Hvad hjælper jeg med?

Hvad hjælper jeg med?

Hvilke ydelser tilbyder jeg?

Det er vist på tide, at jeg får skrevet meget mere om, hvad jeg er selvstændig med og hvilke ydelser jeg egentlig tilbyder…

Min nuværende hjemmeside, er blevet ret forældet, da jeg har været i den videste udvikling, de sidste 5 år – og slet ikke har fået fulgt op på, at få formidlet mine budskaber og hvad det egentlig er jeg hjælper folk med.

(den er ved at blive lavet om)

Det er faktisk også lidt svært at gøre kort – og når jeg først begynder at skrive eller snakke, har jeg SÅ meget på hjertet – og det hele er lige vigtigt.. 😉

Men jeg vil alligevel gøre mit bedste for, at beskrive hvad jeg kan hjælpe med, så kort, enkelt og præcist som muligt.. og så vil jeg uddybe på min nye hjemmeside, for dem der ønsker at vide mere.

Kort forklaret;

Så hjælper jeg folk med, at blive bevidst om, at der findes en brugsanvisning på vores indre, som de fleste aldrig har lært noget om.

Tværtimod… er vi faktisk blevet afledt fra, selv at kunne forstå og regulere vores indre, til vores eget bedste velbefindende, både mentalt og fysisk. Jeg interesserer mig big time for, har nørdet og fået SÅ meget viden & info tildelt, om vores indre, mentale og spirituelle del, at jeg ydmygt godt synes jeg kan kalde mig ekspert, selvom jeg ikke er så meget fortaler for labels…

Men mere for at fortælle og prøve at synliggøre, hvor meget jeg har nørdet, erfaret og selv har udlevet og afprøver på min egen krop.

Jeg lever selv på den måde jeg underviser – og jeg ELSKER at dele ud og se, når mine kunder også får de skønneste aha oplevelser og får integreret denne viden, så det bliver til visdom.

ALLE kan skabe det liv de ønsker, ligegyldig hvilket sted & situation de er i lige nu. De fleste har bare lært at tro, at ting ikke kan lade sig gøre, hvis de ikke selv kan se for sig hvordan. 

Tilegner vi os KUN viden i vores intelligente del af sindet, kan vi blive ved med at tilføre viden, uden vi skaber nogle forandringer. Vi skal vide at det er vores mønstre og den måde vi er blevet programmeret til at være på, som afgør hvordan vi lever, trives og hvilke resultater vi oplever på alle områder.

We are not human beings having a spiritual experience, but are spirituel beings having a human experience

Vi har intet lært om, hvor vi egentlig kommer fra og hvad der egentlig mere findes udenfor denne jord og hvad vores formål med at være her er.

Vi har intet lært om, at vores tanker & følelser er vores styresystem, der udgør en vibration som vi ALTID vil tiltrække lignende oplevelser, hændelser og personer med.

Vi har intet lært om, hvordan vi selv kan regulere denne vibration og selv være herre over, hvad vi tiltrækker ind i vores liv.

Derfor lever størstedelen af alle mennesker tilfældigt og tiltrækker det program, de tanker og følelser de er opvokset med, har fået tilført, uden at ane – at de bare kan lave det om, hvis de ønsker et andet liv.

Vi har ikke lært den “brugsanvisning” at kende, som kan regulere vores eget indre system.

Så derfor lever SÅ mange mennesker et liv de ikke er glade for, med problemer, sygdomme og i mangel og bekymring, uden at vide, at de kan ændre det!!!!

DET ER DET MEST VILDE JEG HAR LÆRT I MIT LIV!

…. og derfor jeg er SÅ passioneret for, at dele ud af denne viden.

Vi kan ALLE begynde at ændre vores liv LIGE NU, hvis vi ikke er glade for det vi har. Ligegyldigt om det er “små eller store” ting, som vi ønsker at forandre – så kan ALTING forandres, så snart vi ændrer på, eller regulerer vores indre styresystem.

ALT SKABELSE STARTER INDE I ET MENNESKE! I en tanke og i en følelse – og ALLE mennesker kan øve sig på at tænke nye tanker og skabe nye følelser.

Det er hvad jeg underviser i. Jeg underviser i hvordan vi fungerer og hvordan ALLE selv kan lære at regulere det til deres eget bedste.

Når vi først har denne her viden, forståelse og får det integreret i vores liv, behøver vi aldrig søge hjælp udefra mere. For ALT, hvad vi skal vide om os selv, kan vi finde svar på, ved at kigge indad.

Jeg har afprøvet forskellige slags forløb og vil nu fremover kun tilbyde mine 6 måneders MasterClass forløb, mit 3 dags forløb her på Solkysten,  uddannelsesforløb som “Manifesterings Guide” og mit Awakening forløb sammen med skønne Patrick. 

Jeg starter mit sidste 2 måneders manifesterings forløb i dag, som er blevet udskudt hele sommeren pga ferie og min tur til Danmark. Så det er absolut sidste chance, hvis du er klar til at lære mere om dit indre lige nu…

Ellers starter mit 6 måneders MasterClass forløb op i starten af september – som jeg virkelig kan anbefale, hvis du er klar til at skabe forandring i dit liv. Ligegyldigt hvilken forandring… ALT starter inde i dig. Det er et forløb, der ændrer dig fuldstændig, hvis du klar og selv har prøvet igen og igen, uden at få de resultater og skabe det liv, du ønsker. I mit MasterClass forløb, skaber vi præcis den forandring, du ønsker – og du kan ikke undgå at manifesterer det.

Så er du klar? Så er det mit MasterClass du skal tilmelde dig NU!

Det er både undervisning i en online gruppe, plus 1:1 møder.

Skriv til mig og vi tager en snak 

Sabrina F ❤️

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *