Hvad bliver du trigget af?

Hvad bliver du trigget af?

Den største del af os, er vores højere selv, vores energi, source eller hvad vi vælger at kalde det.

Det her har de fleste af os ikke lært. Vi har lært, at vi er vores fysiske krop, at vi er vores navn, samt at livet handler om, at skabe et liv, hvor vi passer ind i de rammer vi vokser op i og lærer at begå os i. 

Vi lærer ikke hvordan vi bliver guidet igennem livet af vores højere selv. Vi lærer ikke hvordan vi går efter de ting og drømme, der virkelig aktiverer vores indre passion.

Men vi lærer om, hvad der er muligt. Hvad der er realistisk, logisk og vi lærer at sammenligne os og at vi skal passe ind i flokken for ikke at blive udstødt.

Men hvis vi så begynder at studere os selv og finder information (som der virkelig er meget af, hvis vi selv leder) Så finder vi ud af, hvor vanvittig et liv, vi bliver guidet til at leve. Et liv, hvor vi slet ikke er i kontakt med vores højere selv – og hvis vi er, er det selvlært, tilfældigt eller uden at vide, hvad det rigtigt er.

Hvis vi begynder at eksperimentere lidt med det, bliver vi tit sat på plads, af flokken der prøver at udstøde en, hvis vi handler og agerer udenfor normen. 

Vi er blevet skolet til at selvregulere flokken, hvis der er nogen der stikker for meget ud. På den måde, lukker vi helt ned for udvikling, nye tiltag, der ikke “passer” ind i de rammer, vi er programmeret til at leve i – og vil derfor aldrig skabe nogen vild eller markant udvikling, eller skabe kvantespring.

Det er sådan alle navne i historien, der skiller sig ud ofte er blevet udstødt, fordi vores bevidsthed ikke kunne se, ud over vores egen programmering og perception.

Men prøv engang at test dig selv lidt af derhjemme. Prøv engang at se på nogle af dine relationer, du synes er for meget. Er langt ude på den måde de lever. Eller deres handlinger ikke høre hjemme, på den måde du synes. Eller din holdning til hvordan de prioritere, bruger penge, eller passer deres virksomhed eller job. Prøv at kigge på alt det “du” ikke synes om, eller som provokerer dig, trigger dig, eller påvirker dig følelsesmæssigt. 

Prøv at kigger lidt dybere på det. For det er noget af det mest interessante, du kan tage fat i! For det vil altid være noget inde i dig, som du ofte ikke er klar over, der skaber en forhindring i dit eget liv. Skaber følelser inde i dig, som tigger din egen udvikling.

Jo mere vi formår at leve ud fra vores højere selv, vores energi og med en øget bevidsthed om vores indre – jo mere lægger vi mærke til, hvad der tigger os, hvad der er vores programmering og vores ego og hvad der er ren energi og kærlighed.

Målet er frihedsfølelsen og forståelsen af, at vi ikke skal arbejde mod hinanden, at vi ikke er separeret, men vi alle tilgår den samme energi og at det er meningen, at vi hver især, har vores frie vilje til, at skal skabe præcis det liv, som vi hver især ønsker.

Det der trigger os, ligger aldrig hos personen vi bliver trigget af, men hos os selv 🙂

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *