vide, at alt hvad jeg får er pga noget jeg har sagt og følt kontinuerligt. Jeg elsker at vide, at jeg kan ændre på det og fortælle en ny historie. Jeg elsker mit samarbejde med universet, der vil fortsætte med at give mig den historie jeg fortæller. Jeg elsker at vide, at jeg aldrig kan gøre det forkert og jeg aldrig kan blive færdig, fordi der altid vil være nye informationer og muligheder der komme til mig. Jeg elsker alle de mennesker jeg er omgivet af, som spiller samme game som jeg gør. Jeg elsker at vide, at de ikke bestemmer over mig og de ikke kan kontrollerer mig og at jeg ikke bestemmer over dem og jeg ikke kan kontrollere dem. Jeg elsker at vide, at vi alle er her som vibrerende skabninger, at vi alle er her som forlængelse, af den fælles energi som der er i verden. Jeg elsker at vide, at enhver partikel i universet, altid har to ender. Altid har den del af, hvad der “er” ønsket og en del af hvad der “ikke er” ønsket. Jeg elsker at vide, at alle personer jeg interagerer med, har ting som jeg kan lide og ting som jeg ikke kan lide – og at det er op til mig, at fokuserer på den del af dem, som jeg ønsker mere af i mit liv – og jeg får fra alle, det som jeg vælger at fokusere på. Jeg elsker at jeg er ansvarlig for mine oplevelser og for alt hvad der sker for mig. Jeg elsker min udvikling. Jeg elsker hvor jeg er. Jeg elsker hvor jeg er på vej hen. Jeg elsker hvor jeg har været. 

Det her er en rigtig god historie, som vi altid kan fortælle os selv.

Brug den, hvis du ønsker at ændre på hvordan du har det 

Masser af kærlighed

sabrinaFlogo
Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *