Lader du din fortid styre dit liv?

Lader du din fortid styre dit liv?

Alt for mange lever ud fra deres fortid. Lever ud fra de erfaringer de har med sig i bagagen..

Hvis de har haft dårlige oplevelser i deres forhold..

Hvis de har prøvet at skabe forretning uden det lykkedes..

Hvis de har prøvet at ændre vaner gentagende gange, uden det blev som de ønskede..

Så kan folk komme til at kompencere og sige til sig selv, at det er ikke noget for mig, fordi de tænker ud fra samme smerte, tænker ud fra samme mangel og lader sig nøjes med -og siger til sig selv, at det er fint hvor de er nu…

Men denne tankegang holder os fast i vores gamle måde at leve på. Dette tankemønster holder os fast i at leve i hamsterhjulet. For de fleste kan ikke se hvordan de skal skabe en forandring.

…. Og der er præcis her, at der skal sættes ind, hvis man ønsker forandring, hvis man ønsker udvikling og mere glæde, latter, rigdom og kærlighed i livet.

For den historie vi fortæller os selv. Den indre film vi kan se os selv i, er ALTID det vi tiltrækker mere af ind i vores liv.

Så hvis vi fortæller os selv, at vi IKKE ønsker flere dårlige forhold, eller vi ikke lykkedes med vores forretning -og har fokus på hvad vi HAR oplevet og ikke ønsker igen … Så er det præcis det vi tiltrækker alligevel!!!!

Vi tiltrækker ALTID hvad der er vores dominerende vibration. Og vores tanker og følelser skaber det vi vibrerer…. Og det mest fantastiske er, at vi selv kan regulere det, hvis vi altså lærer at blive bevidst om det.

De fleste lever ud fra der fortid og den historie de har skabt i løbet af livet. De fleste hænger fast i det samme år efter år, fordi de tænker ud fra deres fortid og tror livet er lineært …

Men ALLE har mulighed for, at bruge deres fantasi til, at tænke en fuldstændig anden historie, som ikke har noget at gøre med deres fortid! Og så vil det ALTID være det, de tiltrækker mere af i stedet!

Vi er SÅ powerfulde skabninger. Der er i stand til at manifesterer det vi selv vælger at fokusere mest på … Om det er “virkelighed” om det er fra din fortid, eller det er fantasi, der er fuldstændig ligegyldig!!!

Det du vander med dine tanker og følelser, er det du tiltrækker!

Men hvis vi ikke er bevidst om vores evner. Hvis vi ikke tilegner os viden om hvordan vi fungerer. Hvis vi ikke vælger at lære hvordan vi regulerer det. Så vil vi ALTID blive styret udefra. For så vil vi blive fodret, af alle andres meninger og holdninger og medier og tilfældig info, som florerer rundt om os.

Du er SÅ powerfuld. Du har universets kraft inde i dig. Det har vi alle. Men det er dit eget valg, om du ønsker at lære at bruge det. 

Ingen behøver at lade hvad der skete i går, have indflydelse på hvad der sker i dag og hvad du ønsker fremadrettet!

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *