Det vi tror på er ALTID den aktive vibration i os!

Det vi tror på er ALTID den aktive vibration i os!

Alt det du ser og oplever, eller har oplevet og som du tror på, skaber en aktiv (følelsesmæssig) vibration i dig.

Når du ser noget og taler om det igen på et senere tidspunkt, så skaber det en aktiv vibration i dig. Du kan huske noget fra fortiden, eller du kan forestille dig noget for fremtiden, så vil det altid skabe en aktiv vibration i dig.

Hvis du skaber en aktiv vibration af noget du ikke ønsker, noget du ikke vil. Så vil det altid forhindre signalet, for noget som du gerne vil.

Det handler om at tune ind, ligesom en radiokanal. Der ved du også, at du skal tune ind til en bestemt frekvens, for at lytte til det du ønsker på den kanal.

På samme måde skal du tune ind til den vibration, du ønsker er dominerende… og her er de fleste folk opdraget til, (ubevidst) at tune ind til det de IKKE ønsker.

Det logiske her er, at lukke den kanal ned. Deaktiverer de ting der er i vejen, som du ikke ønsker.

Men det er lidt tvistet her, for når du tænker på, det du ikke vil tænke på, så tænker du på det!!!!

Når du siger… “Jeg vil ikke tænker på det mere, eller på ham eller hende, eller det issue du har”

Så tænker du på det… !!!! Så holder du vibrationen aktiv inde i dig – og det er vibrationen du tiltrækker med.

Så hver gang du siger “Jeg vil ikke tænke på det”, så tænker du mere på det, indtil det bliver en stærkere og stærkere forhindring i, at modtage det du gerne vil!

Så måden til at deaktiverer noget du ikke ønsker er, at tænke på noget du rigtig gerne vil have i stedet!!

MEN loven om tiltrækning, kommer i vejen for det. Fordi loven om tiltrækning har så travlt med at respondere, til den vibration som du allerede har aktiv!

Det gør det næsten umuligt i mange tilfælde, at tænke på det modsatte, fordi vibrationen er så dominerende..

Du har en indre battle..

Du har svært ved at tænke på det du gerne vil, fordi loven om tiltrækning disker op med mere.. Viser dig mere af nuet.. Giver dig mere af din dominerende vibration. Loven om tiltrækning svarer på, alt hvad der er aktivt i dig .. og siger .. Her er mere af hvad du vibrerer.. Her er mere af hvad du vibrere. Her er mere af hvad du vibrerer…

En effektiv måde at deaktiverer din modstand på, eller at nulstille din nuværende vibration er, at gøre sindet stille .. Og den nemmeste og mest effektive måde er at meditere.

Der er selvfølgelig også flere måder at gøre det på – og mere viden du ofte skal indhente for, at det hele giver mening og du skaber en grundlæggende tro på hvordan det fungerer.

Jeg lærer min viden og redskaber fra mig, hver uge i en lukket gruppe. Vi mødes online mandag morgen og torsdag aften. Replay ligger altid i fb gruppen. Kr. 997,- pr mdr. eller 5997,- for et år. Skriv til mig, hvis du vil være med ❤️

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *