Happy new thoughts! 🎉🥂

Happy new thoughts! 🎉🥂

I stedet for at gøre status over året der er gået, så prøv at gøre status over, hvordan dit næste år skal se ud, føles, mærkes og leves!

Vi VED at det vi tænker mest på. Det vi føler mest, ergo det vi vibrerer. De frekvenser vi sender ud. Det vil ALTID være det vi tiltrækker mere af!

Så dvæler vi mest ved året der ER gået – og de dårlige oplevelser vi måske havde. De dårlige resultater vi måske lavede. De dårlige følelser vi havde. Eller er vi bekymret for hvad, der vil ske fremadrettet, eller tvivler vi på, hvad vi fremadrettet kan skabe? Er det altid det vi tiltrækker mere af.

Ved at skabe det næste år mentalt, ved at danne din egen indre film – designer du selv det du gerne vil have ind i dit liv.

Det er sådan alting bliver skabt. Det er sådan alting ER blevet skabt. Alle ting der eksisterer her på jorden er startet ved, at blive designet i fantasien og i sindet på et menneske. Det er der skabelsen ALTID begynder!

Hvis vi alle var opdraget med at vide det, ville vi være et fuldstændigt andet sted end vi er nu!

Vi er desværre ikke blevet opdraget til at vide, hvor powerfulde vi er. At vi hver især er unikke skabere. Der kan skabe lige det liv, vi hver især ønsker at leve.

Men vi VED det nu! Vi har nu muligheden for, at skabe præcis det liv vi ønsker. Ved først at skabe vores egen indre film, af det liv vi gerne vil leve. Og hvorfor ikke starte det nye år med, at have designet det liv, vi ønsker at leve fremadrettet.

Hvor vil du gerne bo? Hvordan ser din bopæl ud? Vil du have flere steder? Hvem vil du gerne dele dine dage sammen med? Vil du have nye mennekser ind i dit liv? Hvordan er de? Hvilke personligheder ønsker du at få relationer til? Hvordan ser dit parforhold ud? Hvordan lever du sammen med dine børn? Hvilke oplevelser vil du gerne have? Hvad vil du gerne bidrage med? Hvordan ønsker du at tjene penge? Hvilken personlighed ønsker du selv at have? Hvordan vil du gerne være? Hvordan ser din hverdag ud? Hvilke følelser har du flest af? Hvordan vil du gerne opleves af andre? Hvordan vil du gerne se ud? Hvordan mærkes det at være i din krop? Hvordan mærkes det at have det bedste helbred? Hvordan føles alle disse ting, når du ser det for dig? Hvordan føles dit liv, når du definerer din indre historie? Hvilke tanker har du, når du lever det liv du gerne vil? 

Hvordan føles det at tænke tilbage, når året er gået og du kan se, at du nu lever det liv, som du definerede i slutningen af 2021 <3

Gør det her, hvis du ønsker forandring – prioriter dette arbejde!

Der vil ingen forandring ske, hvis du ikke vander de tanker og ideer du gerne vil have mere af!

Skriv til mig, hvis du ønsker hjælp til at få det gjort!

Jeg vil ønske dig et rigtigt skønt og magisk nytår, fyldt med nye tanker og følelser! 💫

Masser af kærlighed fra mig til dig ❤️

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *