Vores liv er en manipuleret historie!

Vores liv er en manipuleret historie!

Hele vores system er korrupt og alt hvad vi har lært og fået af vide, er en manipuleret historie, som vi er blevet masse programmeret til at tro på!

Flere og flere “vågner op” til denne bevidsthed og bliver bevidst om flere og flere elementer i det. Flere og flere vågner op til deres egen bevidsthed og forståelse af deres indre og jo flere vi er, jo hurtigere vil hele den enorme forandring der er på vej komme.

En forandring og et skifte, nok ingen af os ved hvordan kommer til at ske. Men det bliver vildt! Og det ER vildt, så snart vi bare begynder at åbne lidt op for vores bevidsthed og tør at se på, hvad det foregår og hvad der er på vej.

Stort set intet af det vi er opvokset med og har lært er rigtigt og vores system ER på vej ned! Spørgsmålet er bare, hvor længe at folk vil blive ved med at “fodre” det. Holde det kørende. Deltage i deres debatter. Lytte til deres propaganda, følge med i nyheder og medier og blive fanget i alt det frygt fra diverse konstante hændelser..

Så længe folk køber ind på det. Så længe folk tror nyhederne giver et nuanceret overblik, så længe de ser det, forholder sig til det og taler om det, så længe “fodrer” de det og skaber mere af det samme!!

Hele det system vi er opvokset i, er bygget op på, at blive “fodret” af vores energi.

Vi er skabere! Det vi giver vores energi til (vores tanker & følelser) det tiltrækker vi.

Vi er blevet brugt til at skabe. Vi er blevet brugt til at tiltrække for andre, uden vi har været bevidst om det.

Det er på tide at vi vågner op til vores egen power og forstår, hvad det er vi har vokset op i og hvad vi egentlig er i stand til.

At vi vågner op til, hvilken verden, hvilke system og hvilke liv vi er i stand til, at skabe for os selv og for hinanden.

Der kommer ikke nogen og gør det for os. VI er skaberne og VI skal også skabe alt det nye der kommer. Men for at kunne gøre det, skal vi begynde at fokusere på hvad vi vil ha! Hvordan vi ønsker vores verden skal være. Hvilke system der skal være og hvordan vi ønsker at leve.

VI skaber verden i fællesskab, ud fra hvad vi i fællesskab giver vores energi til. Så det gælder virkelig om, at vælge at være bevidst og ikke lukke øjnene mere, eller håbe på at alle andre vil “rede” verden for os. Men fokusere på hvad DU bidrager med at bruge din energi til – og hvad DU fodrer ❤️

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *