Vi skal forstå hvem vi er!

Vi skal forstå hvem vi er!

Vi er kommet her som spirituelle væsner, der har en menneskelig oplevelse.

Ikke den anden vej rundt.

Vi er ikke menneskelige væsener, der har en spirituel oplevelse.

Vi har fået så meget forkert af vide. Vi er blevet programmeret af ander, der ikke har fortalt os hvem vi er. Vi er blevet så begrænset i troen på hvad vi kan og begrænset i troen på os selv.

Når vi connecter med vores indre og vi har indhentet viden om, at vi har mulighed for at gøre det vi vil, så forlader vi vores “falske selv” og vores falske selv, er ikke andet end vores ego.

Vi er alle kommet fra et guddommeligt sted, som er ubegrænset, som giver os mulighed for at blive og gøre hvad vi vælger at fokusere på.

Men vi er født ind i en masse forskellige overbevisninger og tro systemer, af andre godtroende mennesker, der på bedste måde prøver at lære os, at vi har begrænsninger og lære os, hvilke ting der ikke er mulige (fordi det er de selv vokset op med) så de samme programmeringer fortsætter fra generation til generation.

Vi er ikke opvokset med en viden om, hvor vi kommer fra og at vi har ubegrænsede muligheder. At vi er et guddommeligt væsen. Men vi er opvokset og skolet til at påføre os et ego.

Det betyder ikke at vi ikke er gode mennesker, men det betyder at vi ikke længere ser os selv, som et ubegrænsede og guddommeligt væsen, som kan skabe det som vi fokuserer på.

Men vi er opvokset med, at den vi er, er hvad vi har, den vi er, er hvad vi gør, den vi er, er hvad andre mennesker tror vi er. Vi er opvokset med, at vi er separeret fra alle andre, at vi er separeret fra hvad vi ønsker at tiltrække ind i vores liv og at vi er separeret fra vores kilde/vores skaber energi. 

Vi tror på seperation og identitet, at den vi er, er hvad vi har… 

At hvem vi er, er vores ry og den måde andre ser os på – og det opdrager vi også vores børn til. Hvad andre tænker om dig. Pas ind og gør som de andre. Gør hvad du har fået af vide du skal. Gør hvad de andre også gør. Gør hvad der bliver forvendt af dig.

Så vi har taget så mange falske ideer på os og er slet ikke blevet opdraget med info om, hvem vi egentlig er og hvor vi kommer fra – og at vi er spirituelle væsner, der har en menneskelig oplevelser og ikke omvendt.

Vores ego holder os fængslet i vores egen krop, hvis vi ikke lærer hvordan vi connecter os med vores indre. 

Masser af kærlighed

sabrinaFlogo
Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *